- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Yok daha neler yaDusunun yaptigim isin onlarin gozunde saygıdeğer bi yani bile yok.nelerle ugrastigimi emeklerimi kosturdugum isleri bilmiyorlar bir de bana çatan veliler bile var grupta.
Çocuguma vurmuslar niye önlem almiyorsunuz diye bana yaziyorlar
Yok daha neler ya
Onlara diyin ki;
"tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama."
Sesli gülüyorumSiz sınıf babasıymış gibi takılın. Çok umursamayın:)
Çok yakinlar "tatlim" diyorlar daha kapida karsilarkenBayılıyorum bu sınıf annelerinin " şekerim çok yoğunum,biliyorsun sınıf annesiyim" sohbetlerineHerkes de ogretmeni kirmamak için yapıyor bu işi ...yoksa kimse aranılan sorulan olmak,istediği an öğretmenle iletişime geçebilmek,okul idaresine yakın olmak istemiyor
Bana da siz yazınca çok komik geldiHerkes birbirine tatlim diyor.
Bana da dediler :))
cok guldum ya
KaaaaaçççççççSinif annesi oldugum günden beri cok stresliyim.
Ögretmene ayip olmasin diye devam ediyorum.ilkokul sınif annesi oldum kazara gibi birsey.Hayır demeye çekindiğimden.
Aile birliğinde yapilan toplantida hep para toplamaya ve maddiyata getirdiler konuyu.Rahatsiz oldum.Aile birligi, özel kutlama günlerinde, "şunlar alinacak, bunlar kesilip yapistiralacak" diye siniflari bize süsletiyorlar.Velileri yardima cagiriyorum 1 kisi zor geliyor. Herkes kaçıyor.Çocuklar kesip süslese o özel günün anlamini daha iyi kavramazlar mi? Aile birliğindeki kadınlar birbirlerine surekli "tatlım, tatlim." diyorlar.Hiç sevmedigin hitap sekli.Bana da dediler.Bu iş benim gibi hassas bir bünyeye uygun değil gibi.Devam edeyim mi yoksa birakayim mi bilemedim.Çok stresliyim.Pes etmekte istemiyorum.
Ben geçen gün bıraktım istifami verdim :)) bu görevden kafam kulağım rahatladı banada uygun bir iş değilmiş zatenSinif annesi oldugum günden beri cok stresliyim.
Ögretmene ayip olmasin diye devam ediyorum.ilkokul sınif annesi oldum kazara gibi birsey.Hayır demeye çekindiğimden.
Aile birliğinde yapilan toplantida hep para toplamaya ve maddiyata getirdiler konuyu.Rahatsiz oldum.Aile birligi, özel kutlama günlerinde, "şunlar alinacak, bunlar kesilip yapistiralacak" diye siniflari bize süsletiyorlar.Velileri yardima cagiriyorum 1 kisi zor geliyor. Herkes kaçıyor.Çocuklar kesip süslese o özel günün anlamini daha iyi kavramazlar mi? Aile birliğindeki kadınlar birbirlerine surekli "tatlım, tatlim." diyorlar.Hiç sevmedigin hitap sekli.Bana da dediler.Bu iş benim gibi hassas bir bünyeye uygun değil gibi.Devam edeyim mi yoksa birakayim mi bilemedim.Çok stresliyim.Pes etmekte istemiyorum.
İşte tamda bu guruptan Çatan bir veli yüzünden kestim attım bu işi, öğretmen çok yalvardı bırakmayım diye, ama yok kıymet bilmezlerle ne uğraşıcam yapan yapsın umrumda değil kaç gündür dünya varmış ya gurubu kuran ben guruptanda çıktım oh miss tavsiye ederimDusunun yaptigim isin onlarin gozunde saygıdeğer bi yani bile yok.nelerle ugrastigimi emeklerimi kosturdugum isleri bilmiyorlar bir de bana çatan veliler bile var grupta.
Çocuguma vurmuslar niye önlem almiyorsunuz diye bana yaziyorlar
Sinif annesi oldugum günden beri cok stresliyim.
Merhaba harika bir ögretmensiniz.peki istafa ederken sizce onu üzmeden ne diyeyim? Bana gönül koyar mi üzülur mu ogretmen?Ben öğretmenim. Bu asla sizin göreviniz değil. yapmayın böyle angarya işleri. Bu tamamen öğretmenin ve idarenin çıkarcılığı. Hiç sınıf annesi seçmedim whatsapp denen bişey var gruptan anında herkes olası bir konu hakkında bilgi ediniyor. Tabiki öğretmenlerde illaki yardıma ihtiyaç duyuyor birde sınıf kalabalık ise. Bu gibi durumda da yardım rica edilir. Hep aynı kişiye yüklenmekte nedir. biraz da öğretmenle alakalı bir durum, Ben 23 Nisan'da çocukların tek tek beden ölçüsünü alıp kıyafet sipariş etmiştim, arkadaşım kendi sınıfı için tüm aksesuarları kendi hazırlamıştı evinde. bir başka öğretmen ise sınıf annesine konsept şu uygun kıyafeti bulun bana gösterin sonra para toplayıp alın demişti. Bu velinin görevi mi? hayır. Bırakın kendinize yük edinmeyi böyle şeyleri sınıf öğretmeni dediğin aktif olur, tembel hayattan bezmiş öğretmen dolu okullar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?