Sınıf anneliği ve stres

Dusunun yaptigim isin onlarin gozunde saygıdeğer bi yani bile yok.nelerle ugrastigimi emeklerimi kosturdugum isleri bilmiyorlar bir de bana çatan veliler bile var grupta.
Çocuguma vurmuslar niye önlem almiyorsunuz diye bana yaziyorlar
Yok daha neler ya
Onlara diyin ki;

"tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama."

Çok yakinlar "tatlim" diyorlar daha kapida karsilarken

Kaaaaaççççççç

Ben geçen gün bıraktım istifami verdim :)) bu görevden kafam kulağım rahatladı banada uygun bir iş değilmiş zaten

Dusunun yaptigim isin onlarin gozunde saygıdeğer bi yani bile yok.nelerle ugrastigimi emeklerimi kosturdugum isleri bilmiyorlar bir de bana çatan veliler bile var grupta.
Çocuguma vurmuslar niye önlem almiyorsunuz diye bana yaziyorlar
İşte tamda bu guruptan Çatan bir veli yüzünden kestim attım bu işi, öğretmen çok yalvardı bırakmayım diye, ama yok kıymet bilmezlerle ne uğraşıcam yapan yapsın umrumda değil kaç gündür dünya varmış ya gurubu kuran ben guruptanda çıktım oh miss tavsiye ederim

Biraz fazla mı kasmışsın ya Tatlım Bence öğretmene ayıp falan olmaz, zamanım yok ilgilenemiyorum deyin paslayın başkasına

Allah Allah... bu sinif anneligi de neyin nesi yahu? o da ne demek? ayak işi mi yapiyorsunuz? tam olarak napiyorsunuz? omru hayatimda ilk defa duydum bunu

1 yıl bende yaptım.Okul Aile birliğinde de, görev verildi.Bir daha yapar mıyım?! ASLA!
Ögretmenlerin ve Müdürün Maşası olarak,velilerden zorla para toplatıyorlar.Kendilerin yapamıyacağı görevi, sınıf annelerine yaptırıyorlar. 2ci yıl Müdür,beni cep telefonumdan arayıp da,'' Kardelen hanım,sizle yola devam etmek istiyoruz.Sorumluluk sahibi ve disiplinli çalışan bir bayansınız''Dedi.Ben de,''Hocam okula başladım.Derslerim çok ağır.Kusura Bakmayın'' Diyerek,teklifi geri çevirdim. Bir Akrabam MEB Müfettiş, ''Şayet okulda yolsuzluk var diye,soruşturma açılırsa,sizinde başınız yanar''Dedi. Ağrımaz başımı,ağrıya sokmamak adına, bıraktım rahatladım

Eskiden bende bir cok böyle görev üstlendim. Bugün hayatta yapmam. Size kimse teşekkür etmez üstüne canınızı sıkarlar. Bırakın gitsin. Oraya harcayacaginiz zamani kendi çocuğunuzla gecirirsiniz

Ben öğretmenim. Bu asla sizin göreviniz değil. yapmayın böyle angarya işleri. Bu tamamen öğretmenin ve idarenin çıkarcılığı. Hiç sınıf annesi seçmedim whatsapp denen bişey var gruptan anında herkes olası bir konu hakkında bilgi ediniyor. Tabiki öğretmenlerde illaki yardıma ihtiyaç duyuyor birde sınıf kalabalık ise. Bu gibi durumda da yardım rica edilir. Hep aynı kişiye yüklenmekte nedir. biraz da öğretmenle alakalı bir durum, Ben 23 Nisan'da çocukların tek tek beden ölçüsünü alıp kıyafet sipariş etmiştim, arkadaşım kendi sınıfı için tüm aksesuarları kendi hazırlamıştı evinde. bir başka öğretmen ise sınıf annesine konsept şu uygun kıyafeti bulun bana gösterin sonra para toplayıp alın demişti. Bu velinin görevi mi? hayır. Bırakın kendinize yük edinmeyi böyle şeyleri sınıf öğretmeni dediğin aktif olur, tembel hayattan bezmiş öğretmen dolu okullar.

Sanki konuyu ablam acmista o yazmis gibi oda sinif annesi yapilacak iş degil gercekten helede ilk okul birinci sinifta

Devamli telefonu caliyor devamli msjlar yazismalar sene basladigindan beri oturup bir kahve icip sohbet edemedik devamli okulda zaten

Yerinize birisini bulabilirseniz birakin yada ogretmenden yardimci bir anne talep edin secsin genelde merakli olanlar cikar beraber yuklenirsiniz isleri cunku bayramlarda kes yapistir pano susle cok is oluyor bizim sinifta iki uc tane anne var :) pek merakli kadinlar

Arkadaslar ne diyerek birakayim bu işi ben? Şu an hala devam ediyorum da.
Altin falan araştırıyorum
Beni altina zorladilar

Merhaba harika bir ögretmensiniz.peki istafa ederken sizce onu üzmeden ne diyeyim? Bana gönül koyar mi üzülur mu ogretmen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…