- Konu Sahibi ©~¤HâÑîM¤~âGÃ~¤
-
Arkadaslar ya , ben bu sinbo'dan almak istiyorum fiyatı da cok uygun geldi ama hani sız sacları kırıyo fln deyınce bıraz tereddute dustum...bu duzlestırıcıden bahsedıosunuz degıl mı ?
eger bunu dıyorsanız , benım saclarım zaten duz , ben sadece tost yapan bolumunu kullanmak ıstıyorum , o da aynı sekılde sacları kırıyor mu?
kuzende kalıyordum onda da vardı bundan saçlarımı düzleştiriyim dedim acayip yıpratıyo ve çok kötü duruyor tostu ise berbat.
ancak düz saça yaparsan güzel olabiliyor. ama işlem uzun sürüyor.
bu ürün hiç iyi değil.
saçlarını berbat eder kırar.ve zamanını fazlasıyla alır.
canım ben hiç tavsiye etmem etrafımda kullananlar memnun değil.
sinbo saç konusunda gerçekten başarısız.başka markalar deneyebilirsin
üstelik bunun fiyatına 10 lira daha kat kaliteli bi marka al
o nasıl bir yazı şekli okuyana kadar şaşı oldum akannehirayşüllBıMdekiicokkötttüüüüüüPHLIPHSamaaakötüüüüyapıoooo
bende de 2 yıldır aynı ürün var ve ilk aldığımda çıkarmayı çok istedim aradım taradım bulamadım bende vazgeçtim kaydirigubbakcemile3arkadaşlar bende yeni aldım sinbo saç düzleştirici 18 liraya tost da yapıyor yanında tarağı var ama tarağını çıkarmak istedim çıkaramadım siz biliyormusunuz nasıl çıkartırım kullanma kılavuzunda yazmıyor.:çok üzgünüm:
bana o tarak fuzuli geldi.zaten düzleştirmeden önce tarıyorum saçımı ama çıkartamadık çok sert zorlayım diycem bu sefer kırılacak
bu marka ve bu model saç düzleştiricinin tarağını sonunda kırmadan çıkardım.:lepi:delikafadulden aldım elime kargaburnunu tarağın ortasından tuttum bi çektim çıktı.başka türlü hayatta çıkmazmış yani kuvvetli çekince çıktı hemde kırılmadan eğer sizde çıkarmak isterseniz bu yöntemi deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?