güle güle kullan çok ciciler
hepsi çok güseller,güle güle ağız tadıyla kullanman dileğiyle
Canim söylemistim zaten bizim basliktada ceyizlerin coook güzel
Herseyini kirmizi kirmizi almissin, kirmizi en sevdigim renk bu arada. o yüzden bayildim hepsine...
Secimlerin cok zarif, cok zevkli.
ALLAH agiz tadiyla, mutlulukla kullanmayi nasip etsin
herşeyin çok güzel güle güle canım bayıldım valla hangısıne bakacağımı sasırdım :103: mobilyalarını ve hanı su puantıyelı kasıklıgını falan nereden aldın acaba cok sekerlerr
herşeyin çok güzel canım maşaallah.. güle güle kullan.. çok beğendim.. ama bişi sormak istiyorum canım sizin orda mobilyaların hepsini kzı tarafımı alıyor yatak odası koltuk takımı yemek odasının resmini gördümde..
teşekkur ederım tatlımm .mobılyalarım ev gör den ..puantiyeli mantar modelide mudo dan almıstım 9 ay once fln.daha eklıcem ama gorsellerını bulamıyorum hepsi kolılerde cunku :26:
Canım çok güzel herşeyin güle güle kullan :) Karafını ne kadara aldın ben de düşünüyorum almayı.
kırmızı puantiyelinin pembesini bulursam hemen alıcam bendede pembe hastalığı vargördüğüm kadarıyla sende mutfak hariç heryeri pembe beyaz yapacaksın çok tatlıı devamını dört gözle bekliyorumm
saol bitanem benim.. yapmaya çalıştım işte hayırlısıyla oturucaz inş.
senın mavişlerde bi harikaa zevklerımız aynı hemen hemen tatlı :) senden ögrenıceğimm çoookk sey var daha ..hele bı yerlesım dekor kısmını bırlıkte halletcezz ona göre
pembesı yoktu sanırım canım ama inş. baska bı yerde bulabılırsın ..avize vardı şapkalı gordunmu onun şapkalarınıda uçuk pembe aldım beyaz degıl aslında ..
çeyızlerım bıttı benım aslında ama kolıde ya gorselde bulamıyorum bulsam eklıcem hemen ..canım sıkılıyo ztn pazar pzar :)..
aaa büyük bi zevkle canim :) yardimci olurum elbette elimden geldigince.
sen bi evlen, bi yerles... gerisi kolay.
ondan önce ALLAH bana evimi dekore etmeyi nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?