Sinema Günleri..---13.hafta ..---Sumak

hangisi olsun :)

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
hehe bı de acı bırşey sürmesi, var , kaydirigubbakcemile3

adam kosa kosa gidip suya otururken kadında kana kana su ıcıyor :roflol:

ya sumak hatırlatma yazmim diodum ama kaydirigubbakcemile3

filmi ilk izlediğimde yanımda nişanlım, onun arkadaşı ve sevgilisi vardı... adam ve kadın evden böğüre böğüre çıkıp suya koştuklarında herkeste bi acaip gülümseme var (filmdekiler dahil) ama ben iyide kadın nie su içio die aptal bi soru sorunca herkes kopmuştu, filmdekiler duysa onlarda gülerdi heralde bana :roflol: maya dönemindeyiz biz bilioz senmi bilmion die :roflol:

kaydirigubbakcemile3

bizde üç kız olarak izlemiştik bu fılmı ,ikimiz evlıydık ,tek bekar vardı .aklinialirimsmile

o da saf saf kadına ne oldu ki ben anlamadım ,dediğinde kopmuştuk ..:roflol: :roflol:

kac kere geriye alıp izledik bilmiyorum delikafadulden

kaydirigubbakcemile3

bizde üç kız olarak izlemiştik bu fılmı ,ikimiz evlıydık ,tek bekar vardı .aklinialirimsmile

o da saf saf kadına ne oldu ki ben anlamadım ,dediğinde kopmuştuk ..:roflol: :roflol:

kac kere geriye alıp izledik bilmiyorum delikafadulden

çok ayıp bide geri almışlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla ben de serinlemek icin yaptigini sanmistim ilk basta ki sonradan jeton dustu benim de :))
e bekariz jetonlarimiz koseli olsun bizim de biraz :))

ay izlememiş olmak ne kötü
yorumların arasında filmle ilgili olmayan şeyler varsa onları okumaya çalışıyorum eyvahedigeldismile
en kısa zamanda izlemek istiyorum, o zaman yorumları okuyup yorum katıcam boshayallersmile

ay izlememiş olmak ne kötü
yorumların arasında filmle ilgili olmayan şeyler varsa onları okumaya çalışıyorum eyvahedigeldismile
en kısa zamanda izlemek istiyorum, o zaman yorumları okuyup yorum katıcam boshayallersmile

ay canim valla biz de sere serpe yaziyoruz hic sakinmamiz yok :))
olsun olsun boylelikle izlemeyenler gaza geliyo aslinda olumunekankayizsmile

çoğunluk izlediğine göre ben de yorumumu yapayım artık
filmi 2 yıl önce falan izledim sanırım belki de 3 sene. ama bi çok kez izlediğim için hemen her sahnesi net olarak aklımda. benim çok beğendiğim bir film kendisi. mel gibson'u kutluyorum yönetmenlik koltuğunun hakkını vermiş. bir kere filmin film olduğu belli bile değil belgesel izler gibi izliyorsun herşey o kadar geçrekçi ki.. beni asıl etkileyen bu gerçek vahşi ve doğal ortam oldu. keza oyuncular. vahşi olmasına vahşi ama beni nedense rahatsız etmedi vahşilik yönünden. normalde kanlı öldürmeli kesmeli doğramalı filmlere bakamam, içim kötü olur ama bunda daha bi yaklaştım ekrana daha bi dikkatli baktım. filmdeki sahnelere ilişkin söyleyecek fazla bişeyim yok çok beğendim tamamını. karıncalarla dikiş atmak iyi fikir gerçekten :) bir de küçük çocuk çok şekerdi yaa yerim onu. en çok etkilendiğim bir diğer sahne ise adamın özgürlüğü için arkasına bakmadan koştuğu olmuştu. kendimi yerine koydum bir an da, adım atamadan heycandan düşerdim heralde. başarılı ve bana hitab eden bir filmdi. benim fikrim bu şekilde. sumakla film zevkimizin birebir uyuştuğunu ise rahatlıkla söyleyebilirim diğer filmlere de bakarak. teşekkürler sumak bu hafta güzel bir film izlettiğin için :)

sonunda izledimmmmmmm
ne yalan söyliyeyim Mel Gibson yüzünden filme biraz önyargılıydım aslında ,ama izlediğime pişman olmadım ve iyi vakit geçirdim .
Başlarında maya belgeseli tadındayken sakinliğinden bir anda sıyrılıp kan ve savaşın ortasına atıyor insanı :). filmdeki kanlı sahneler hafızalara kazınacak cinsten :1ninca: fakat malesef sonu pekte tatmin etmedi beni .farklı bir sonla bitebilirdi. yinede izlenmesi vakit kaybı değildi. Sumakcığım senin anketinde olmasa belki açıp izlemezdim bu yüzden çok teşekkür ediyorum tavsiyelerin için opuyorumnanaktan

sumakcım kaç gündr oturuyorum başına. filmi kaç kez seyrettim bir çırpıda önceden hatta eşimle nadir anlaştığımız filmlerden biri.malesef fırt ilk yarı bile olmadan başka şeyler düşünürken buluyırum kendimi. hadiiii sil baştan. sevmediğim film olsa neyse ama sanırım bu avatarın yüzünden.
bu gece tekrar seyretmeye çalışıcam.

nihayetinde bitirdim filmi.
mel gibsonu sevmem ama bu filmini sevmiştim. bütün olarak baktığımdada gene aynı beğenme duygularıyla bitti film.
vahşet duygusu olmadı bende hiç. ne yani adamlar tanrıları için kesiyorlar kalp söküyorlar kafa yuvarlıyorlar. hemde tanrıları bana kurban verin dediği halde. şimdilerde dinler öldürmeyin diyorda ne oluyor alası yapılıyor.ha silah atmışın ha kalp sökmüşün ne farkı var ölüm işte sonuçta.
bazı sahneler çok etkileyici olmuş özelikle ayinlerdeki sözler anlamlı cukk diye filme oturmuş.filmin bütünlüğü hiç bozulmuyor ana karakterlerde çok iyi.
doğanın bir gücü var insana yansıyan.çokda güzel vurgulanmış.kadına verilen değer de üreme vsnin geyiğiyle birlikte göze çarpıyor ana kabilemizde.
teşekkürler sumakçım. kusuruma bakma geç oldu tekrarım....

onemlı degıl cnım ,

prenses ve mayalıhamur ,yorumlaarınız ıcın tesekkur ederım :)

Ay sumağımm iyiki senindi bu anket, başkasının olsa yanlış anlayabilirdi valla eyvahedigeldismile
Süperdi ya, kan ve vahşet izleyemeyen ben, adam hayvanın şeyini yerken, kalpleri ellerinde tutarken falan, değil kafamı çevirmek, gözümü bile kırpmadım. İçimdeki vahşi insan çıkıyo galiba sempatiksalakcinni Aşk filmleri pek cezbetmemeye başladı zaten, tarz değiştirebilirim bu gidişle ohaoldumsmile
Kadının doğumu da, çocuğu için yaptıkları da gerçekten en etkili sahnelerdendi. Hamile haliyle o çırpınırken vay anasını dedim ya annelik böyle birşey demek ki, her anne de yapamaz belki onun yaptıklarını ama, çok güzeldi.
Ya benim tek kafama takılan çocuğu olmayan adamdı, filmin başlarında ona çok odaklandılar, ana karakter gibi düşündüm, kurban edilmeye giderlerken de bu adama bişey olmaz birlikte kurtulcaklar heralde falan diye düşündüm boshayallersmile
Bide evet o kadının su içmesi neydi yaa :roflol:

Ay çok beğendim sumak, nefes nefese izledim valla, tempo bi an düşmedi, teşekkür ederiz güzel önerilerin için olumunekankayizsmile

yanlıs anlamadıgımı nerden bılıyorsun :dilcikar: sempatiksalakcinni

begenmene sevındım cnım ,opuyorumnanaktan

Back
X