Bizimde sınıfın watsap grubunda canım cicimler havada uçuşuyor.ve bunlar birbirinin arkasından sevmediğini bırakan insanlarTatlım kelimesini bende hiç sevmiyorum
Çok yapmacık geliyor.
alkışşşşşşşBende sınıf annesiyim diye okulun sahibi gibi davrananlara tav oluyorum.
Bencede saçma bir sey.bazilarida can atıyor.komsum sınıf annemiz oldu.suan bir havalar bir havalar sanki okul müdürü oldu.cocugumun geleceği için oldum diyor birdeÖğretmenlikte 12. yılımdayım. Şimdiye kadar hiç bir sınıfımda sınıf annesi seçmedim. Saçmalıktan başka bir şey değil. Bu uygulamamın yasak olduğuna dair bir yazı gelmişti bir ara. Ayrıca sınıfın süslenmesiyle falan uğraştırmaları da saçma olmuş.
anlamadımm bütün gün okuldalar mı sınıf anneleri.kendi hayatları kişilikleri hobileri yok mu bunların cidden çok tuhafıma gitti.Tamamiyle gonulluk isi bu.
Bizim okulda kendini adayanlar var bu yolda.
Derse giricem.Tenefuste biri cocuklari gozluyor,kolluyor.Ben gelince cikiyor falan siniftan.Bir oda tahsis etmisler.Butun gun orda takiliyolar.Cocuklari hep yanlarinda.
Ogretmene soyleyebilirsiniz.Tek basima yetemiyorum diye.Yardim istiyorum diyebilirsiniz.
Bizimde sınıfın watsap grubunda canım cicimler havada uçuşuyor.ve bunlar birbirinin arkasından sevmediğini bırakan insanlar
Ikiyüzlüler
Benimde vardı böyle bi arkadaş gurubum biribirlerinin arkasından demedik laf kalmıyordu inanın ağzım açık baka kalıyordumyaa bu bunun arkasından "o öyle o şöyle" demiyormuydu diye kendimi sorguluyordum hatta görüşmeyi de kestim zaten
Ifrit oluyorum böylelere
Komsumdan gördüğüm bütün gün evle okul arası kosusturmaktan beli agriyormus :)) eski sınıf annesinin ayağını kaydırmak için çok uğraştı.yerine ben geleyim diye.sanirim gurur kaynağı.cocugunizunfa populeritesi oluyor sanırım.sainif annesinin kızı oğlu diye :))anlamadımm bütün gün okuldalar mı sınıf anneleri.kendi hayatları kişilikleri hobileri yok mu bunların cidden çok tuhafıma gitti.
kendilerini kandırıyorlar ne popularıtesi.sınıfın popüleri kımdir bılıyormusunuz ya sınıfın en çalışkanları ya da öğretmenın fikirce yaşam tarzıyla benzeri olan velinin çocuğudur.idare edılır sınıf annesi sadece çünkü en angarya işleri yapandır hem de o tl ye.bunlarla uğraşmaktan çocuğunu bile ihmal eder.öğretmen kızı ve eski bir öğretmenim.durum tam olarak budurKomsumdan gördüğüm bütün gün evle okul arası kosusturmaktan beli agriyormus :)) eski sınıf annesinin ayağını kaydırmak için çok uğraştı.yerine ben geleyim diye.sanirim gurur kaynağı.cocugunizunfa populeritesi oluyor sanırım.sainif annesinin kızı oğlu diye :))
Valla hocam öle diyosunuzda komsumun yürüyüşü bile değişti iki aydırkendilerini kandırıyorlar ne popularıtesi.sınıfın popüleri kımdir bılıyormusunuz ya sınıfın en çalışkanları ya da öğretmenın fikirce yaşam tarzıyla benzeri olan velinin çocuğudur.idare edılır sınıf annesi sadece çünkü en angarya işleri yapandır hem de o tl ye.bunlarla uğraşmaktan çocuğunu bile ihmal eder.öğretmen kızı ve eski bir öğretmenim.durum tam olarak budur
Komsumdan gördüğüm bütün gün evle okul arası kosusturmaktan beli agriyormus :)) eski sınıf annesinin ayağını kaydırmak için çok uğraştı.yerine ben geleyim diye.sanirim gurur kaynağı.cocugunizunfa populeritesi oluyor sanırım.sainif annesinin kızı oğlu diye :))
bazı sınıf annesi yandaşları vardır onlar pohpohlarlar anneyi.her yaptığına ayyy tesekkurlerrr ayyy emeklerine sağlık diye günde onlarca kez yazarlar ama kendilerinin sınıf annesine hiç yardımı olmaz.sanki onlar polıtıkacı bunlar da onun sayesınde işe gırmek için etrafında dolaşan vatandaş aha haa.senenın sonun dada mutlaka kavgalar yaşanır sorun çıkarValla hocam öle diyosunuzda komsumun yürüyüşü bile değişti iki aydır)))(
İşte bu kompleksi düşünce bence.ego tatmin etmek için bazıları çok önemli bir durum sanabiliyor bu durumu.alt tarafı öğretmenin ayak işlerini yapan biri.Benimde annem yaptı bu sınıf anneliğini ( yukarıda da yazmıştım zaten ) hem sınıf annesi hem okul aile birliği başkanıydı ben okulu bitirmiştim gerçi erkek kardeşim ortaokuldaydı o zamanlar ama hiç öyle havalara girmiyordu bi popülaritesi yoktu yani :)) bende anneme yardımcı oluyordum hatta okulda :) sonra zaten ciddi sağlık sorunları nedeniyle de bıraktı.
Hahh aynen anlatmak istediğim tamda bu.sinif annesinin yandaşı bile olmak marifet sanki.herkes sınıf annesinin etrafında dönecek.bilir kişi sınıf annesi.hic anlamıyorum bole insanlari.zaten biri yapacak öğretmenin ayak işlerini.bizim sınıf annesi watsapta ogretmene birşey sorulsun öğretmenden önce cvbi veriyor.sonra arkasından canimlar cicimler...bazı sınıf annesi yandaşları vardır onlar pohpohlarlar anneyi.her yaptığına ayyy tesekkurlerrr ayyy emeklerine sağlık diye günde onlarca kez yazarlar ama kendilerinin sınıf annesine hiç yardımı olmaz.sanki onlar polıtıkacı bunlar da onun sayesınde işe gırmek için etrafında dolaşan vatandaş aha haa.senenın sonun dada mutlaka kavgalar yaşanır sorun çıkar
o ne ki öğretmenler günü için sınıf basına 3 veli den pasta börek ıstenıyor tabak bardak parası ıstenıyor.sınıfın butun suslemelerı her özel gunlerde yapılıyor.öğretmenler günü normal ama anneler gününde bile hediye alınıyor.ha birde whatsap a istemedığı bir şey yazarsak veli olarak uyarı yapıyor kadın sanki öğretmen gibi.ha ben de eskı bır öğretmen olduğumdan pabuç bırakmıyorum muhalif oluyorum zaman zaman.ama çoğu veli onları sanki maaşlı memur mıllı eğitimin atadığı görevli gibi sayıp korkuyor yavÖğretmenlikte 12. yılımdayım. Şimdiye kadar hiç bir sınıfımda sınıf annesi seçmedim. Saçmalıktan başka bir şey değil. Bu uygulamamın yasak olduğuna dair bir yazı gelmişti bir ara. Ayrıca sınıfın süslenmesiyle falan uğraştırmaları da saçma olmuş.
İşte bu kompleksi düşünce bence.ego tatmin etmek için bazıları çok önemli bir durum sanabiliyor bu durumu.alt tarafı öğretmenin ayak işlerini yapan biri.
Sözümüz havaya girenlere :)))Ayak işleri demeyelim de bir nevi öğretmene yardımcı :)
Ama tabii kendini bu işe kaptırıp öğretmen havasına girenlerde var :))
Kadın neredeyse ogretmene çık dışarı dersi ben anlaticam diyecek :)))Ayak işleri demeyelim de bir nevi öğretmene yardımcı :)
Ama tabii kendini bu işe kaptırıp öğretmen havasına girenlerde var :))
ha ha ha demek ki her okulda durum aynı.benim hiçç bir sınıf annesiyle aram iyi olmadı.öğretmenle aram iyi mi çocuğum sınıfta ilk 3 te mi ben onun peşindeyimdir.arada yardım ederım sınıf annesine süslemede etkınlıklerde o kadar.delımıyım kıtap okumak gezmek arkadaşımla kahve içmek varken her gun okula gıdıp sevdığım ya da sevmedığım velilerın çocuklarının kahrını çekeceğimHahh aynen anlatmak istediğim tamda bu.sinif annesinin yandaşı bile olmak marifet sanki.herkes sınıf annesinin etrafında dönecek.bilir kişi sınıf annesi.hic anlamıyorum bole insanlari.zaten biri yapacak öğretmenin ayak işlerini.bizim sınıf annesi watsapta ogretmene birşey sorulsun öğretmenden önce cvbi veriyor.sonra arkasından canimlar cicimler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?