Sinema Günleri..---13.hafta ..---Sumak

hangisi olsun :)

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.352
1.424
748
Apokalipto
Apocalypto

263412.jpg

IMDB Puanı:7.9/10 Yapım:2006 ~ ABD Tür:Aksiyon, Dram, Macera, Tarih Yönetmen:Mel Gibson Senaryo:Mel Gibson, Farhad Safinia

konusu ,Güçlü Maya Krallığı, gittikçe yayılan şehirler kurarak, gökyüzünü delen piramitler yaparak ve olağanüstü kültürel ve bilimsel başarılar elde eden etkileyici gelişmiş bir toplum inşa ederek Amerika’da 1000 yıldan fazla bir süre hüküm sürdü. Ondan sonra, tarihin ışıltısı içinde, bu dünya çöktü. Bütün bunlardan geriye kalan ormanlarla kaplı birkaç piramit ve boşuna umut veren bir gizem oldu. Şimdi, Maya uygarlığının sona ermesinden 500 sene sonra, yönetmen Mel Gibson, felaketin kıyısındaki bir dünyada kendisi için en fazla önem taşıyan şey olan ülkeyi kurtaracak olan bir adamın macerası üzerine kurulan belirli bir zamanı olmayan bir efsanede olduğu gibi her şeyi gözler önüne seren modern bir film macerası yaratmak için asla keşfedilmemiş bu ülkeyi derinlemesine araştırıyor

ben cok severek ,begenrek ızlemıstım ,etkılenmıstım ,özgürlüğün anlamını bır kez dahaanlamıstım ohaoldumsmile

Kalbini Dinle
August Rush

kalbini_dinle.jpg

Puanı:7.5/10
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Dram, Müzikal, Romantik
Yönetmen:Kirsten Sheridan

konusu,
Yetenekli ve karizmatik İrlandalı gitarist ile genç ve güzel çellist New York'taki Washington Square'de karşılaşırlar, ancak bu sıradan bir gece değildir. Büyülü anlar yaşayan ikili bir süre birbirlerinden ayrı düşeceklerdir. Ancak onları ufak bir çocuk bir araya getirecektir: Küçük bir yetim olan August Rush sokaklarda kendi müziğini yapmakta ve sihirli bir güç tarafından korunmaktadır. Küçük August yeteneğini giderek herkese kanıtlamaktadır.

robin williams ı çok severim ,sırd o yuzden koymak ıstedım ,olaylar hızlıdan yavaşa doğru ilerliyor ama mutlaka ızlenmesı gereken bır ıflm dıye düşünüyorum :1ninca:

Ölü Gelin
Corpse Bride

5vd9ax.jpg

puanı:7.5/10
Yönetmen :Tim Burton, Mike Johnson
Senaryo :John August, Pamela Pettler
Oyuncular :Johnny Depp, Emma Watson

konusu,Victor Van Dort kısa süre sonra güzel Victoria ile evlenecektir. Ancak genç adam kendini henüz evlenmeye hazır biri gibi hissetmemektedir. Kendi kendine yüzük takma provası yaparken yüzüğü yanlışlıkla Ölü Gelin'in parmağına takıverir ve apar topar Ölüler Diyarı'na götürülür. Ölüler Diyarı'ndaki hayat Yaşayanların Dünyası'nın sıkıcılığından uzak ve çok daha eğlenceli bir yerdir. Yine de hiçbir şey Victor'un Victoria'ya kavuşmasına engel olamaycaktır

Tim Burton ve johnny depp birlikte olunca keyfine doyum olmuyor
.. animasyon severler için harika bir film ..yenı yenı alıstım bu tür ıflmlere ,cok begendım opuyorumnanaktan

Kesinlikle, Belki
Definitely, Maybe

ev9n2s.jpg

Puanı:7.4/10
Yapım:2008 ~ ABD, Fransa, İngiltere
Tür:Dram, Gizem, Komedi, Romantik
Yönetmen:Adam Brooks

konusu,Will Hayes 30 yaşında, bir kız çocuk sahibi olan ve boşanmanın eşiğine gelmiş bir babadır. Anne ve babasının hikayesini öğrenmek isteyen küçük Maya, Will'i geçmişe geri döndürecektir. 1992 yılında başlayan ve üç farklı kadınla apayrı bir ilişki yaşadığı bu hikayede, Will sevgililerinin isimlerini Maya'dan özellikle saklar. Böylelikle Maya annesinin Will'in hangi sevgilisi olduğunu tahmin edecektir. Bayan Hayes Will'in kolej aşkı Emily mi, uzun süre dostu olan April mi, yoksa özgür ruhlu idealist gazeteci Summer mıdır?

Romantik fılmdalında gayet hoş bir film..adam brooks'u da cok severım opuyorumnanaktan

umarım izlemediğiniz filmleri secebilmişimdir ,cok düşündüm en son bu fılmlerde karar kıldım ,hayırlı ,uğurlu olsun kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
August rush benim çok sevdiğim filmlerdendir boshayallersmile Seçilirse tekrar zevkle izleyebilirim zemuszemus
Apocalypto diyorum boshayallersmile

süperrrr....son film dışında hepsini izledim. ordaki çocuğun dizisinide çok seviyodum şu dr olduğu.apokalipto diyorum arşivimde var hemde dvd sanırım.yaşasınnnnnnnnnn. teşekkürler tatlım ama önce kadın kokusunu izlicem bu gece kötü mötü çekim.

tamam canım

yalnız anket tarıhı nedn oyle olmus yav ,ben o tarıhı yazmadım kı oraya kaydirigubbakcemile3

ayy filmler çok güzele benziyo kaydirigubbakcemile5

içlerinden bir tek ölü gelin i izlemiştim

apocalypto ya verdim oyumu

film indirme sorunumu da hallettim inşallah bu hafta sorunsuz izleyip yorumlarım

sumakcım benim topiğe yazmışsın cevap vermediğimi düşünmüşsün ama yeni gördüm mesajını yanlış anlama lütfen:1rolleyes:

apokaliptyoya verdim oyumu.. onumuzdeki hafta sonu izlerim diye tahmin ediyorum.

Ölü Gelin dısındakıleri daha onceden izlemıstım ölü gelinde pek tarzım degil sanırsam daha onceden izledigim filmlerden birine oyumu verecegim

sumakkk harika filmlerrrrr delikafadulden

"kalbini dinle" ve "kesinlikle belki" izlediklerim arasında..ikiside harikaydı..

kalbini dinle sıcacık bi film sizi içine çekio, sanki siz başrolde oynuosunuz:asigim:

kesinlikle belki romantik komedilerden ama romantik tarafı daha ağır basıo, merak ve şüphe kaplıo sizi izlerken çizelge yapıp eleyerek izlicektim nerdeyse kaydirigubbakcemile3

vee şuanda bi ilke imza atarak animasyon olan ölü geline verdim oyumu gerçekten merak ettim nöliii bana akannehir :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
uvvvvvvv mag sasırrttın benı kaydirigubbakcemile3

izle izle ölü gelin güzeldir kaydirigubbakcemile2

içlerinden agust rush'ı izlemedim konusu da çok ilgi çekici duruyor, beğeniceğimi düşünüyorum, diğerleri gerçekten çok beğendiğim filmlerdi, özellikle apocalypto ve corpse bride 1den çok izlediğim filmler arasında. ne çıkarsa çıksın büyük keyifle izlerim tekrar ama umarım agust rush seçilir çok merak ettim :))

aplokalipoyu indiriyrum bile ben secilmese bile izlerim.. :))
guzel filmler secmissin sumakcim ellerine saglik :)

Back
X