Saç Şekillendiriciler Sinbo Saç Düzleştirici

• Konu Sahibi Konu Sahibi ©~¤HâÑîM¤~âGÃ~¤
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 3 sene önce almıştım tabi daha o zaman çocuktum anlamamıştım araştırmadan direk görünce almıştım...ama saçları iğrenç yapıyor düzleştirceği yerde pösürtüyor resmen bide çok kırıyor...şimdi ise rowenta elite kullanıyorum iyon özellikli olanından çokta memnunum ...nazar değmesin :)

Bende ilk başta sinbo almıştım ama memnun kalmadım. Güzel yapamıyor sonra braun aldım, şuan çok memnunum seramik başlı. Isı derecesi yeterli.İnce saçlar ve kalın saçlar için ısı seviyeside yazıyordu ve çok çabuk ısınıyor. Sinboda bir tutam saça 3-4 kere çekip düzleştirirken bunda ikincide dümdüz oluyor. Kısaca memnunum ve tavsiye ederim.

arkadaşlar ben simboyu bi köşeye attım :)) 2 hafta önce braun marka düzleştirici aldım ve çok memnunum 90 ytl ye aldım yanii sakın siz simbo ucuz almayın!! çünkü ben 15 ytl zarar ettim ( sizde öyle olmayın bence..

evet bence de kızlar haklısınız, ben de yıllar önce sinbo düzleştirici aldım.. o zamanlar epey bi kullanmıştım ama saçlarım çookkk kırıldı, hatta yıllar geçti, o zamandan beri eskisi gibi değiller, çok inceldiler. zaten ççookkk uzun sürüyodu, bi tutam saçı düzeltmek için defalarca yapıyodumm... ion lar satin ler bişiler çıkıp duruyo ama sütten ağzım yandı ya, hala korkuyor, onları da alamıyorumm...

kesinlikle saçları çok kırıyor fiyatına aldanıp almamak lazım

bende de vardı geri gönderdimm.hiç memnun kalmadımm

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza simbo saç düzleştirici almayı düşünüyorum alıpta memnun kalmayan varmı

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza simbo saç düzleştirici almayı düşünüyorum alıpta memnun kalmayan varmı

sakın ben almıstım 20 ytl ye hiç bir işe yaramıyor böööööööötatlicadiarzu

klava:kızlar saçlarınızı nasıl ütülüyosunuz? benim düzleştiricim yok

ya gerçektende işe yaramıyomu benim bugün baktığımda 19 ytl di bayada kafaya koymuştum alcam diye şimdi ne yapayım karar veremiyorum senin kullandiğının markası neydi

bende sinbo kullanıyorum çok memnunum saçlarımı öne doğru eğip azıcık saç kremı sonra düzleştirme işlemi ve çok güzel oluyor ama yapmadan 5 dkka önce ısıtmanız lazım sinbo o kadarda kötü değil kızlarrrrr

sinbo cok kotu ve zarar veriyo saca kızlar
braun satinelle cok güzel hiç elektriklendirmiyoda

klava:kızlar saçlarınızı nasıl ütülüyosunuz? benim düzleştiricim yok

canım koy sacını ütü masasına al eline fırcanı tara ütüle tara ütüle son olark ütüyü koy sacını cek parcalar halinde bunu yap
walla ütüde zara veriyo ama cok pratik ve co güzel oluyo
sacın uzunsa rahat yaparsın

bende sinbo düşünüyordum..
memnun kalmayan arkadaşlar acaba seramik tabanlı olmayan modelini mi aldınız ki ?
sinbo nun seramik olanı var olmayanı da var ?
ben seramiklisini almayı düşünüyordum ama siz olumsuz yorum yapınca kafam karıştı...
şikayetçi olanlar seramikli mi seramiksiz mi kullandıklarını yazarlarsa sevinirim

Benim kuaförüm alıcaksan model fark etmez ama seramikli olanından al demişti. yerimseniben

benimki seramik olmayanındandı canım... çok kötü kırmıştı saçlarımı :çok üzgünüm:

bende sinbo almıştım ama memnun kalmadım.arkadaşımda braun var mükemmel bir şey....

seramikli olan 2 model var
SHD-2668 ve SHD-2646

memnun kalanlar cevap verebilir mi sizce hangi modeli alayım ? birinin rengi siyah diğerinin bordo gibi
hangisi daha üstün

arakadaşlar bn sinbonun seramiği almayı düşünüorum ne diyosunuz ii gibi çünkü yorumları okudum başka net sitesinde??

ablamda sinbonun seramik tabanlı olanalrından var.çok güzel.hani şu bordo renkli olanlardan gayet güzel düzleştiriyo.bn de philips aldım o da güzel ama sinbo daha çok hoşuma gitti.philipsle çok elektriklendi saçım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…