Sınıf anneliği ve stres

100 tane msj bunu al bunu al ogretmenler gununde diye msjlar gonderdiler.etrafimi kusattilar boğuluyorum

Dusunun yaptigim isin onlarin gozunde saygıdeğer bi yani bile yok.nelerle ugrastigimi emeklerimi kosturdugum isleri bilmiyorlar bir de bana çatan veliler bile var grupta.
Çocuguma vurmuslar niye önlem almiyorsunuz diye bana yaziyorlar
Niye cevaplarını verip sınırlarını bildirmiyorsunuz bu hadsiz insanlara?
Önlem almak sizin göreviniz değil,bunu anlayamayacak kadar cahilse ve utanmadan sizi sorguluyorsa siz de verin cevabını.

Tebrikler bu kadar ilgili bir öğretmen olduğunuz için

Arkadaslar ne diyerek birakayim bu işi ben? Şu an hala devam ediyorum da.
Altin falan araştırıyorum
Beni altina zorladilar
Birde Bu var maddi değeri yüksek hediye alma yarışı bence altın falan hiç hoş değil.Ama biliyorum buna zorlanıyorsunuzdır

Dusunun yaptigim isin onlarin gozunde saygıdeğer bi yani bile yok.nelerle ugrastigimi emeklerimi kosturdugum isleri bilmiyorlar bir de bana çatan veliler bile var grupta.
Çocuguma vurmuslar niye önlem almiyorsunuz diye bana yaziyorlar

siz öğretmen misiniz ? Abartmışlar
Benim annemde yaptı bu sınıf anneliğini bir zamanlar bide annem hem sınıf annesi hem okul aile birliği başkanıydı. Çok yorucu cidden sonra sağlık sorunları nedeniyle bıraktı zaten

Ogretmeni yari yolda birakmislik hissinden dolayı biraz daha dayanayim dedim

100 tane msj bunu al bunu al ogretmenler gununde diye msjlar gonderdiler.etrafimi kusattilar boğuluyorum
Cik kardeş kimseye verecek hesabın yok kursa başladım de at gitsin. Ben de öyleyimdir o çok sosyal olan ne bileyim dışa çok açık insanlarin işi bizler hassas insanlarız kaygı durum bozuklugum var benim de. Bazen bi arkadaşım oluyor bir samimiyet iki samimiyet sonra hep herşeyi beraber yapalım istiyolar hep böyle mi denk geldi bilmiyorum o zaman kaçacak yer arıyorum. Aynen tatlım lafina gıcık olurum ne münasebet sensin tatlım git kocana de tobe est

Vertigom var de, hastayım de kursa başladım de ne dersen de bırak. ....

Ne yaparsan yap velilerin bazılarına yaranamazsin mümkün değil... abuk sabuk msjlar müdahale etmeler vs.... zaten öğretmen ve veli arasında Köprüsün sen pinpon topu gibi bir oraya bir buraya yorulursun.

Gercekten kendimi pinpon topu gibi hissediyorum.

Sinif annesi oldum hayır diyemeyen bi tip oldugumdan

Gercekten kendimi pinpon topu gibi hissediyorum.
Dedim ya önceden köprüsün, öğretmen sana şikayet edilir , öğretmen veliye senle haber gönderir... hele o öğretmen günleri amele gibi uğraşırsın hediye icin herkes muhalefet olur her kafadan bir ses çıkar. .

Şaka değil belli bir süre sonra sinirleri zıplıyor insanın . Bırak gitsin emin ol mağdur olmaz kimse, zaten pusuya yatmış veliler de vardır olmak isteyen bırak onlar olsun

En gereksiz görevdir şu sınıf anneliği. Bizim zamanımızda çok hevesli anneler vardı, hatırlıyorum. Annem asla kabul etmezdi, ben de çok gereksiz bir yük olduğunu düşünüyorum. Sınıfın işlerini bir zahmet sınıf öğretmeni halletsin! Ya da her veli kendi çocuğunun üzerine düşeni yapsın

Siz de bırakın eğer memnun değilseniz. Emrivaki iş yaptırmaları çok ayıp, hayır diyemediğiniz için böyle strese mahkum olmanız adil değil.

Keske pusuya yatsalar herkes kaçıyor sinif annesi olmak istemiyorlar.

Tamamiyle gonulluk isi bu.
Bizim okulda kendini adayanlar var bu yolda.
Derse giricem.Tenefuste biri cocuklari gozluyor,kolluyor.Ben gelince cikiyor falan siniftan.Bir oda tahsis etmisler.Butun gun orda takiliyolar.Cocuklari hep yanlarinda.
Ogretmene soyleyebilirsiniz.Tek basima yetemiyorum diye.Yardim istiyorum diyebilirsiniz.

Bir öğretmen olarak,kimsenin sınıfıma karışmasını istemem.Sınıf anneliği nedir ya?Etkinlikleri çocuklar yapabildikleri kadar yapar asarlar.Bi ara İstanbul 'dan gelen bir velim vardı.Bahsetti böyle bir şeyden.Epey uğraştı ama izin vermedim.Aşırı gereksiz bir şey.Kimseye yaranamazsınız.Gidin evinizde kendinize çoluğunuza çocuğunuza Zaman ayırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…