- Konu Sahibi dertsahibi
-
Okulda sınıf arkadaşı hocası da mı yok .Ne büyüttünüz ya alt üstü bir soru sordu bukadar da linçlenmez ki.İlk senesi ise gayet normal yeni atanmışta olabilir köy okulunda tek sınıf öğretmenide olabilir telaşını mazur görün bence.
Sen ne hakla bütün öğretmenlere çamur atıyorsun vasıfsızSırf bu yüzden özel okula yollayacağım çocukları devlet öğretmenleri anca tatilim az maaşım az ağlamayı bilir . Gelmiş burda eğitim nasıl verecegını soruyor
Böyle soru olmaz. Eğer bir eğitimci olsaydı zaten öğretim yöntem ve tekniklerinde bunun eğitimini alıyorlar yeterince. Sınıf öğretmeni olmadığı çok açık.Ne büyüttünüz ya alt üstü bir soru sordu bukadar da linçlenmez ki.İlk senesi ise gayet normal yeni atanmışta olabilir köy okulunda tek sınıf öğretmenide olabilir telaşını mazur görün bence.
Kimyacı olduğum için bişey diyemiyorum, sınıf öğretmenlerine sormuşsunuzBen sınıf öğretmeni olanlara sordum sizin öğretmenize gerek yok
Canım yalnız şuan elini sallayan öğretmen olabiliyor?Sen ne hakla bütün öğretmenlere çamur atıyorsun vasıfsız
Ne çirkin bir genelleme yahu!Sırf bu yüzden özel okula yollayacağım çocukları devlet öğretmenleri anca tatilim az maaşım az ağlamayı bilir . Gelmiş burda eğitim nasıl verecegını soruyor
Öğretmen olduğunu söylüyor yalan olduğu aklımdan geçmedi bile.Sadece gereksiz yüklendiBöyle soru olmaz. Eğer bir eğitimci olsaydı zaten öğretim yöntem ve tekniklerinde bunun eğitimini alıyorlar yeterince. Sınıf öğretmeni olmadığı çok açık.
Hayır elini sallayan herkes öğretmen olamıyor burada bütün öğretmenlere atıp tutması ne kadar doğru acabaVasıfsız mı? Canım yalnız şuan elini sallayan öğretmen olabiliyor?
Öğretmenlere atıp tutması doğru değil ancak herkes kolayca da öğretmen olabilirHayır elini sallayan herkes öğretmen olamıyor burada bütün öğretmenlere atıp tutması ne kadar doğru acaba
Hiç mi öğretim yöntem teknikleri öğrenmemiş? Bir sınıfçının ne yapacağını bilmemesi bana mantıklı gelmedi.Öğretmen olduğunu söylüyor yalan olduğu aklımdan geçmedi bile.Sadece gereksiz yüklendi
Hah elini sallayan öğretmen olabiliyormuş çok komik…Canım yalnız şuan elini sallayan öğretmen olabiliyor?
Hanımefendi, ben kendim kimyagerim. Herhangi bir öğretmenlik eğitimim yok. Siz sanıyorsunuz ki özel kurumdaki herkes öğretmen gerçekten. Devlet kurumuna formasyon olmadan giremem. Ancak tüm özel kurumlarda kimya ve fen öğretmenliği yapabiliriim. Yapıyorum da hatta :)Hah elini sallayan öğretmen olabiliyormuş çok komik…
Oğlum birinci sınıfta. Öğretmeni oyunlarla pekiştirdi. Ezberlemiyor. Bir de niays “okuma yazma öğreniyorum” diye bir uygulama var telefona tablete indirtti velilere. Orada oyunlar var her harf için. Harfi öğrenince evde o harf oyununu oynuyorlar çok güzel pekiştiriyor. Yani fark etmeden oyunla öğretti. Siz de bu uygulamayı ve oyunları deneyebilirsinizHerkese merhaba, bu sene 1. Sınıf okutuyorum. Öğrencilerim öğrendiği her kelimeyi ezberliyorlar. Mesela şu an K sesindeyiz, harfi nasıl birleştireceklerini anlatıyorum mantığını kavramaları için , ilk zamanlar bu normal mi harf sayısı arttıkça kelime sayısı da artacak, sizce ezber yapmamaları için nasıl bir yol izlemeliyim? Ezberlediklerini unutmuyorlar, unutsalar okumaya çalışacaklar, her şeyi ezberleyip okumaya geçemeyecekler diye tedirginim. Evde de velilerle beraber okuyunca ezberleyip gelmiş oluyorlar
Uygulamada sorun yaşıyor olabilir gibi geldiHiç mi öğretim yöntem teknikleri öğrenmemiş? Bir sınıfçının ne yapacağını bilmemesi bana mantıklı gelmedi.
Evet size koyun veli lazım cumhurbaşkanın da dediği gibi bu ülkenin ayakkabı boyacısına da ihtiyaç var
Bir de olsa o siddet dili demek neler olurmus :)Yok sizin anladığınız şiddet dili bizde yok siz anca garibanlara yaparsınız
Bu cümleyi ben kurmadım cumhurbaşkanı kurdu bana cevap yazan kişinin îmâsı bu yöndeydi yani bunu demek istiyorsunuz anlamında etiket bi cümle . Ama ne anlatıyorum . Size konunun özü lazım değilSiz nerde okudunuz ? çalışıyor musunuz ?
Bu kadar sert olmaya ne gerek var
Yada özel okulunuz falan mi var ?
Bu kadar devlet okullarını ve insanları niye asalıyorsunuz eziyorsunuz
Demek ki herşey eğitim de değilmiş birazcık insanlıkta lazım kendini eğitmek gibi mesela
Özel okuldan mezun olmuş ama bir şey olmamış bir dünya insan var
Arka sayfa da yazdım herkes sizin gibi parası bol keseden değil
Millet eve ekmeğini nasıl götürecek kış geliyor faturalar nasil ödenecek derdin de
Sudanlara çok belli ver parayı al geleceği mantık yoksa iyi eğitim değil
Allah cocugunuzu okutacak ogretmene kolaylik versin.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?