Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı güzel hafta diliyorum. ..
Konuma gelirsek ..
Benim sınavım evlat..
Neredeyse 5 yıldır bebek özlemi çekiyorum..
Ilk başlarda sıkıntılar vardı esimde bende ameliyat olduk. Şuan hic bir problem yok ama benim bir tüpüm var diğeri hidrosalpenks olduğu için iptal edildi..
Biz ailelerden ayri bir şehirde yaşıyoruz..
Bizim kaldığımız yerde
tüp bebek merkezi olmadığı için kv ve kp 'ın evinde kaldık tüp bebek tedavisi boyunca..
Geçen yıl orda kaldık tedavi olduk..
1. Tüp bebek tedavisine malesef negatif ..
Negatifi öğrendiğim gün çok ağladım.
Kv geçti karşıma niye agliyorsun ne varki ağlıyorsun bir gun olur hadi kalk mantı açtım mantı yapalım diye acımı sürekli hafife aldı.. sus bak babanı ararım ISSIZ oturdu ağlıyor diye bide çocuk gibi tehdit etti beni. ..
O kadar gıcık oldumki zaten benim derdim bana yetiyor bide bunların hafife alması çok zoruma gidiyo...
Bu yıl hazıran da gideceğiz dondurulmuş embriyolarımiz var.. onlar transfer olacak ..
Ama eltim mayis sonu doğum yapacakmis ..
Asla kimsenin bebeğini kıskanmıyorum..
Ama tüp bebek doneminde evde bir bebekle yaşamak sınavıma sınav eklenecek ve ben ne yapacağımı şaşırdım.. bebek görmesine gelenler olacak beni sorgulayacaklar bak eltinin ikinci senin niye yok... vs vs..
Eşimle konuştum beni anlamıyor. .
Zaten çok zor bi dönem tüp bebek süreci..
Napicam ben nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum.. yüreğim acıyor ama insanlar acımı hafife alıp kıskançlık yapıyor diye düşünecek diye içim içimi yiyor...
Sizin bir fikriniz var mı...
Benim durumumu yaşayanlar ben nasıl sabredecegim cok korkuyorum. ..
Lütfen bana düşüncelerinizi yazın beni çevremde kimse anlamıyor en yakınlarım bile ... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...