Saç Şekillendiriciler Sinbo Saç Düzleştirici

• Konu Sahibi Konu Sahibi ©~¤HâÑîM¤~âGÃ~¤
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kullanıyorum 19 milyona aldım çok güzel şimdilik

Son düzenleme:
ben de bordo renkli seramik plakalıyı gördüm meşhur bi alışveriş sitesinde.. çok övmüşler, tonla para dökmeye gerek yok aynı işi görüyo yazmışlar, 60 yorumdan birinde idare eder denmiş sadece.. ben de gördüm aynısını bi markette 25 milyondu.. ama tereddüt ettim doğrusu..

şimdi memnun kalırsın ama ilerisi için düşünemiorum aşılamış gibi olmıyayım ama nerdeyse çöpe atıcam saçımı çok yakıyor aşırı erektriklenme yapıor şimdi
saçlarımın uöçları kopmaya başlayınca anında bıraktım kullanmayı
yinede senin fikrin canım:)

peki seramik miydi canım kullandığın :uhm:

metal olandan canım
tost da var içinde hem düzleştirici hem tost senin ki nasıl bişey?

hmm şu sanırım de mi canım ;

ben de yok ama seramik kaplama olan aklıma takıldı ama korktum zarar verirmi diye :sm_confused:

1. olan benim aldıgımdı
2. olanı denemedim güzel diyorlar ama yinede sinboya güvenmiyorum düzleştirici konusunda
alıcaksan iyi bişey al babyliss harika arkadaşımdan bikerelik ödünç almıştım süperdi braun un düzleştiriciside dier arkadşmda vardı oda süper arkadaşlarımdan yana şanslıyım

haklısın canım.. benim de pek güvenim yok aslında olsa çoktan alırdım tereddüt etmeden.. haklısın ama almışken düzgün bişey almak lazımm.. ee ama benim ööyle süslü arkadaşlarım yok deneyip tecrübe ediym hepsini kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

arkadaşlar arçeliğin saç düzleştiricisi hem ucuz hem güzel ama şunu söyleymki size hangi marka olursa olsun saçları çok kırıyor ben artık kullanmıyorum biara her banyodan sonra yapıyordum ama şimdi saçlarım çok kırıldı ara verdim

ben resmini koyduğum seramik plakalıyı aldım bugün, yirmi beş liraya.. henüz yapmadım saçlarımı ama kahkülümde denedim biraz. hoşuma gitti şimdilik, gayet iyi düzleştirdi. 5 sıcaklık ayarı var 120-200 derece arası.. çok kolay içe ve dışa doğru kıvrım verebildim hihoyyyt
yıllar önce ilk çıktığı zaman, reklamlarına aldanıp, bisürü para verip roventa lissima almıştım, hiç memnun kalmamıştım :mymeka: o yüzden güvenemediğim için fazla para vermek istemedim hiçbi düzleştiriciye.. bu lissimadan çok daha kullanışlı bence..
saçlarımın tamamını yapınca yazarım tekrar..a.s.

arkadaşlar bende fakir kullanıyorum seramik çok kullanışlı normalde benim saçımı kuaförler bile iki kat fönden sonra yatıştırıyorlar o kadar kaparık yani ama bu çok güzel 20dk süper oluyor ben 36 ya aldım ama sonra mutluluk mağazasında 29 a gördüm tavsiye ederim

bende dün bordo olandan yani shd-2668 den aldım.Gayet güzel.19 ytl .Tavsiye ederim.

20 ytl ye aldım ben de 200 dereceye kadar ısınabiliyor gayet memnunum

bende şu sinboyu hiç sevmiyorum ya zamanında ucuz diye saç için takımını almştm düzleştiricisinden tutun herşeyine kadar vardı.ama çok dandik çıktı hiç bi işime yaramadı doğrusu mirmirmirmir:1no2:

ben yaklaşık 8-9 aydır braun seramik düzleştirici kullanıyorum. saçları kırması doğal çok yüksek miktarda ısı veriyor çünkü. bunun için 2-3 ayda bir kırıklarımı aldırmaya giderim. braunu tavsiye ederim.

eşim doğum günümde almıştı 13 ekimde sinbo üstü bordo olan ve çok memnunum normalde saçlarıma direk yap1ıyorum sadece 1 gün gidiyor ama zamanım varsa aynen kuafördekiler gibi saçımı 4-5 parçaya bölerek yapıyorum ve 3 gün kesin gidiyor ama saç kesinlikle temiz olucak ben çok memnunum şimdi de sinbonun katı meyve sıkıcağını almak istiyorum ama karar veremedim ya kötü çıkarsa diye

Ya ben ilk düzleştiricimi sinbo almıştım iğrençti saçlarım mahvoldu.
Şimdi de sinbo kullanıorum ama seramik olaninı 80 e aldım harika bişey 15 ytl diye demir plaklı sinboyu almayın benden tavsiye

bendede var keşke almasydım.düzleştirmekten başka herşey yapıyo.ben bukle yapıyorum.maşa gibi oluyo.bi onu çok güzel yapıyo.bazende saçımı düzşleştirmek istediğimde ütü yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…