Saç Uzatma Yöntemleri Sinemakiyle olumlu sonuc alanlar nerdesiniz sacinizi belinize getirebildinizmi

ZeycanTasarim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
599
1
31
Ben okadar sasiyordum zamaninda sinemakiyle uzatan okadar coktuki bnimkiler niye etki etmedi diyordum ama gel gelelim daha kimsenin belinde saclarini görmedim.

Kizlar nerede o fotolariniz yoksa biraz sonuc aldiktan sonra durdumu uzama ? Benimkiler halen gögüs altinda daha belime inmedi biraktimda herseyi.

Herkes sonuc aliodu paylasiodu bu ürüne yemin ediyordu gelinde paylasin bizde görelim.

benim saçlarım normalde yağlıdır nedense sinameki yapınca çok kurudu o yüzden bıraktım

Benim sorum yillardir uygulayip herseferde sacim uzadi ise yario diye paylasanlara aslinda. Imreniyordum onlarda yario bende niye olmuo diye bayagi oldu girmedim merak ediyorum hni o azar azar uzatan kizlar neredeler. Japongüllu önerdi ve kontess te uygulayip fotoyla ispatladi.

Herkes o zaman birtek sinemaki uygulayarak hep uzadikc paysim yappiodu merak ediyorum bunca zaman gecti onlar neoldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…