- 28 Ekim 2012
- 62
- 0
- 26
- Konu Sahibi havuc_rendesi
-
canım lisede misin?
Lisedeyken senin bahsettiğin gibi insanlarla çok karşılaştım,bence ne yap biliyor musun,okulda değil de okul çıkışı bir yerde kavga etmeden korkut gözdağı ver bu kıza..
Sakın derım sakın boyle bısey yapmaya falan kalkısma kavga falan etme hem sadece o degıl sende rezıl oldugunla kalırsın.
Ne demek başka okulsa başka okul,dısıplınse dısıplın bunların okul sıcılıne ısledıgıne yarın obur gun ışe bıle gırmeye kalkıstıgında onune cıkabılıcegını bılıyosundur umarım.
Boyle ufak sacma bır sebepden dolayı okuldan atılmayı,cevrendekılere rezıl olmayı goze alabılmen k.bakma ama bıraz cahıl cesaretı yaşın kucuk sanırım lısedesın bende cok buyuk degılım 21 yasındayım ama bende zamanında lıse okumus şu anda unıverıste olan bırıyım.Ve bu soyledıgın nedenden dolayı egıtımını rıske atman,dısıplınlık olmayı goze alman bana yanlış geldı.
Hem ailen duysa ne der onu bır dusun once onlara ne soylersın.
Hem senın ıcın onemı olmayan,gereksız bırının dedıklerını,hal ve tavırlarını ne kafana takıyorsun kı he de geç ben oyle yapıyorum.
Hakkınızı şiddetle değil konuşarak arayın. Okulda döverek, okul dışında sıkıştırarak hak elde edemezsiniz. Konuşmayı deneyin, konuşmuyorsa karşı taraf muhatap olmayın.
Şiddetin cinsiyeti, yaşı olmaz. Hele hele genc bir hanımın ağzına bu tarz kelimeler hic yakışmıyor.
kendini ezdirme.döv gitsin.kimse birini dövdü diye okuldan atılmaz merak etme.disiplin filan hikaye.sınıf ortasında döv disipline gidersende de masum rolü oyna tahrik etti de.disiplinden korkmana gerek yok.dövcek gücün varsa da döv.herkes haddini bilsin .
çıkışta ağız burun dal derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?