Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinema odası ben de düşünüyorum:)
perdelerin çok hoşuma gitti güzel günlerde kullan:)
çok beğendim güle güle kullan.merhaba.. bunlarda benim yeni gelin evimin film afişi deseninde sinema odası perdeleri tüllerimiz daha dikilmediği için geçici eski bir tül taktım..
çok beğendim güle güle kullan.merhaba.. bunlarda benim yeni gelin evimin film afişi deseninde sinema odası perdeleri tüllerimiz daha dikilmediği için geçici eski bir tül taktım..
evet sürekli takip ediyorum orayı pop art desen yastıklardan bol bol koyucam odaya ordan alıp teşekkürlerşu an altıncıcaddede bir markada yastıklar filan var bence bir göz atın onları görünce direk sizin perdeler geldi aklıma![]()
diktirttim bende yer minderlerimizi büyük yastıklarla kombine edicem birde iki tane sallanan tv koltuğu :)ben kendim diktirmistim yuvarlak yer minderi balkonda falan oturmak icin rengarenk nevresim kumasindan perdene uygun kumaslar alip diktirebilirsin daha guzel olur bence hazir olanlarda cok secenek yok cunku
çok beğendim güle güle kullan.