Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gitmek istemiyorum da kızlar iyi olsam da gitmem şu an zaten çalışma zamanı ayrılıcam iznim bitince ben bol bol bebeğimle olmak istiyorum evde bunaldığım falan yok zaten çok gezdim yapmadığım şey değil sadece düşünmemesi sinir ediyor beni yatıp dinlenebilsem belki ilaçsız atlatıcam o film derdinde
Siz evdesiniz çocuk emziriyorsunuz diye eşiniz neden sinemaya gitmiyor ki? Benim bebeğim de küçük kaç kez eşim arkadaşlarıyla sinemaya gitti hatta gitmeyi çok istediğim bir film vardı vizyona girmesini bekliyordum eşimin arkadaşlarıyla gittiğini öğrenince haindin deyip gülüştük filan bir gün de bebeği kayınvalideme bırakıp beraber gittik yine o filme. Zindan etmesek hayatı birbirimize herkese yaşayacağı nefes alacağı bir alan bıraksak fena olmaz, siz de sağın sütünüzü bırakın kayınvalide anneye çıkın nefes alın
Siz evdesiniz çocuk emziriyorsunuz diye eşiniz neden sinemaya gitmiyor ki? Benim bebeğim de küçük kaç kez eşim arkadaşlarıyla sinemaya gitti hatta gitmeyi çok istediğim bir film vardı vizyona girmesini bekliyordum eşimin arkadaşlarıyla gittiğini öğrenince haindin deyip gülüştük filan bir gün de bebeği kayınvalideme bırakıp beraber gittik yine o filme. Zindan etmesek hayatı birbirimize herkese yaşayacağı nefes alacağı bir alan bıraksak fena olmaz, siz de sağın sütünüzü bırakın kayınvalide anneye çıkın nefes alın
Neyse kızlar teşekkürler tamam gitsin diyorum vardır bir bildiğiniz güveniyorum iki saatte bir şey olmaz tabi de insan üstüne titrensin özenilsin istiyor bu dönemde iyi günler hepinize
Kızlar eşim bir filme gitmek istiyor çok merak ediyormuş , ben zaten uzak kalmak istemem bebeğimden bir film için o yüzden ben gitmem , şu an hem çocuklar hem ben grip emzirdiğini halde antibiyotik alıyorum dinlenmek yerine ayakta durabilmek için çünkü gece tek başımayım eşim gece çalışıyor , adam gelmiş bana ben sinemaya gidicem ne var altı üstü bir film diyor , sorun o yokken bakamamam değil bu arada zaten her akşam tekim ama sırf keyfini düşünmesi sinir ediyor beni baya bir laf saydım sizce abartıyor muyum
Hasta olmaniz disinda esinize hak verdim aslinda size de iyi gelir ama bir film icin uzak kalamam bebegimden demissiniz
Esim bensiz gitmez ama tek gitmek istese karismam .ben tek gitmek istesem esim karismaz evde cocuklara bakar
Kızlar eşim bir filme gitmek istiyor çok merak ediyormuş , ben zaten uzak kalmak istemem bebeğimden bir film için o yüzden ben gitmem , şu an hem çocuklar hem ben grip emzirdiğini halde antibiyotik alıyorum dinlenmek yerine ayakta durabilmek için çünkü gece tek başımayım eşim gece çalışıyor , adam gelmiş bana ben sinemaya gidicem ne var altı üstü bir film diyor , sorun o yokken bakamamam değil bu arada zaten her akşam tekim ama sırf keyfini düşünmesi sinir ediyor beni baya bir laf saydım sizce abartıyor muyum
Ben şuan 8+6 haftalık hamileyim tabi yaşamadan biseyler söylemek zor tabi ama eğer eşim bana destek olmaya çalışıyorsa böyle bir çabası varsa sinemaya gitsin o da morel toplasin diye düşünürüm ama eğer normalde de yardımcı olmuyorsa evde varlığı da batar zor bi durum oturun konuşun sorumluluk verin yardım isteyin