Sınıf anneliği ve stres

İlkini okuyunca ufak tefek cinayetler dizisindeki merve geldi aklıma

Valla ben sadece kavramlari ve sayilari verdigim icin yetersiz ve ilgisiz ogretmen damgasi yedim cogu zaman :) insanlar cahil. O ogretmenler de okumus cahil.

sınıf annesi de yeni çıktı..
bizim devrimizde hiç yoktu böyle şeyler..
rahatsızsanız bırakın gitsin..
hatır gönül var diye kendinizi yıpratmaya değer mi

Bu birşey mi ben okul aile birliği başkanıyım. Sınıf anneleri yedi bitirdi bizi. Tam bi kaos. Müdürümü çok seviyorum. Onun için yanındayım.

Toplantı yaparsın gelmezler, okul için etkinlik yaparsın gelmezler, kermes yaparsın katılmazlar. Üstelik bizde para isteme durumu bile yok.
Velilerle uğraşılmıyor.

Oğlum anaokuluna gidiyor. Öğretmenin kurduğu watsap grubundan hariç grup kurmuşlar aman Allahım ordaki dedikoduları başka bir veli gösterdi ben şok.
Beni de eklemişlerdi aynı gün çıkmıştım. İyi ki de çıkmışım dedikoduların içinde olmamışım.

Velilerle uğraşmak zor. Allah kolaylık versin.

Ooo bize cabuk makaslari kapıp gelin diyorlar.biraz da emrivakiler.Sizin isiniz de zormus.Toplantilara da, süslemelerede hep gittim.Toplantida hep maddiyat konusuldu.

Öğretmenler günü için herkese emrivaki yapılmış bizim okulda menüyü okul aile birliği hazırlamış sınıf anneside kurban arıyor yaptırmak için

Ben de sınıftakilere pisirtiyorum :) aklimi kullanmaya basladim.bundan sonra herseye kendimi atmicam.hepimiz sinif annesiyiz onlar yan gelip yatmasın

Ne yapmış o çocuklar için hangi gariban çocuğunu ücretsiz geziye götürmüş aktiviteye katmış ihtiyacı için yardım aramış

Sinif annesi sinif ihtiyaclari ve bütçe için topladigi para karşılığında makbuz verir mi?bilen var mi?

Kesin bırakın nolur
2.döneme dusunuyorum.su an cok sorumluluk bindi.yari yolda birakmak istemiyorum.ya da iyice akillanip velilerede sorumluluk dağıtıp idare etmeye calisacagim.hersey tek kisiye yuklenince zor oluyor.organize işler biraz.biraksamda anksiyeteliyim devam etsem de.artik sanirim nereye kadar dayanabilirsem...

Ogretmen ne dese kendim yapardim. Yorulurdum.Bundan sonra velilere sorumluluk verecegim.aile birliginin emriyle kesmeye bicmeye gitmeyecegim.
Baktim herkes yatiyorsa o zaman dayanamam zaten.vallahi sinif anneligi cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…