Sınavım,eşim,bebeğim

Merhaba arkadaşlar
Şuan o kadar sinirliyim ki konuscak kimse olmayinca buraya yazmak bana iyi geliyor.sinirimin sebebi su ; haftasonu bilen bilir kpss var .sınav bize 1 saati gecik uzak bir yerde.çok erken kalkacağız felan .oğlum var 2 yaşında.aşırı yaramaz.eşime dedim çocuğu bırakalım annenlere bütün gün sınavla geçecek çocuk ne düzgün yemek yiyecek ne de düzgün uyku uyuyacak.e bende stresli olacağım zaten çocuğada düşünmek istemıyorum.neymiş çocukta gelecekmiş.o idare edermiş.tamamda 1 saat değil ki bu sınav idare et.ki idare etmesi de zor bi cocuk.Yeni tatilden geldik mahvolduk.tatile mi gıttık dayak mı yedik belli1 değil neyse durum bu .bende kızdım.anlamadığım ailesini mi düşünüyor yorulmasınlar dıye yoksa güvenmiyor mu anlamıyorum.nereye gidersek çocuğu kimseye bırakmıyor.hepte sorun yssıyoruz.kavga edıyoruz.geriliyorum ben sınav gunu rahat olmak istiyorum benim için önemli bir sınav.bi akıl verin ben ne yapayım
Eşiniz bu sorumluluğu alıyor ve bence en doğru seçeneği yapıyor. Ayrıca o çocuğun babası

Çocuğa Harika baksa bile çocuk perişan olur bu sıcaklarda
Acaba ailesine güvenmiyor da size mi söyleyemiyor

Çocuğa yazık
1 saat uzaklıkta diyorsunuz ama her türlü ihtimali düşünerek yolu 2 saat hesaplayıp çıkmanız gerek
O zaman da baya erken saatte yola çıkmalısınız

Çocuğum olana kadar her yıl girdim KPSS ye
En çok bebeği çocuğu dışarda bekleyen annelere üzülürdüm 😔

Arkadaslar heralde kadin cocugunun babasiyla guvende oldugunu biliyor sknti o degil ki anladigim kadariyla adam yarim saat zor bakabilen bir tip olduğu ve cikinca burnundan getirecegi ki hakli zaten sabah stresli bir sekilde apar topar hazirlanma olayı vardir bir de cocukla eminim daha fazla skntiya girecegini dusunuyor
Ama bnce de madem esiniz aldigi sorumlulugu serin kanli olun nolursa olsun strese girmemeyecalisin ve arkadaslara katiliyorum belki kayinvalidenizden kaynakli bir sey olabilir birakmamadaki sebep eşiniz size soylemiyor da olabilir sonucta zor bir cocuksa sorumluluk almak istemeyebilirler
[/QUOTE
Tesekkur ederim tam anlamıyla gerçekten derdim o ..babası tabiki bakacak ons an şüphem yok ben oğlumu ve eşimi tanidigim için olacakları önceden kestirebiliyorum.yahu adam evde tek bakmamak için benimle disciye bile geliyorlar düşünün artik .yine kavga gurultu patırtı çıkıyor ben gerginlikten cekiniyorum

Çocuğa Harika baksa bile çocuk perişan olur bu sıcaklarda
Acaba ailesine güvenmiyor da size mi söyleyemiyor

Çocuğa yazık
1 saat uzaklıkta diyorsunuz ama her türlü ihtimali düşünerek yolu 2 saat hesaplayıp çıkmanız gerek
O zaman da baya erken saatte yola çıkmalısınız

Çocuğum olana kadar her yıl girdim KPSS ye
En çok bebeği çocuğu dışarda bekleyen annelere üzülürdüm 😔
6 yildir atanmaya tenezzül etmedigim için şimdi bende o haldeyim malasef....Evet bir de sıcak kısmı var onu da es geçmişim

Ben olsam sinav yeri uzak da olsa tek basima gider, esimle cocugu evde birakirdim. Koskoca kadiniz, yani ne kadar zor olabilir sinav yerine gitmek. Bu kadar stres cekeceginize, tek gidin sinava.

Geçen hafta dgs ye girdim kendim de arabayla gidebilirdim ama eşim ben götüreceğim diye ısrar etti 7 yaşında ve iki yaşında iki çocukla beraber gittik beni beklediler gayette eğlenmişler çıkışa da gidilecek bir yer bulmuştum iyiydi yani yapılabiliyormuş ki benim kızımı dışarıda zapt etmek herkesin harcı değil

Geçen hafta dgs ye girdim kendim de arabayla gidebilirdim ama eşim ben götüreceğim diye ısrar etti 7 yaşında ve iki yaşında iki çocukla beraber gittik beni beklediler gayette eğlenmişler çıkışa da gidilecek bir yer bulmuştum iyiydi yani yapılabiliyormuş ki benim kızımı dışarıda zapt etmek herkesin harcı değil
keşke bende de ehliyet olsaydı o zaman sorun olmazdı

6 yildir atanmaya tenezzül etmedigim için şimdi bende o haldeyim malasef....Evet bir de sıcak kısmı var onu da es geçmişim

Allah emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah
Çocuk için de umarım bir çözüm bulursunuz

Merhaba arkadaşlar
Şuan o kadar sinirliyim ki konuscak kimse olmayinca buraya yazmak bana iyi geliyor.sinirimin sebebi su ; haftasonu bilen bilir kpss var .sınav bize 1 saati gecik uzak bir yerde.çok erken kalkacağız felan .oğlum var 2 yaşında.aşırı yaramaz.eşime dedim çocuğu bırakalım annenlere bütün gün sınavla geçecek çocuk ne düzgün yemek yiyecek ne de düzgün uyku uyuyacak.e bende stresli olacağım zaten çocuğada düşünmek istemıyorum.neymiş çocukta gelecekmiş.o idare edermiş.tamamda 1 saat değil ki bu sınav idare et.ki idare etmesi de zor bi cocuk.Yeni tatilden geldik mahvolduk.tatile mi gıttık dayak mı yedik belli1 değil neyse durum bu .bende kızdım.anlamadığım ailesini mi düşünüyor yorulmasınlar dıye yoksa güvenmiyor mu anlamıyorum.nereye gidersek çocuğu kimseye bırakmıyor.hepte sorun yssıyoruz.kavga edıyoruz.geriliyorum ben sınav gunu rahat olmak istiyorum benim için önemli bir sınav.bi akıl verin ben ne yapayım
Sinavdan sizi geri cagiracak degiller ya.. baksin babasi.

Sinavdan sizi geri cagiracak degiller ya.. baksin babasi.

Bu konuda haklısınız da konu sahibinin öğleden sonra da sınavı varmış

Arada çocuk bakacak, yedirecek içirecek belki bir çay içmeye Zaman'ı olmayacak çocuk ağlayacak belki o içeri girerken vs

Ben eşi bıraksın kendi dönsün görüşümü tekrarlıyorum

Evet bende öyle düşündüm uykusuz olunca çocuk aşırı asabi oluyor ve bende sinirleniyorum boyle sınava mi girilir yani 40 yılda bi ise yarasınlar istiyorum
Çocuk daha önce saatlerce babaannede kaldı mı?

Bu konuda haklısınız da konu sahibinin öğleden sonra da sınavı varmış

Arada çocuk bakacak, yedirecek içirecek belki bir çay içmeye Zaman'ı olmayacak çocuk ağlayacak belki o içeri girerken vs

Ben eşi bıraksın kendi dönsün görüşümü tekrarlıyorum
Cocuklari disarda idare etmek evden daha kolay. Bi park vs

Merhaba arkadaşlar

Siz sınavda olacaksınız babasıyla ne yaparsa yapsınlar niye düşünüyorsunuz
8 aylık bebeği eşime gündüz 12 saat bıraktım yedirmiş içirmiş yıkamış uyutmuş
Yapıyorlar yani siz dert etmeyin
2 yaşındaymış aç kalmaz babası yemeğe götürür vs vs

Back
X