Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki kürü ?

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
Aklıma bişey geldi ama ne kadar etkisi olur bilmiyorum..
Fikirlerinize ihtiyacım var...
Sinemakiyi kaynatsam sonra fısfıslı bi şişeye koysam ama sadece sinemaki olsa zeytinyağı olmadan veya bemiks kırsam üstüne onu saçıma sıksam..
Sadece saç dibime yeticek kadar.
Büyük bi fısfıslı şişe 3-4 gün gider yani..
Onun bi etkisi olur mu ?
Çünkü yurttayım hazırlamam zor olur buda kolaya kaçışı olur ama etkisi ne olur acaba ?

Bence asıl yağlı olanı kadar etkili olmaz. Spreyli şişeye bi de yağı katcaksın işte ne olacak kii . Zaten çok sık yapma haftada en fazla 2 kere, 1 ay sürekli yap 2 hafta ara ver mesela. Düzenli olarak alışırsa saçın bir süre sonra etkisi azalır diye biliyorum. Sinameki otu, bemiks ampül ve badem yağıyla saçlarımı ne biçim uzatmıştım bee ki benim saçlarım çokkk zor uzuyor :KK43: şimdi yine kısa başladım yapmaya ben de yurttayım çok zor olmuyor merak etme:)

Aklıma bişey geldi ama ne kadar etkisi olur bilmiyorum..
Fikirlerinize ihtiyacım var...
Sinemakiyi kaynatsam sonra fısfıslı bi şişeye koysam ama sadece sinemaki olsa zeytinyağı olmadan veya bemiks kırsam üstüne onu saçıma sıksam..
Sadece saç dibime yeticek kadar.
Büyük bi fısfıslı şişe 3-4 gün gider yani..
Onun bi etkisi olur mu ?
Çünkü yurttayım hazırlamam zor olur buda kolaya kaçışı olur ama etkisi ne olur acaba ?
Canım badem yağı olmadan olmaz zaten bemiks ampul kötü kokar eğer yurtta kaliyorsan rahatsizlik verebilirsin.

Bence asıl yağlı olanı kadar etkili olmaz. Spreyli şişeye bi de yağı katcaksın işte ne olacak kii . Zaten çok sık yapma haftada en fazla 2 kere, 1 ay sürekli yap 2 hafta ara ver mesela. Düzenli olarak alışırsa saçın bir süre sonra etkisi azalır diye biliyorum. Sinameki otu, bemiks ampül ve badem yağıyla saçlarımı ne biçim uzatmıştım bee ki benim saçlarım çokkk zor uzuyor :KK43: şimdi yine kısa başladım yapmaya ben de yurttayım çok zor olmuyor merak etme:)

Yurtta ocak var mı peki ?

Canım badem yağı olmadan olmaz zaten bemiks ampul kötü kokar eğer yurtta kaliyorsan rahatsizlik verebilirsin.

Oda doğru :KK43:

Bende kettle yardımıyla yaparım :KK70: :KK70: :KK70:

kızlar ben kokuya şu şekilde çare buldum saçımı streççliyorum ve başıma bone geçiriyorum koku ne beni ne de ailemi çevremi rahatsız ediyor aynı zamanda hastalanmıyorsunuz . ha bu kürü olumsuz etkiler mi derseniz aksine olumsuz değil olumlu etkiler çünkü başınız hep sıcak ve nemli olduğu için daha iyi bir şekilde nufuz eder ayda 4 cm kesin uzatırsınız . Ben saç uzunluğumdan rahatsız değildim yanlız ufak bir hata yaparak öndeki saç çizgimi düzeltiyim derken biraz geride saç tellerimi kopardım kısa oldukları için farkedemedim vesabah uyandığm zaman baktığımda peruk gibi duruyordu saçım çok kötü oldum . ilkkez ilk defa saçıma bir kür uyguladm o da sinemaki saç tellermi kökten çektiğim için uzaması çok geç olcaktı ve iki aya ablamın düğünü var diye telaşlandm hemen sinemaki kürünüuyguladm 4 haftam bugün tamamlandı ve 2 cm uzadı arkadan 3 , 4 uzamştr hesaplamadm dediğim gibi zaten saçım belimde , önümü kökten hücreleri öldürdüğüm için geç çkmştı , sinemakiyi yaptığımdandr saç fazlalaşyr kökten yeni saçlar çıkıyor önümden dolayı rahatlıkla görüyorum . aynı zamanda saçlar sağlıklı uzuyor parlak ve yumuşak oluyor . saç rengini az açıyor o da hoş ve doğal görünüyor . tek olumsuz yönü var o da kokusu çam terebentin yağıyla o kokuyu öldürebilirsnz . aynı zamanda saçınızı iki kez şampuanlarsanz bemiksin kokusuda gider saça maşa düzleştrici fön değmezse koku yoktur bilginize . çünkü bemiks saç köklerine etki edip yerleşiyor oraya saçınızı bu şekilde uzatıyor . saçlarınız uzun olmasnı istyrsanz kokuya katlanmalısınz . kim istemezki 6 ayda 24 cm :KK19: yanlız şunuda eklerimki ben evin ampül ve bepanthen ampülde kullanıyorum bilginize :KK52:________________ geçen yıl saçlarım kalçamı geçiyordu bakım yapmamama rağmen uzuyordu sağlıklı bir şeklde ama artık kalça altnda değlde bel hizamda seviyorum saçlarımı yıkanması zor . Herkese sağlıklı saçlar diliyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::KK33::KK58:

Sinemaki kürü 3.haftam ve sonuç işe yarıyor ✌️

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 147
X