Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki kürünü çokça yaptıktan sonra

candyterry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
105
0
46
Norveç
Sinemaki kürünü diyelim ki 3-4 defaya yetecek kadar yaptık ve biz 4 hafta boyunca tekrar hazırlamadan saçımıza uygularsak acaba yine etkili olur mu yoksa zamanla bozulur mu? Lütfen çok üşengecim her defasında tekrar tekrar yapmak istemiyorum yardımcı olun.

Öyle yapacağım. Peki ne kadardır yapıyorsun sonuçlar nasıl? ben daha başlamadım.

Valla ben yeni basladm bu haftada yaparsam ikinci haftam olacak kuzenim etkisini cok gordu ben bu yuzden basladm umarm sende gorursun sekiz hafta yap iki haftalik molada faydasini tam gsteriyormus :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ben yeni basladm bu haftada yaparsam ikinci haftam olacak kuzenim etkisini cok gordu ben bu yuzden basladm umarm sende gorursun sekiz hafta yap iki haftalik molada faydasini tam gsteriyormus :)

Ben bugün başladım nihayet :) Umarım buraya dönüp sonuçları yazarsın çünkü ben de yazacağım büyük ihtimal. Birkaç hafta sonra görüşürüz :34:

Kızlar geçin sinameki kürünü falan. Ben 1 sene yaptım faydasını elbette gördüm ama tesadüf ederi başka bir yöntemle karşılaştım.
Benim saç diplerimde kuruluk var gitmediğim cilt doktoru kalmadı hiç biri düzeltemedi. Geçen yıl sürekli gittiğim hastaneye başka bir cildiyeci gelmiş dedim birde şansımı burda deneyeyim..
Doktor bana prozinc şampuan verdi yeşil kaplı olanı. Her duş sonrası saçlarımı yıkadıktan sonra bu şampuanı uyguluyorum 5 dk bekletiyorum ve yıkıyorum. 1 yılda saçlarım göğsümün baya üzerindeylen şuan saçlarım belimde ve çok sağlıklı. 2 ayda bir 2 cm uçlarından aldırıyorum birde boyamadan bir gün önce zeytinyağlı yumurta bakımı yapıyorum. Şampuanın boyalı saçlar için olanınıda tercih edebilrsinz. Hangi arkadaşıma önerdiysem çok memnun kaldılar. Hala kullanmaktaym okdr besliyorki vazgeçemeyeceğim bir şampuan oldu kendisi

Ben bugün başladım nihayet :) Umarım buraya dönüp sonuçları yazarsın çünkü ben de yazacağım büyük ihtimal. Birkaç hafta sonra görüşürüz :34:

Tamam canim ben sacimin smdiki halini cektim sekiz hafta snra mola verdgmde buraya yazicam gorusuruz o zaman :)

Kızlar geçin sinameki kürünü falan. Ben 1 sene yaptım faydasını elbette gördüm ama tesadüf ederi başka bir yöntemle karşılaştım.
Benim saç diplerimde kuruluk var gitmediğim cilt doktoru kalmadı hiç biri düzeltemedi. Geçen yıl sürekli gittiğim hastaneye başka bir cildiyeci gelmiş dedim birde şansımı burda deneyeyim..
Doktor bana prozinc şampuan verdi yeşil kaplı olanı. Her duş sonrası saçlarımı yıkadıktan sonra bu şampuanı uyguluyorum 5 dk bekletiyorum ve yıkıyorum. 1 yılda saçlarım göğsümün baya üzerindeylen şuan saçlarım belimde ve çok sağlıklı. 2 ayda bir 2 cm uçlarından aldırıyorum birde boyamadan bir gün önce zeytinyağlı yumurta bakımı yapıyorum. Şampuanın boyalı saçlar için olanınıda tercih edebilrsinz. Hangi arkadaşıma önerdiysem çok memnun kaldılar. Hala kullanmaktaym okdr besliyorki vazgeçemeyeceğim bir şampuan oldu kendisi

Çok teşekkürler bu güzel cevabın için. Şimdilik maddi sıkıntılardayım ve daha bitmesi gereken şampuanlarım var. bitince kesinlikle alırım :) Sinemaki de çok iyi sadece biraz hazırlama aşaması var.
Peki bu şampuan nerede bulunur fiyatı nedir?:17:

Çok teşekkürler bu güzel cevabın için. Şimdilik maddi sıkıntılardayım ve daha bitmesi gereken şampuanlarım var. bitince kesinlikle alırım :) Sinemaki de çok iyi sadece biraz hazırlama aşaması var.
Peki bu şampuan nerede bulunur fiyatı nedir?:17:

Ben çok üşengecim valla bıkmıştım sinamekini hazrlayıp yapmaktan:17::17:
eczanelerde satılıyor 28 tl olması lazım yanlş hatrlamıyorsam. Ben öğrenciyim her eczanedede bulamıyorum diye babam bi kaç ay öncesinden 4 5 tane aldı bana ondan suanki fiyatı 28 midir bilemicem:ssz:

Ben çok üşengecim valla bıkmıştım sinamekini hazrlayıp yapmaktan:17::17:
eczanelerde satılıyor 28 tl olması lazım yanlş hatrlamıyorsam. Ben öğrenciyim her eczanedede bulamıyorum diye babam bi kaç ay öncesinden 4 5 tane aldı bana ondan suanki fiyatı 28 midir bilemicem:ssz:

Eğer zahmet olmazsa içeriğinin fotoğrafını çekip ekleyebilir misin canım? Sls yoksa bizde deneyebiliriz...

Son düzenleme:
sanrm sls var. sls ne gbi kotu bir etkiye sahip canim ben hic bilmiyorum:what:

Eklentiler

• $1399403489442.webp
    $1399403489442.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 83
  • $1399403513626.webp
    $1399403513626.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 94
hah simdi baktim noldguna. yani sls olmayan sampuan pek yok zaten sls oraninin bunda fazla oldgnu dusunmuyorum sonucta sac derisi kurumasi sonucu olusan kepek turu seyler icin doktor bunu verdi. ailecek kullanyorz baya memnunuz saclarmz yumusack tabiki herkeste farkli etkiler yapabilr ama arkadaslarmda olumlu sonclar aldi. sampuan dier sampuanlara gore zor kopuruyor cok deterjanli oldgnu sanmam

sanrm sls var. sls ne gbi kotu bir etkiye sahip canim ben hic bilmiyorum:what:

Ben bizim brezilya fönü topici için sormuştum canım, brezilya fönü ile sls li şampuan kullanılmaması lazım ayrıyetten benim sls'ye allerjim var :) Üşenmeyip fotoğrafı eklediğin için çok teşekkür ederim canım.

hah simdi baktim noldguna. yani sls olmayan sampuan pek yok zaten sls oraninin bunda fazla oldgnu dusunmuyorum sonucta sac derisi kurumasi sonucu olusan kepek turu seyler icin doktor bunu verdi. ailecek kullanyorz baya memnunuz saclarmz yumusack tabiki herkeste farkli etkiler yapabilr ama arkadaslarmda olumlu sonclar aldi. sampuan dier sampuanlara gore zor kopuruyor cok deterjanli oldgnu sanmam

Sls olmayan şampuan artık rahatlıkla bulabiliyoruz ama sls li kullanıp kullanmamak tercih meselesi yıllarca bende market şampuanı kullanır kaşınır dururdum sebebini bilmeden meğer allerjim varmış, sizde özellikle sls kullanmamayı gerektirecek bir durum yoksa tabii ki memnun olduğunuz şampuanı niye değiştiresiniz ki... Ayrıca bu şampuanda Sodium Lauryl Sulfat yok canım, bende kullanabilirim yani, listeye ekledim bile...

Son düzenleme:
Ben bizim brezilya fönü topici için sormuştum canım, brezilya fönü ile sls li şampuan kullanılmaması lazım ayrıyetten benim sls'ye allerjim var :) Üşenmeyip fotoğrafı eklediğin için çok teşekkür ederim canım.

Sls olmayan şampuan artık rahatlıkla bulabiliyoruz ama sls li kullanıp kullanmamak tercih meselesi yıllarca bende market şampuanı kullanır kaşınır dururdum sebebini bilmeden meğer allerjim varmış, sizde özellikle sls kullanmamayı gerektirecek bir durum yoksa tabii ki memnun olduğunuz şampuanı niye değiştiresiniz ki... Ayrıca bu şampuanda Sodium Lauryl Sulfat yok canım.

Valla okadar kimyasal girdiki hayatımıza artık neyi ayırt edeceğimi şaşırdım canım bende. Delirmemek içten değil artık ne kullansak zararlı:5:

canim hala kullaniyomusun önerir misin

Back
X