Hiç devlet okuluna gönderdiniz mi?Maaşsız memur olarak düşününSinif annesi ne ayol
4 senede 3 okul degistirdik hic duymadim boyle birsey
Niye cevaplarını verip sınırlarını bildirmiyorsunuz bu hadsiz insanlara?Dusunun yaptigim isin onlarin gozunde saygıdeğer bi yani bile yok.nelerle ugrastigimi emeklerimi kosturdugum isleri bilmiyorlar bir de bana çatan veliler bile var grupta.
Çocuguma vurmuslar niye önlem almiyorsunuz diye bana yaziyorlar
Tebrikler bu kadar ilgili bir öğretmen olduğunuz içinBen öğretmenim. Bu asla sizin göreviniz değil. yapmayın böyle angarya işleri. Bu tamamen öğretmenin ve idarenin çıkarcılığı. Hiç sınıf annesi seçmedim whatsapp denen bişey var gruptan anında herkes olası bir konu hakkında bilgi ediniyor. Tabiki öğretmenlerde illaki yardıma ihtiyaç duyuyor birde sınıf kalabalık ise. Bu gibi durumda da yardım rica edilir. Hep aynı kişiye yüklenmekte nedir. biraz da öğretmenle alakalı bir durum, Ben 23 Nisan'da çocukların tek tek beden ölçüsünü alıp kıyafet sipariş etmiştim, arkadaşım kendi sınıfı için tüm aksesuarları kendi hazırlamıştı evinde. bir başka öğretmen ise sınıf annesine konsept şu uygun kıyafeti bulun bana gösterin sonra para toplayıp alın demişti. Bu velinin görevi mi? hayır. Bırakın kendinize yük edinmeyi böyle şeyleri sınıf öğretmeni dediğin aktif olur, tembel hayattan bezmiş öğretmen dolu okullar.
100 tane msj bunu al bunu al ogretmenler gununde diye msjlar gonderdiler.etrafimi kusattilar boğuluyorum
Birde Bu var maddi değeri yüksek hediye alma yarışı bence altın falan hiç hoş değil.Ama biliyorum buna zorlanıyorsunuzdırArkadaslar ne diyerek birakayim bu işi ben? Şu an hala devam ediyorum da.
Altin falan araştırıyorum
Beni altina zorladilar
Dusunun yaptigim isin onlarin gozunde saygıdeğer bi yani bile yok.nelerle ugrastigimi emeklerimi kosturdugum isleri bilmiyorlar bir de bana çatan veliler bile var grupta.
Çocuguma vurmuslar niye önlem almiyorsunuz diye bana yaziyorlar
Cik kardeş kimseye verecek hesabın yok kursa başladım de at gitsin. Ben de öyleyimdir o çok sosyal olan ne bileyim dışa çok açık insanlarin işi bizler hassas insanlarız kaygı durum bozuklugum var benim de. Bazen bi arkadaşım oluyor bir samimiyet iki samimiyet sonra hep herşeyi beraber yapalım istiyolar hep böyle mi denk geldi bilmiyorum o zaman kaçacak yer arıyorum. Aynen tatlım lafina gıcık olurum ne münasebet sensin tatlım git kocana de tobe est100 tane msj bunu al bunu al ogretmenler gununde diye msjlar gonderdiler.etrafimi kusattilar boğuluyorum
Gercekten kendimi pinpon topu gibi hissediyorum.Vertigom var de, hastayım de kursa başladım de ne dersen de bırak. ....
Ne yaparsan yap velilerin bazılarına yaranamazsin mümkün değil... abuk sabuk msjlar müdahale etmeler vs.... zaten öğretmen ve veli arasında Köprüsün sen pinpon topu gibi bir oraya bir buraya yorulursun.
Sinif annesi oldum hayır diyemeyen bi tip oldugumdansiz öğretmen misiniz ? Abartmışlar
Benim annemde yaptı bu sınıf anneliğini bir zamanlar bide annem hem sınıf annesi hem okul aile birliği başkanıydı. Çok yorucu cidden sonra sağlık sorunları nedeniyle bıraktı zaten
Sinif annesi oldum hayır diyemeyen bi tip oldugumdan
Dedim ya önceden köprüsün, öğretmen sana şikayet edilir , öğretmen veliye senle haber gönderir... hele o öğretmen günleri amele gibi uğraşırsın hediye icin herkes muhalefet olur her kafadan bir ses çıkar. .Gercekten kendimi pinpon topu gibi hissediyorum.
Keske pusuya yatsalar herkes kaçıyor sinif annesi olmak istemiyorlar.Dedim ya önceden köprüsün, öğretmen sana şikayet edilir , öğretmen veliye senle haber gönderir... hele o öğretmen günleri amele gibi uğraşırsın hediye icin herkes muhalefet olur her kafadan bir ses çıkar. .
Şaka değil belli bir süre sonra sinirleri zıplıyor insanın . Bırak gitsin emin ol mağdur olmaz kimse, zaten pusuya yatmış veliler de vardır olmak isteyen bırak onlar olsun
Tatlim diye diye beni kaymakli sambaliye çevirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?