- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi madamcocomo
şımdı basşlıyorum izlemeye :teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şımdı basşlıyorum izlemeye :teytey:
Ben sonradan izleyebilicem çok üzgünüm :çok üzgünüm:
Prensesim yoksun diye atlamıştık seni, kesin dönüş yaptıysan benim önüme geçmek ister misin?
Benim için bu hafta forumu takip etmek biraz zor olucak boshayallersmile
liv bi sekilde asagiya ip uzatarak cekmistir yukari onlari bence. cok zor bisey gibi gelmedi bana o.
nedense bana çok zor birseymiş gibi geldi =)iple indirmek kolay ama çıkartmak zordur be neysem keşke o sahneyi gorebilseydik derim baskada birsey demem bilmiyorumkismile=)
bir de dedigin gibi maya uygarligi hakkında daha çok bilgi alabilirdik filmde daha çok vahset izledik ...geri kalan adamlara noldu ne bitti ondan da bi haberiz
benım de sonradan aklıma geldı vahset yerlerı kusura bakma mag,ben etkıleenmedıgım ıcın kucuk bır bolum dıye dusundum ,demek kı akannehir
başı cok komıgıme gıtmıstı benım gulmekten olmüştüm ,ama sonrası hüzünlemdırmıstı cok ,
magiclowe ben de maden iscilerinin kan kusmasindan cok etkilenmistim suda dogumdan da :))
basi baya komikti evet ya :))
en azindan o liderlerinin o adami kandirmayacagini dusunmustum :))
adamin kosmasi hadi neyse de kadinin su icmesine agzinin yanmasina koptum ben valla :roflol:hehe bı de acı bırşey sürmesi, var , kaydirigubbakcemile3
adam kosa kosa gidip suya otururken kadında kana kana su ıcıyor :roflol: