sinem'in çeyizlerii :)

bir zamanlar çeyizlerimi sergilemişim ,şimdide başka bir telaşım var ,dünyada her an her şey değişiyor :)
ayrı ayrı ne güzel duygular yaşanıyor hayatta,şimdi bebişimi beklemedeyim

Öncelikle tebrik ederim şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Aldıkların çok güzel güle güle kullan içinde huzurlu mutlu olursunuz insallah :) Süpürgen nasıl içine sindimi arnica bora dimi sulu süpürge? :)

Buda çok güzelmiş tatlımmm
teşekkür ederim canımcım,nikah şekeriminde resmini koyarım onuda beğenırsın belki :26:

teşekkür ederim canım , 2 yıldır kullanıyorum memnunum güzel çekiyor tozu,ama sesi çok :) ,sulu evet canım onu temizlemek sıkıntı aslında içinde bırakamadıgın ıcın :) ama haftada bır süpürüyorsan gayet pratık temızlemesıde

teşekkür ederim canım , 2 yıldır kullanıyorum memnunum güzel çekiyor tozu,ama sesi çok :) ,sulu evet canım onu temizlemek sıkıntı aslında içinde bırakamadıgın ıcın :) ama haftada bır süpürüyorsan gayet pratık temızlemesıde[/QUOTE]

Hım bende onu alıcaktım ama pek önermediler bende philipsin küçük şirin bi süpürgesini aldım, gülerek kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…