- Konu Sahibi Morsardunya
-
Haklısınız ama annesine bırakmak istemiyorsa hiç ısrarcı olmayın bence.canım bende öyle düşünüyorum da onun iyiliği için evde kalmadı daha iyi nerdeyse 10 saat arabada dışarda çok huysuz olur
babaanne bakacak canım sorun çözüldüHaklısınız ama annesine bırakmak istemiyorsa hiç ısrarcı olmayın bence.
Belki bakamayacaklarini düşünüyor.
Ki haklı da olabilir..
Geriye kalan tek seçenek sınava tek başıniza gitmeniz oluyor.
Yada en kotu dışarı da, uyuyacağı vakit serin yer bulur, uyanikken yer içirir gezdirir, oyuncak alır vs..
Siz sınava odaklanin, başarılar dilerim.
hic kimseye bırakmadım şimdiye kadar ana sık gorustugumuz için alıştı yabancı bilmiyor .şuan da zaten babanne bakma kararı aldikBen de sınava gireceğim 15 aylık benim yavrum da babası bakacak. Zaten başka bir seçeneğimiz de yok bizim. Bazı arkadaşların dediği gibi bir gün düzgün yemese içmese bir şey olmaz. Huysuzlansa bile bir komşu veya arkadaş değil neticede babası. Hiç stres yapmayın düsünmeyin . Gideceğiniz yer yakın da değilmiş ailece gitmeniz daha da iyi bence. Anladığım kadarıyla sık sık babaanneye bırakmıyorsunuz. O yüzden bıraksanız daha bir problem olabilir aksine.
neden ac kalsın ki babaannesi sonuçta ve iyi bakar biliyorum.bana da babaannem baktı .o yüzden babaanneler foreveronlara bırakıp aç kalacagına benım yanımda kalsın aç kalsın derdim ,
neden ac kalsın ki babaannesi sonuçta ve iyi bakar biliyorum.bana da babaannem baktı .o yüzden babaanneler forever
İç çalıştığı için oğlumla hic vakıf geçiremedi hep ilgilenmek istedi ama yoğun çalışıyor.bu onun içinde iyi olur.üstelik oğlum babaanneyi seviyor
yani artik çalışma hayatına gireceğim için yavaş yavaş sosyal olsun benden başkasınada alışasın istiyorum.ileride beni zorlayacagini düşünüyorum.ki kv ye güvenim sonsuz çünkü çok iyi bir annedir kendisibu yorumu kendim adına yapmıştım zaten ,
ne mutlu böyle düşünüyorsanız , 11 yaşında kızım benden hariç 1 saat bile bırakmadım daha , allahta bıraktırmasın
tesekurleröncelikle sınavınızda başarılar
çocuğunuzu o gün babasına emanet edin
siz sadece sınava odaklanın
sonuçta onun geleceği için bir adım atıyorsunuz
hakkınzda hayırlısı olsun
sorun babasına güvenmemek değil ki zaten ,sorun cocugun kaç saat helâk olması..eşime güvenim sonsuz o konuda daha öncede bırakmıştım .cocugunuzun üstüne bukadar düseceginize (düzeni )esinize güvenin verin baksin ne güzel iste.. verin ki ileride esim cocuga bakmiyor diye baslik acmayin. Babasi ile güzel Vakit gecirecektir cocugunuz. Esinizin cocuga bakma hevesini kirmayin . Sinav icin iyi sanslar. Hakkinizda hairlisi olsun
Ay genelde cocugu birakmayi esim ister ben istemem karsidan kendimi dinlemis gibi oldm kotu hissettim bukadar darliyomu bu cocuk olayi yaMerhaba arkadaşlar
Şuan o kadar sinirliyim ki konuscak kimse olmayinca buraya yazmak bana iyi geliyor.sinirimin sebebi su ; haftasonu bilen bilir kpss var .sınav bize 1 saati gecik uzak bir yerde.çok erken kalkacağız felan .oğlum var 2 yaşında.aşırı yaramaz.eşime dedim çocuğu bırakalım annenlere bütün gün sınavla geçecek çocuk ne düzgün yemek yiyecek ne de düzgün uyku uyuyacak.e bende stresli olacağım zaten çocuğada düşünmek istemıyorum.neymiş çocukta gelecekmiş.o idare edermiş.tamamda 1 saat değil ki bu sınav idare et.ki idare etmesi de zor bi cocuk.Yeni tatilden geldik mahvolduk.tatile mi gıttık dayak mı yedik belli1 değil neyse durum bu .bende kızdım.anlamadığım ailesini mi düşünüyor yorulmasınlar dıye yoksa güvenmiyor mu anlamıyorum.nereye gidersek çocuğu kimseye bırakmıyor.hepte sorun yssıyoruz.kavga edıyoruz.geriliyorum ben sınav gunu rahat olmak istiyorum benim için önemli bir sınav.bi akıl verin ben ne yapayım
normal zamanlarda asla asla bırakmayıda hayatımı ilgilendiren bir sınav olduğu için ve onun iyiliği için kalması gerekiyor.neticede bırakacağımız kişilerde bizim annemiz babamız canımız kanımızAy genelde cocugu birakmayi esim ister ben istemem karsidan kendimi dinlemis gibi oldm kotu hissettim bukadar darliyomu bu cocuk olayi ya
yok sebebı meme istermiş uyutamazlarmış ondan e ben zaten memeyi kesmeye çalışıyorumBıraktığı yerde düşer kazara bir şey olur diye endişe duyuyordur eşiniz. Bende sanırım çocuğumu anneme kayınvalideme bırakamam gibi geliyor. Güvenemiyordur eşiniz. Sınavınızı düşünün bir şey olmaz çocuğunuza aç kalırsa da ölmez. Babası ilgilensin ne güzel işte.
Abartmiyor imkan varken cocugu sicak bi tabak yemek yesin uykusu gelince uyusun istiyor .Anne bu sonucta sinav arasinda uykusuz cocuk huysuz olacak ve sonra yine sinava girmek.zor olacak.Abartıyorsunuz. Siz zaten sınavda olacaksınız bırakın ilgilensin babası neden geriliyorsunuz bu kadar?
Belki bakmak istemiyorlardır, belki ihmal ediyorlardır eşiniz de buna göre hareket ediyordur..
alkışliyorum sizi tam olarsk hissetiğim bu ben sınava girecegim diye o cocuk aci ceksin istemiyorum. Neticede bahsettigim insanlar anne babamiz !yani hic tanimadigimiz birine bırakmaktan söz etmiyorum kiAbartmiyor imkan varken cocugu sicak butabak yemek yesin uykusu gelince uyusun istiyor .Anne bu sonucta sinav arasinda uykusuz cocuk huysuz olacak ve sonra yine sinava girmek.zor olacak.
yok sebebı meme istermiş uyutamazlarmış ondan e ben zaten memeyi kesmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?