sinem'in çeyizlerii :)

Uuzun zamandan beri bu kadar zevkle alınmış bir çeyiz görmemiştim.Mobilyalarında çok güzel özellikle salon takımın.Güle güle kullan kırmızı güzeldir

ayy cokk guzel hersy canım kına kesene bayıldım darısı bıze ınsallah

Ç güzeller kına yakın bir zamanda heralde. Bak özendim şimdi Hayırlısı olsun canım, mutlulukla kullanın her şeyinizi

Son düzenleme:
hepsine en baştan tek tek baktım maşallah çok güzeller. Allah huzur içinde kullanmayı nasip etsin. valla tekrar çeyiz yapmaya özendim

hepsine en baştan tek tek baktım maşallah çok güzeller. Allah huzur içinde kullanmayı nasip etsin. valla tekrar çeyiz yapmaya özendim

Ç güzeller kına yakın bir zamanda heralde. Bak özendim şimdi Hayırlısı olsun canım, mutlulukla kullanın her şeyinizi

teşekkür ederim kızlarr.beğendıgınıze çokk sevindim ..sizin fikirlerınız önemli benim için

bunlarıda bugun aldım kızlar.saatı yatak odama digerıınıde nereye asıcam bılmıyorum ama kapının ust ksımına asabılırım belkı

Son düzenleme:
canım özellikle saate bayıldım çünkü bunları hep görüyorum ilerde evime buna benzer şeyler alacağım. çok güzel bu beyaz objeler. Güle güle kullan.

saol tatlım takipçimsin ..sanada alalım tatlım hangı il de oturuyosun .internette satısı cok pahalı bı yer buldum ordan alıyorum..
aa ankaradaymıssın tühh .ist. olsaydın hedıye alırdım sana bı tanecik

Son düzenleme:

canım güle güle kulan bende beğendim saatini ve diğer yeni aldıklarını...
İstanbul'da nerde bu uygun fiyatlı yer merak ettim kuzum?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…