Saç Şekillendiriciler Sinbo Saç Düzleştirici

• Konu Sahibi Konu Sahibi ©~¤HâÑîM¤~âGÃ~¤
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuzende kalıyordum onda da vardı bundan saçlarımı düzleştiriyim dedim acayip yıpratıyo ve çok kötü duruyor tostu ise berbat.
ancak düz saça yaparsan güzel olabiliyor. ama işlem uzun sürüyor.
bu ürün hiç iyi değil.
saçlarını berbat eder kırar.ve zamanını fazlasıyla alır.
canım ben hiç tavsiye etmem etrafımda kullananlar memnun değil.
sinbo saç konusunda gerçekten başarısız.başka markalar deneyebilirsin
üstelik bunun fiyatına 10 lira daha kat kaliteli bi marka al

Şu bordo olandan var bende. Zaten ütü yapıyorum diye abartılı bir şey almak istemedim ama bu da fena değilmiş. Sadece çabuk bozuluyo o kadar. Onu da her sabah yaparsanız bir sorun olmuyo. Ama ben yine de ütü yapıp sadece kahküller için bunu kullanıyorum her gün uğraşmak zor geliyor.

ben memnun kaldım aslında :sm_confused:

ayşüllBİMdekiicokkötttüüüüüüPHLIPHSamaaakötüüüüyapıoooo

ben de sinb0 kuLLanıy0rum arkadaşım ama şöyLe ki

http://mertcep.com/images/65236.jpg bu m0deL 2 yıL önce aLdıqım düzLeştirici ama pek memnun kaLmadım....

şu an kuLLandıqım m0deLi http://www.pozitifkurumsal.com/xmlimages/r26825.jpg burada qörünen m0deL...ç0k ç0k ç0k memnunum saçıma zarar wermiy0r..6-7 aydır kestirmememe raqmen her ay b0yamama we her qün düzLeştirmeme raqmen kırık y0k saçımda..eLektrkLenme y0k..we yaqmur yaqmadıkca tüm qün b0zuLmuy0r..ne kadar açıkLayıcı 0Ldu bu böyLe Sinb0 m0deL 0Lark aLsa yeridir artk delikafadulden

bende yaklaşık 2 senedır kullanıorum ama her yapmamda bıraz daha kötü sonuc alıyorum bence alacaksan seramık al

arkadaşlar bende yeni aldım sinbo saç düzleştirici 18 liraya tost da yapıyor yanında tarağı var ama tarağını çıkarmak istedim çıkaramadım siz biliyormusunuz nasıl çıkartırım kullanma kılavuzunda yazmıyor.:çok üzgünüm:

ayşüllBıMdekiicokkötttüüüüüüPHLIPHSamaaakötüüüüyapıoooo
o nasıl bir yazı şekli okuyana kadar şaşı oldum akannehir
klavyende boşluk tuşu yokmu canım?
eğer yoksa nokta filan koysaydın boşluk yerine
bende de 2 yıldır aynı ürün var ve ilk aldığımda çıkarmayı çok istedim aradım taradım bulamadım bende vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
ama taraklı olması daha iyi değilmi hem daha düzgün düzleştiriyor dolaşık saç kalmıyor arada

Son düzenleme:
bana o tarak fuzuli geldi.zaten düzleştirmeden önce tarıyorum saçımı ama çıkartamadık çok sert zorlayım diycem bu sefer kırılacak

bana o tarak fuzuli geldi.zaten düzleştirmeden önce tarıyorum saçımı ama çıkartamadık çok sert zorlayım diycem bu sefer kırılacak

eğer düzleştiriciden memnunsan bence tarakla fazla uğraşma,kırılırsa daha kötü olur
çok memnun değilsen çıkarmaya zorla bence,kötü olursa da zaten beğenmiyordum dersin kaydirigubbakcemile3

daha yeni aldım düzleştiriciyi memnunum şimdilik zaten saçlarım düz aslında banyodan sonra elektrikleniyo ondan aldım.bide tost yapması için.

benim alldıgım düzleştiricimde b
u............=http://img709.imageshack.us/i/grnt000t

Son düzenleme:
sinbo mu allah korusun berbat etti saçlarımı

Bende sinbo kullanıyorum.Çok sık düzleştirmediğim için fazla zararını görmedim.Ancak daha kaliteli bir ürün kullanmanız daha iyi olur mutlaka

2yıldır kullanıyorum seramik ucu çokta memnunum
18liraydı ozman şaşırdım neden bukadar ucuz güzel yaparmı acaba die sormuştum saçlarının doğal hali böle ince ve düzse yapar demişti iyikide almışım
arçelik ten kuzen almış takoz gibi geldi bana saçlarım çıtırdadı resmen

bu marka ve bu model saç düzleştiricinin tarağını sonunda kırmadan çıkardım.:lepi:delikafadulden aldım elime kargaburnunu tarağın ortasından tuttum bi çektim çıktı.başka türlü hayatta çıkmazmış yani kuvvetli çekince çıktı hemde kırılmadan eğer sizde çıkarmak isterseniz bu yöntemi deneyin

bende geçenlerde nolursa olsun artık çıkarıcam dedim,elimle biraz ezdim büzdüm,pek hasar vermeden çıkardım guclubacismile halbuki kutusunda çıkarılabilir tarak yazıyor :umursamaz:
resmen pislik yuvası,iyiki çıkarmışım a.s

evet bide çıkarılabilir tarak yazıyor sözde bende kafaya takmıştım artık çıkaracam dedim.ve aklıma kargaburnuyla çıkarmak geldi kaydirigubbakcemile3neyseki kırılmadan çıktı istersem takabilirim ama artık takmam :umursamaz: zaten zor çıkarmışım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…