- Konu Sahibi TracyFlick
- #1.121
Dekalog 10
Nihayet bitti:) Yarın ayık kafayla toplu bi değerlendirme yazmayı planlıyorum.
Night and Fog
Night and Fog (1955) - IMDb
gece gece baya bi mahvetti beni Nazi kamplarında yaşananları fotoğraflar, görüntüler ve kullanılan mekanların bugünki izbe haliyle birleştirerek anlatan 25 dakikalık bir belgesel. Herkesin izlesini isterim açıkçası. Yönetmeni, Alain Resnais de o kamplardaymış fakat film kesinlikle propaganda yapmıyor, yalnızca gerçeği gösteriyor. Konu yeterince hassas olduğu için zaten müzikleri görüntülerle o kadar alakasız ki yönetmen bilerek kendinizi kaptırmanıza izin vermiyor sanki.
 Nazi kamplarında yaşananları fotoğraflar, görüntüler ve kullanılan mekanların bugünki izbe haliyle birleştirerek anlatan 25 dakikalık bir belgesel. Herkesin izlesini isterim açıkçası. Yönetmeni, Alain Resnais de o kamplardaymış fakat film kesinlikle propaganda yapmıyor, yalnızca gerçeği gösteriyor. Konu yeterince hassas olduğu için zaten müzikleri görüntülerle o kadar alakasız ki yönetmen bilerek kendinizi kaptırmanıza izin vermiyor sanki.
guvastanema 18

Nihayet bitti:) Yarın ayık kafayla toplu bi değerlendirme yazmayı planlıyorum.
Night and Fog
Night and Fog (1955) - IMDb
gece gece baya bi mahvetti beni
 Nazi kamplarında yaşananları fotoğraflar, görüntüler ve kullanılan mekanların bugünki izbe haliyle birleştirerek anlatan 25 dakikalık bir belgesel. Herkesin izlesini isterim açıkçası. Yönetmeni, Alain Resnais de o kamplardaymış fakat film kesinlikle propaganda yapmıyor, yalnızca gerçeği gösteriyor. Konu yeterince hassas olduğu için zaten müzikleri görüntülerle o kadar alakasız ki yönetmen bilerek kendinizi kaptırmanıza izin vermiyor sanki.
 Nazi kamplarında yaşananları fotoğraflar, görüntüler ve kullanılan mekanların bugünki izbe haliyle birleştirerek anlatan 25 dakikalık bir belgesel. Herkesin izlesini isterim açıkçası. Yönetmeni, Alain Resnais de o kamplardaymış fakat film kesinlikle propaganda yapmıyor, yalnızca gerçeği gösteriyor. Konu yeterince hassas olduğu için zaten müzikleri görüntülerle o kadar alakasız ki yönetmen bilerek kendinizi kaptırmanıza izin vermiyor sanki.guvastanema 18

ve benim izlemekte geç kaldığım bir filmdir. Psikolojik baskı yüzünden izledim daha fazla dayanamadım herkes daha izlemedin mi dedi, izledim, beğendim, manyak olmuş
 ve benim izlemekte geç kaldığım bir filmdir. Psikolojik baskı yüzünden izledim daha fazla dayanamadım herkes daha izlemedin mi dedi, izledim, beğendim, manyak olmuş 

sadece bir sahnesi güzel onu da paylaşmak istiyorum inşallah link vermek yasak değildir
  sadece bir sahnesi güzel onu da paylaşmak istiyorum inşallah link vermek yasak değildir 
 bayıla bayıla izledim.son zamanlardaki en kaliteli filmlerden biri
 bayıla bayıla izledim.son zamanlardaki en kaliteli filmlerden biri 
 Zaten buradaki rolüyle ödül de almış. Çok sevdim. :))
 Zaten buradaki rolüyle ödül de almış. Çok sevdim. :))