- Konu Sahibi papatyam58
-
Ooooo çok küçükmüşsün...benneyaptımki
Ne yap,et babanı ikna et,sınavlarına gir..
Kazanamazsam diye bişey yok!lmaz:
Çalışıp da kazanamamak mı varmış?
üzülme baban umarım sakin yaklaşır sende çok çalışır telafi edersin vede önümüzdeki yıl derslerine dah dikkatli çalışırsın
tşk. edrm destğin için ben sınvlarma hep çalşıyorm ama hep yapamycğmı düşünyrm belkide bu yüzdn başarısız oluyorm:gitme:
tşk. edrm destğin için ben sınvlarma hep çalşıyorm ama hep yapamycğmı düşünyrm belkide bu yüzdn başarısız oluyorm:gitme:
Nasıl yardımcı olabılırız kı sana?
Senın yerıne ders calısarak mı?
Sınava gırerek mı?
Bak canım, amacım senı rencıde etmek degıl asla.
Sana yazarken kendı kardesımı gozumun onune alarak yazıyorum.
Yanı ha onu ıncıtmısım ha senı!
Fakat madem okumak ıstıyorsun, nıcın bu kadar basarısız oldugunu otur bır sorgula.
Gereken ıtınayı mı gostermedın? Eglenmek daha mı cazıp geldı? Yoksa anlaman ıcın farklı bır metod mu uygulanmalı?
Sonucta herkesın algılama seklı farklıdır.
Ben gorsel algıda ıyıyımdır mesela fakat, ısıtme de oldukca zayıfım.
Sorununu once kesfet sonra ona odaklan.
Umarım basarılı olursun...
Ne yapcğmı bilmyrm sınfta kaldım ortalamam 2,28 6 tane zayıfım war ortalama yükseltme sınwların grmek istyrm annm tmm dedi ama babam ne dick bilmyrm:gitme:
Babm izin vermezse bittm bn çok sertdr bu konuda hem hadi izin verdi diyelim ya o sınavlrdada başrısız olursam ya yapamazsm napıcm çok istyrm okumayı lütfen bana yardım edin:gitme:
Daha lise birdeym yoln başı:gitme:
yok sıfırım yok hepsi 1 yıl sonu ortalamısna göre 3 tane geliyor.Ama 1 lerde 40 dan felan geliyor hep
Ne yapcğmı bilmyrm sınfta kaldım ortalamam 2,28 6 tane zayıfım war ortalama yükseltme sınwların grmek istyrm annm tmm dedi ama babam ne dick bilmyrm:gitme:
Babm izin vermezse bittm bn çok sertdr bu konuda hem hadi izin verdi diyelim ya o sınavlrdada başrısız olursam ya yapamazsm napıcm çok istyrm okumayı lütfen bana yardım edin:gitme:
Daha lise birdeym yoln başı:gitme:
çalışma stilini gözden geçir. önce rehber öğretmeninden bu konuda yardım al. faydasını göreceksin
hangi derslerin 1 düştülaelaelaelaelae
senin yerinde olsam hemen çalışmaya başlardım.baban izin verir sınava girmene biraz kızacaktır ama alttan al .haksız değil çünkü.
6 tane zayıf da çokmuş.hiç çalışmamışsın.
az internete girer ve çalışırsan geçersin.
geçemem yapamam diye birşey yok.
zayıfsız geçenler üstün zekalı değiller.
şimdiden kolay gelsin
matematik,geometri,fizik,biyoloji,kimya,yabancı dil:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?