Sinema günleri 11.hafta anketi sahrud72

Sinema gunleri 11.hafta anketi sahrud72

• Ankete Katılan
    18
valla bende severim psikolojik gerilim filmleri...
alacakaranlık bu anlamda çok güzeldi bence....

ben izledigim filme oyumu verdim çunku diger filmleri izlemem ccccok coooook cok zor ...korku filmlerini izledigimde gercekten etkisinde kalıyorum

Alacakaranlık ve Joshua başa baş gidiyor
Eveet var mı artıran hadi son oylar bunlar bayanssulusmile
Kapanın elinde kalıyor boshayallersmile

Arkadaşlar kulüp dışından oy kullananlar var
Anket bittiğinde onları hesaptan düşücez
Bu durumda sonuç biraz benim oyuma bağlı görünüyor olumunekankayizsmile

yaşasın yeni anketttt . evde değilim ama bu hafta ankete katılabilirm umuyorum. soldaki son ev filmine verdim oyumu,filmlerin hiçbirini izlememiştim :)

yaşasın yeni anketttt . evde değilim ama bu hafta ankete katılabilirm umuyorum. soldaki son ev filmine verdim oyumu,filmlerin hiçbirini izlememiştim :)

Anket eskidi bacım gözümüz yollarda kaldı sen nerelerdesin
Neyse şükür dönmüşsün haftaya sıra sende olumunekankayizsmile
Filmleri beğenmene sevindim :kedi:
Yarın ankette son gün akşama bakıcaz hangi film çıktığına

döndüm sayılmaz ama nete girme fırsatı bulabildim sonunda :) bu aralar canım gerilim korku tarzı filmler izlemek istiyordu bu anket iyi oldu saol sahrudcummm

Joshua diğerlerine göre daha kansız sakin diye verdim oyumu yahu, öyle değil mi? Ben de izleyemem öyle gerilim korku falan eyvahedigeldismile

evet 2 klup dışı soldaki son eve kullanmış..onlarıda çıkartırsak 3 film başa baş..

kızlar bende uzun zamandır buraya zaman ayıramadım. bu aralar kendi telasımdayım. 5 haftalık hamileyim :))))

canım ben bunları seyredersem bebege bisey olabilir :) makasa oy verdim.

valla ben öldür.com ile gerilim camiasına bi adım attım soldaki boş evle devam edicem gibi duruyor hayırlısı

valla ben öldür.com ile gerilim camiasına bi adım attım soldaki boş evle devam edicem gibi duruyor hayırlısı

canim benimm umarimm sende keyif almaya devam edersin bu filmlerden ayri bi heyecani temposu havasi var :))sardikca sariooo:))
soldaki evi izlemedim acaba nasil?
bende ruhlu seytanli filmlerden etkileniorum canimcimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…