Sınıfla başa çıkamıyorum

İşe yarar mı bilmiyorum ama özgürlük yazarları hıçkırık gibi filmleri izlemek belki yardımcı olur. Takınacağınız tavır konusunda yardımcı olur demek istiyorum

Aslında her şey sevgiden ve dersi sıkıcı olmaktan çıkarmaktan geçiyor
Bir de böyle bazı öğretmenler vardır. Asla sesini yükselttiğini görmezsin rahat muhabbet edersin onlarla ama yine de bi otoriteleri vardır. İşte bu o öğrencilerin o saygısını yakalayabikten geçiyor

Şu an öğretmenlik yapmıyorum ama stajda bağırdığım öğrencilerim olmuştu. Şimdi pişmanlık duyuyorum. Eğer özgüvenli bir insan olsaydım üstesinden güzellikle gelebilirdim diye düşünüyorum. Öğrencilerinizi sevip güzellikle yaklaşın onlara ama ezik de durmayın

Bu konuyu bende açmayı düşünüyordum. Bende staj yapıyorum üstelik gittiğim lise endüstri meslek lisesi. Sürekli uyuyorlar ve kimse beni dinlemiyor bende onların dikkatini çekmek için uğraşıyorum. Çok gürültü oluyorsa sınıfta tahtada sessizce bekliyorum. Formasyonda aldığım dersleri sınıf ortamında uygulayamıyorum. Öğretmenler bunun farkında olduğu için kafaya takmıyorum artık.
Sanırım ben de takmayacağım artık kendileri bilir :)
Bu arada siz de bu sene aldığınız için merak ediyorum. Haftada bir stajyer kaç ders anlatıyor?

Sanırım ben de takmayacağım artık kendileri bilir :)
Bu arada siz de bu sene aldığınız için merak ediyorum. Haftada bir stajyer kaç ders anlatıyor?
1 ders saati anlatıyoruz biz. Bir stajyere bir konu düşünüyor. Daha sonra ikinci saatte not aldırıyoruz. Biz ders anlatırken öğretmenleri ilk saat başımızda duruyor ve bizi gözlemleyip not alıyor. 😊

Sınıfı siz mi seçtiniz?
Değiştirmeyi talep edin.

Ben stajyer öğrencilerimi yönlendirdim hep o sınıf katılır, bu sınıfta zorlanırsın diye.
Danışmanınız size zor sınıfı vermeseydi keşke.

Teşekkür ederim:)
Rica ederim biz her sınıfa giriyoruz. Takmayın kafanızı başta uyumaları saygısızlık gibi geliyordu ama kendi öğretmenleri ders anlatırken de uyuyorlar. Hatta bana kavga eden sınıf bile denk geldi. Asla kovmayın yanlış yaparsınız nacizane tavsiyem size 😊

Back
X