• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema 100$

ya bunu konu açıp sorduğunuza inanamıyorum gerçekten :S gitseydiniz birde :52:
 
Bugün sinama teklifi gelir yarın başka birşey;;;; siz şimdiden agirliginizi koymazsabiz yarın nice teklifler gelecek.....
 
Az para kazanmak eskortluk yapmaktan iyidir...en azından anlinizin teri bileginizin hakkı....

evet bende diycektim fakat dilim varmadı ama bu resmen escortluk . bencede az para kazan daha iyi .ayrıca çoğu eckort kız sadece senin yaptığınla kalmıyor,hatta hepsi, sende o duruma düşüceksin gidersen, zaten sana öyle diyen arkadaşındada var bi tuhaflık :53:
 
Yaa miss bu soruyu varya senin sorduguna inanmak istemiyorum..Gözlerim fal taşı gibi açıldı..

Niye gideceksin o adamla ? Sebeb ne yalnızsa yalnız bu seni niye bağlasın..

Eline sıkıştırdığı 140 doları da keşke almasaydın..Bahşiş vermemiş anlattıgım durum karşısında sana para vermiş ve bu durum bana açıkçası hoş gelmedi canım..Yakında başka taleplerle gelecektir önüne benden demesi..

Bu kart horozdan uzak durmanı tavsiye ediyorum..Umarım sinemaya gitmemişsindir..
 
Kizlar acil akil fikir destegine ihtiyacim var... Bir musterim var her haftasonu geliyor bara, calistigim yerdeki garson kizlardan biri beni cok sever bana bu kisiyle konus sicak davran cok iyi bir musterimiz dedi. Adam 45 yaslarinda Meksikali zor oluyor anlasmak ama garson kizida beni de cok seviyor. Yanliz esi cocuklari birakip kacmis yillardir ortada yok. Tek basina bir baba ve cidden calistigim yerdeki patron bile taniyor cok iyi bir insan.Sapik degil.

Son zamanlarda bizim isler cok durgunladi herkes denize gidiyor sehirde takilan yok.Benim gelirim yari yariya dustu kirami yeni odedim gecikmeli ayin 1 de yenisi geliyor. Neyse bir sekilde denk getiriyorum ama istedigim gibi para harcadigim gunler geride kaldi.Neyse ben dun bu musterimizle konusuyordum ve moralim bozuktu anlattim mekanin bos oldugu fln. Neyse cok sasirdim 140$ elime sikistirdi dun kimseye soyleme oteki kizlara dedi. Ben cok sasirdim durumu cok iyi evleri kendi isi var yaninda calisanlarida getirmis dun . Hepsi egleniyordu. Bu adam cok yanliz bana yarin sinemaya gelir misin diye sordu. Bende nezaketen gelirdim ama calismam lazim paraya ihtiyacim var ozur dilerim dedim. Bana cok yanliz oldugundan bahsetti gelirsen sinemaya sana 100 $ veririm calismak zorunda kalmazsin. Sadece beraber film izleyelim bana arkadas ol dedi. Bu arada istersen birseye ihtiyacin varsa seni alisverise de gotururm ondan sonra taksi parasini oderim evine gidebilirsin ben birakmam evini bilmem gerekmez dedi. Sizce napiyim canimda ise hic gitmek istemiyor ? Sinemaya ve alisverise gidiyim mi? Zaten insanlar olcak heryerde sinameya gidersem ben taksiyle gidicem beni alma gibi bir durumu olmayacak. Siz olsaniz gider miydiniz? Benden bisi beklemiyor ama cok ama cok yanliz cocuklarin annesi kactigi icin mutsuz bir adam . Surekli icer ama zararsizdir.Sizce napmali? Ise mi gitmeli bu gece yoksa sinemaya mi?

Esi dedigim bayanla evli degiller kadin cocuklari birakip kacti 1 yil olcak.


ben şahsen gitmezdim
canı sıkılır, yalnızdır, arkadaşımdır die sinemaya onunla giderim ama 100 dolar vereceği için gitmem
 
Miss valla yanımda olsan tekme tokat dalacam sana :)

Otur oturduğun yerde, işine git gel, orası az kazanıdırıyorsa bile baska is bak lütfen. Nolur beni yanlış anlama, kac yıldır birbirimizi tanıyoruz. Samimiyetimden kızıyorum ama türkiyede de bu bir meslek, escort kız diyorlar, eğlenen hanzolara gece klüplerinde, barlarda, restaurantlarda eslik ediyorlar. Ama bu bir meslek değil, rezillik.

Lütfen gitme.

aha işte bende o escort kelimesini kullanmak istemedim fazla ağır olmasın diye ama aynen öle..escort :ssz:
 
3 kurus degil benim bu adamdan aylik 300ila 500 $ bahsis gelirim var. Ve hic gorusmedigiz halde. Yoksa coktan basimdan savmistim

ne bilim yaa tuhafıma gidiyor..
sırf para için başından savmıyorsun...parayı çok seviyorsun herhalde.

ne demişler, parasız adam gereksiz adam; parasız olanları istemiyerek aşağılıyorsun şu anda.. :ssz:
 
Son düzenleme:
Ay koptum lara:) cok guldum karnim agridi... sen speedy gonzales diyince unutmusum oyle bir farecik vardi dimi "DDD Dun gitmedim o gelmis ben ise giderken bana bi mesaj atmis sizlere omur okuyun bakalim anlicak misiniz? Dun firtina vardi yollar cok kotuydu...

Teak you tame the rod es to dangers. ( take your time road is dangerious)

Neyse sonra bara geldi beraber yemek soyledik yedik orda gene bahsisini verdi yuklu bir sekilde ama sormadi niye gitmiyorum baska seylerden konustuk eve gittiginde gee mesaj atmis bu sefer>

Tanks babe fort et we me...( Thx babe for eating with me:D ) Koptum ya boylesi Ingilizce!


sen cep numaranıdamı verdin adama
adam bebeğim dio sana yawaaa :27:
gıcık olur babe diyen adamlara :27:
 
kizlar acil akil fikir destegine ihtiyacim var... Bir musterim var her haftasonu geliyor bara, calistigim yerdeki garson kizlardan biri beni cok sever bana bu kisiyle konus sicak davran cok iyi bir musterimiz dedi. Adam 45 yaslarinda meksikali zor oluyor anlasmak ama garson kizida beni de cok seviyor. Yanliz esi cocuklari birakip kacmis yillardir ortada yok. Tek basina bir baba ve cidden calistigim yerdeki patron bile taniyor cok iyi bir insan.sapik degil.

Son zamanlarda bizim isler cok durgunladi herkes denize gidiyor sehirde takilan yok.benim gelirim yari yariya dustu kirami yeni odedim gecikmeli ayin 1 de yenisi geliyor. Neyse bir sekilde denk getiriyorum ama istedigim gibi para harcadigim gunler geride kaldi.neyse ben dun bu musterimizle konusuyordum ve moralim bozuktu anlattim mekanin bos oldugu fln. Neyse cok sasirdim 140$ elime sikistirdi dun kimseye soyleme oteki kizlara dedi. Ben cok sasirdim durumu cok iyi evleri kendi isi var yaninda calisanlarida getirmis dun . Hepsi egleniyordu. Bu adam cok yanliz bana yarin sinemaya gelir misin diye sordu. Bende nezaketen gelirdim ama calismam lazim paraya ihtiyacim var ozur dilerim dedim. Bana cok yanliz oldugundan bahsetti gelirsen sinemaya sana 100 $ veririm calismak zorunda kalmazsin. Sadece beraber film izleyelim bana arkadas ol dedi. Bu arada istersen birseye ihtiyacin varsa seni alisverise de gotururm ondan sonra taksi parasini oderim evine gidebilirsin ben birakmam evini bilmem gerekmez dedi. Sizce napiyim canimda ise hic gitmek istemiyor ? Sinemaya ve alisverise gidiyim mi? Zaten insanlar olcak heryerde sinameya gidersem ben taksiyle gidicem beni alma gibi bir durumu olmayacak. Siz olsaniz gider miydiniz? Benden bisi beklemiyor ama cok ama cok yanliz cocuklarin annesi kactigi icin mutsuz bir adam . Surekli icer ama zararsizdir.sizce napmali? ıse mi gitmeli bu gece yoksa sinemaya mi?

Esi dedigim bayanla evli degiller kadin cocuklari birakip kacti 1 yil olcak.

arkadaşım bunu düşünmen bile yanlış bence tabi hayat senin bize bişi demek düşmez ama küçük kadınlar dizisinden aklımda kalan bir kareyi hatırlatayım adam iktidarsız zengin karizma genç kızlarla akşam dışarda buluşup yemek yiyorlardı karşılığındada ücretlerini ödüyordu hatırlarsın muhtemelen yada aç izle yani tele kız olarak sonra kızın gençliği aldı götürdü onu kıza alışveriş yaptı ailesine yardımcı oldu kızı kandırdı evlendi ve sonradan içinden canavar çıktı
sen bilirsin bence yanlış bunu teklif etmesi bile yanlış kaldı ki yarın ücretini ödemek suretiyle başka başka şeyler isteyecek sen buna layıkmısın
 
elmayra escort kiz mi??? O ne ki... Ben burdaki kizlara sordum herkes git dedi. Ama surda bir kac saatim kaldi akil danistigim kisilerde gitsene salak misin diyo.... Bi suru insan olcak birsey olmaz dediler. Ben su an parasiz degilim gene kazaniyorum ama daha uzun saatler calisiyorum malum. Zaten mekan bos son zamanlarda pek kazanmiyoruz moralim bozuk dedim dememle 140$ sikistirdi elime... Ben soylemesem vermezdi ama istemedim ben sadece o an yuzume yansidi cunku mekan bostu gece 12 ye kadar. 1 den sonrada bi suru insan geldi yetisemedik.

Bende gitmiyim diyorum yuz goz olmakta var ne biliyim.


ooooo sende ne para gözmüşsün be resmen adamdan dilenmişsin kusura bakma hatta çok ağır oldu biliyorum ama öle yani ağlamışsın acındırmışsın avuç açmışsın resmen
 
ben olaya direk dramatik bakmıycam,heryerde işler aynı yürümüyor,illa adam gecenin sonunda miss 'i yatağa atmayı düşünecek diye birşey yok,bunu en iyi o sezinler ve anladığım kadarıylada adam öyle bir tip değil,eğer gece sonunda yanılırsakta miss bir daha adama yaklaşmaz,ayaküstü tecavüz edecek hali yok ya.neyse ben olsam adamla sinemaya giderdim,bir kadınla bir adam sadece arkadaşta olabilir pekala.:51:

para karşılığı arkadaşlık benim midem o kadar geniş değil kusura bakmayın
 
Back
X