Bu hakkını helal et diyen kadınin çocuğu için çok terbiyesiz kızıma sakin sokulma oynama o kızla diyorum diyorduTam bir komedi
Bende şaşırıyorum.sinif anneliği bir insanı nasıl bu kadar değiştirebilir diye.kadinin standartları degistiBütünnuorumlarınıza bayıldım, çokkkk güldümmmm
Sanki bizim grubu anlattınız, yani bu kadar olur hocam..sınıf temsilcisi bizimki sınıf annesi değil dikkatinizi çekerim :)bazı sınıf annesi yandaşları vardır onlar pohpohlarlar anneyi.her yaptığına ayyy tesekkurlerrr ayyy emeklerine sağlık diye günde onlarca kez yazarlar ama kendilerinin sınıf annesine hiç yardımı olmaz.sanki onlar polıtıkacı bunlar da onun sayesınde işe gırmek için etrafında dolaşan vatandaş aha haa.senenın sonun dada mutlaka kavgalar yaşanır sorun çıkar
Bende size bi öneride bulunayım,eğer matematiğe ilgisi varsa onuda yaptırabilirsiniz. Birde nette MentalUP var yanlış yazmadıysam şayet. Kızım çok keyif almıştı.Her aksam uyumadan kitap okuyorum..
Kendim turist rehberiyim ingilizce konusunda küçüklüğünden bu yana bayagi guzel seyler ogrendi..ingilizce sayilari renkleri mevsimleri sayiyor.. turkce ile eslestirerek ogrettim..
4 yasinda krese gonderim cizgi calismasi vs hepsi yaptik..
En son 258 parcali puzzle yapti...
Egitim setleri gecem yildan beri yapiyoruz bitiriyoruz..
Yeni osman abanalinin dikkat guclendirme setini aldik her aksam onu yapiyoruz..
Bu bitince zekare yayini alacam ..
Oyun hamurlari her zaman evde mevcut.
Yazi tahtasi var sayilari yaziyoruz beraber..
Tecrübeli biri olarak lutfen baska neler önerirsiniz ben her zaman daha ne yapabilirim diye araştırıyorum..
:))) Çocuğumun geleceği için yapıyorum diyor.ben gerçekten çocuğa artıları varmı bu durumun diye merak ediyorum.birde kimse aday olmadı diye gönüllü olarak yapıyor ama sağda solda siniftakiler beni önerdiler çok ısrar ettiler diye anlatiyormus.
Cook teşekkür ederim. Hemen arastirip bakacam ...rakamlarla arasi iyi mesala 99 yaz diyoruz yaziyor.. kucuk sayilari topluyor cikariyor...Bende size bi öneride bulunayım,eğer matematiğe ilgisi varsa onuda yaptırabilirsiniz. Birde nette MentalUP var yanlış yazmadıysam şayet. Kızım çok keyif almıştı.
Tüm bu yazdıklarınızı benim kızımda yapıyordu 4 5 yaşındayken, şuan 6 buçuk yaşında, puzzle yapmıyor sıkıldı çünkü bende üstüne gitmedim.
Geçen sene okul kaydı çıktı fakat ben göndermedim, bu sene başlattım.
Annem geçen sene okula göndermem için baskı yapınca, metropolitan testi yaptırdım testte sayısalı ortalamanın üzerinde çıkınca matematiğin üzerinde durmamız gerektiğini söylendi.
Maşallah şuan 3 4 basamaklı matematik işlemi yapabiliyor yazarak ama :)
Çalışan bayan olduğum için çok fazla vakit ayıramıyorum bu aralar bizde bayağı ara verdik.tekrar bu durumu ele alacağım inşallah :)
Gerçekten öyle mi? Bizim sınıfta kimse istemediği için sınıf temsilcisi seçilemediBayılıyorum bu sınıf annelerinin " şekerim çok yoğunum,biliyorsun sınıf annesiyim" sohbetlerineHerkes de ogretmeni kirmamak için yapıyor bu işi ...yoksa kimse aranılan sorulan olmak,istediği an öğretmenle iletişime geçebilmek,okul idaresine yakın olmak istemiyor
Gelir seviyesinin yüksek ve çalışmayan annelerin olduğu okullarda "sınıf anneliği" statü gibi birşey ....hele de çocuklar henüz 1.siniftaysa sınıf anneleri birbiriyle yarışır .Ben yıl sonunda sınıf annesine diger velilerce çiçek verildiğini...Gerçekten öyle mi? Bizim sınıfta kimse istemediği için sınıf temsilcisi seçilemedi
gerçekten çok komikmişGelir seviyesinin yüksek ve çalışmayan annelerin olduğu okullarda "sınıf anneliği" statü gibi birşey ....hele de çocuklar henüz 1.siniftaysa sınıf anneleri birbiriyle yarışır .Ben yıl sonunda sınıf annesine diger velilerce çiçek verildiğini...
bunun üzerine küsen "sınıf annesi yardımcısıni" gördüm
Gelir seviyesinin yüksek ve çalışmayan annelerin olduğu okullarda "sınıf anneliği" statü gibi birşey ....hele de çocuklar henüz 1.siniftaysa sınıf anneleri birbiriyle yarışır .Ben yıl sonunda sınıf annesine diger velilerce çiçek verildiğini...
bunun üzerine küsen "sınıf annesi yardımcısıni" gördüm
Sınıf annesi olabilmek için sınıf annesinin ayağını kaydırmak için entrikalar çevirenler bile var :)gerçekten çok komikmiş
Sınıftan iki arkadaşın konuşurken duymuştum sınıf annesinin ayağını kaydırma planlarinigerçekten çok komikmiş
Sevgili fiyonk, sınıf casusu hibisinSınıftan iki arkadaşın konuşurken duymuştum sınıf annesinin ayağını kaydırma planlarini
“Okul Aile Birliği Başkanlığı yaptınız mı ?Bu işte ne yapılır ?”diye sormamış ;mevzu ,”Sınıf anneliği”.Sinif annesi degil de
Okul aile birligi baskanligi yaptim. Cok zaman gecti. Boyle dertlerim yoktu. Para toplardim. Banka hesaplari bende dururdu hepsi o. Butce hazirlama falan. Memnun degilseniz yapmayin elbette.
Hahhah daha önce rastgelmiştim buna.Ama bizim sınıf sorumlusu düşünceli ve empati yeteneği olan bir hanım,sorun yaşamadık hiç,zaten kimse yerine talip olmadığı için kıymetini biliyoruz:))Hanımlar bir siteden aldım:))))))(e ile başlayan)
insanı çileden çıkaran yaşam formları. bu canlı türleri ikiye ayrılır:
1) merkezi okullarda barınanlar: genellikle üniversite mezunu fakat çalışmayan, kocişinin kuzusu. prenses veyahut paşasanın annesi, altında jeepi, kollarımda şakırdayan altın bileziği ile düşman çatlatan, çocuk doğurdum röfleli, zengin olmasına rağmen rüküşlüğün kitabını yazmış canlılardır. çaçaron olma ve cahil özgünveni en önde gelen özellikleridir. öğretmenlerin arasını açma, sevdiğini pohpohlayıp, sevmedikleri hakkında dedikodu çıkartma, velilere baskı kurup, sınıf öğretmenine pahalı hediyeler aldırma gibi ulvi görevleri vardır. eğer sımıf ortamımda maddi durumu diğerlerine nazaran kötü öğrenciler varsa el birliği ile onu dışlatırlar. fakat doktor, hakim çocuğu gibi kendi klansmanlarında gördükleri çocuklara ayrı davranıtlar. öğretmen bunlarla aynı kafada değilse işi meb'e şikayet etmeye kadar götürme potansiyelleri vardır. en tehlikeli formlarına okul aile birliğine girdiklerinde ulaşırlar.
2) köy olullarında barınanlar: genelde mürekkep yalamış, lise veyahut ortaokul mezunu, uyumlu insanlardır. sınıf anneliğinin asıl amacını yerine getirmeye çalışırlar. aralarından çaçaron olanlar çıksa bile merkezdekiler kadar zararlı değillerdir.
:)) Napayım hoşuma gitti bu konuSevgili fiyonk, sınıf casusu hibisin
Bu konuyla ilgili bildiklerimi siyluyorum. :)) Öle kolay gelinmiyo bu makama:)) Napayım hoşuma gitti bu konu
Dövün beni okey“Okul Aile Birliği Başkanlığı yaptınız mı ?Bu işte ne yapılır ?”diye sormamış ;mevzu ,”Sınıf anneliği”.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?