- Konu Sahibi Morsardunya
-
Ailesi çocuğunuzun yaramaz olduğunu vurguluyorsa, bakmak istemediğini söylemişse bunu size söylemek istememiş olabilir,Merhaba arkadaşlar
Şuan o kadar sinirliyim ki konuscak kimse olmayinca buraya yazmak bana iyi geliyor.sinirimin sebebi su ; haftasonu bilen bilir kpss var .sınav bize 1 saati gecik uzak bir yerde.çok erken kalkacağız felan .oğlum var 2 yaşında.aşırı yaramaz.eşime dedim çocuğu bırakalım annenlere bütün gün sınavla geçecek çocuk ne düzgün yemek yiyecek ne de düzgün uyku uyuyacak.e bende stresli olacağım zaten çocuğada düşünmek istemıyorum.neymiş çocukta gelecekmiş.o idare edermiş.tamamda 1 saat değil ki bu sınav idare et.ki idare etmesi de zor bi cocuk.Yeni tatilden geldik mahvolduk.tatile mi gıttık dayak mı yedik belli1 değil neyse durum bu .bende kızdım.anlamadığım ailesini mi düşünüyor yorulmasınlar dıye yoksa güvenmiyor mu anlamıyorum.nereye gidersek çocuğu kimseye bırakmıyor.hepte sorun yssıyoruz.kavga edıyoruz.geriliyorum ben sınav gunu rahat olmak istiyorum benim için önemli bir sınav.bi akıl verin ben ne yapayım
şöylemedıler tabıkı onlarlık bı durum yok esim her yere çocuğu taşıma derdin de.Ben çocuğumu dusuneyım kendımı mi ya .hayır kendı annemlere desem neyse onlara da bırakmıyorAilesi çocuğunuzun yaramaz olduğunu vurguluyorsa, bakmak istemediğini söylemişse bunu size söylemek istememiş olabilir,
Onlarla da kötü olmak istemiyor olabilir.
Siz sınavınıza konsantre olun.
Eşiniz de malum babası, o düşünsün nasıl kontrol edeceğini çocuğu.
sormayın aynen öyle yok tabıkı yarım saat zır duruyorsiz de bir pabuça o kadar çok şey sığdırmışsınız ki...
anneniz ya da kv de sizinle gelsin bari
eşinizin yaptığı da iş yani.
bugüne kadar tek başına 3-4 saat bakmışlığı var mı?
sınav uzak bi yerde okulu bile bilmiyoruz canım ve erken gidecegiz ondan yoksa keske o da gelmeseEsiniz neden sinava sizinle geliyor ki? Otursun evde cocuga baksin siz rahat rahat gidin gelin tek basiniza
hiç bakmadılar ki canımAbartıyorsunuz. Siz zaten sınavda olacaksınız bırakın ilgilensin babası neden geriliyorsunuz bu kadar?
Belki bakmak istemiyorlardır, belki ihmal ediyorlardır eşiniz de buna göre hareket ediyordur..
Okulu onceden ogrenseniz, erken de olsa cikar giderdiniz. Cidden cok anlamsiz cunku kucuk cocuklasınav uzak bi yerde okulu bile bilmiyoruz canım ve erken gidecegiz ondan yoksa keske o da gelmese
Evet kimseden birşey istemiyor ama sabah 7 de. Aksam 5 e kadar çocuk nasıl durcak bilmiyorumNe güzel adam kimseye minnet etmeden kendi bakmak istiyor. Çocuğunuza bir şey olmaz birkac saatte merak etmeyin, kendisi babasi oluyor.
bencede cok anlamsiz en son annesine söyledim ben bakarım dediOkulu onceden ogrenseniz, erken de olsa cikar giderdiniz. Cidden cok anlamsiz cunku kucuk cocukla
of annelik kıyamıyorum isteYahu adam cocugu sizin yanınızda sınava sokmayacak ki siz niye geriliyorsunuz dısarda ne yapıyorlarsa yapsınlar babası evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?