canim benimmm bakalim sondaki sol ev nasil bulcan?bende merak ediorum dilerim inli cinli ruhlu seytanli deildirhoşgördük prensesss bayanssulusmile
kızlar filmin yorumlarına bi bakaym dedim çok korktum yaa acaip vahşet sahneleri varmış kesik kafalar falan, 1972de çekilmiş ilk versiyonu bir çok ülkede yasaklanmış aşırı şiddet içerdiği için bu yeni versiyonu o kadar değilmiş ama çok fena behsetmişler öldürme sahelerinden. ah sahrud yaktın bizi madem bunu izleyin diyosun gece uyurken de yanımızda ol bari olma mı kıı bilmiyorumkismile
ruh şeytan in cin yok prensesim tamamen insanların yaptığı bi vahşetmiş testere gibi bişey sanırsam hoş onu da izlemedim ben ama yorumlar o yönde, psikolojik gerilim değil de kanlı cinayetli gerilim filmiymiş yamulmuyorsam.. ben online izliycem sanırım bi kaç sitede buldum görüntü iyiyse indirmiycem
ya canlarım ruhlu perili cinli bir filmse benim izlemem imkansız =(mafoldumben
anammmm cinli miiii kızım ben de izleyemem öyle paranormal activty gibi bişeyse yalnız yaşıyorum zaten tuvalete bile gidemem altıma yaparım yaaaeee eyvahedigeldismile
aynen canimm benimm bende ruh cin peri izleyemem yalniz yasadigimiz icin prensesimle sonra isiklarin hepsini acar elektirik iflasina yol acariz alimallah eyvahedigeldismile
sanirim bu film ruhlu seytanli deil galiba dimi?
kızlar filmin yorumlarına bi bakaym dedim çok korktum yaa acaip vahşet sahneleri varmış kesik kafalar falan, 1972de çekilmiş ilk versiyonu bir çok ülkede yasaklanmış aşırı şiddet içerdiği için bu yeni versiyonu o kadar değilmiş ama çok fena behsetmişler öldürme sahelerinden. ah sahrud yaktın bizi madem bunu izleyin diyosun gece uyurken de yanımızda ol bari olma mı kıı bilmiyorumkismile
ben indirdim şimdi başlıyorum hadi bakalım
tecavüz sahnesi benim psikolojimi bozmuştu çok rahatsız olmuştum bi de erkek arkadaşımla izlemiştim iyice fena olmuştum
ona kızmıştım neden böyle filmler seçiyosun diye kavga etmiştik halbuki suçu ne garibimin filmin dvd kapağına bakıp da almıştı
kızım cadısın resmen yaaeee korkulur senden :1closedeyes:
sahrudcum dün akşam izleyemedim abuk sabuk videolara sardım bi baktım saat sabah 6 olmuş :1ninca: bu gece kesin izliyorum ama, evde de yalnız değilim, o yüzden ışıkları kapatıp izlemeyi düşünüyorum aştım kendimi -tatlicadiarzu- bi de theshe'de cadı tamam mı hatta biz böylece cadılar olaraktan kukuletalarımızı giyip sıcak şarap malzemesi toplamaya karanlık ormana gidicez :jeyyar: sen de gel
sahrudcum dün akşam izleyemedim abuk sabuk videolara sardım bi baktım saat sabah 6 olmuş :1ninca: bu gece kesin izliyorum ama, evde de yalnız değilim, o yüzden ışıkları kapatıp izlemeyi düşünüyorum aştım kendimi -tatlicadiarzu- bi de theshe'de cadı tamam mı hatta biz böylece cadılar olaraktan kukuletalarımızı giyip sıcak şarap malzemesi toplamaya karanlık ormana gidicez :jeyyar: sen de gel
sahrudcum bak eger filmin etkisinde kalırsam yandın kızımmmmm =)
ins bende bugun izleyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?