böyle insanlara(!) bence öğretmen sıfatını verenleri aklî dengeleri konusunda sorguya almak lazım, ben de bir öğretmen adayıyım, son senem bu sene. böyle bir yaklaşım asla kabul edilemez, sürüsündeki koyun değil o öğrenciler, daha minnacık yavrular. Allah akıl fikir versin öğretmenlere(!) de velilere de, siz yavrularınızı öğretmenleri dövsün diye mi yetiştiriyorsunuz ?
Nasıl kabul edilebilir bilemiyorum, öğretmen çocuğa tokat atacak, aile de öğretmendir deyip susacak. Eskidenmiş o eti senin kemiği benim düşüncesi. Size, öğretmeni şikayet etmenizi öneririm. Yoksa böyleleri kendilerini bir halt sanmaya devam edecekler. Mesleğimden utanıyorum böyleleri yüzünden. Yüz karalarıklava:
Çok açık olan bir şey var ki: O da birebir insanlarla ilişkili olan meslek grublarında çalı şan (polis ,doktor ,hemşire öğretmen vb.)kişilerin psikolojik destek almaları gerekli.Mesleklerin de başarı lı ve yeterli olabilmeleri için birinci şart olarak insanları sevmeleri lazım illaki diyorum.para ve kariyer herşey demek olmamalı .Allah çocuklarımıza vicdan sahibi, şefkat dolu eğitimciler nasip etsin inş.
vallahi yangına korukle gitmek gibi olmasın da ben ogretmen musvettesi o karıyı/adamı her ne haltsa yolarım okulun orta yerinde kötükedihüso
:dilcikar:İlkönce öğretmenle randevulaşın,öğretmeni ile konuşup, açıkca çocuklara olan davranışlarından ve bu sebepten dolayı çocuğunuzun okuldan ve derslerden soğuduğunu söyleyin..
Öğretmenin tavırları vurdumduymaz ve tersse, okul müdürü ile görüşün.Ayrıntıları ile anlatın gerekirse başka sınıfa alınması konusunda ısrarcı olun..
Öğretmenin davranışları değişmezse, farklı bir öğretmene geçmekten başka çare yok..
Diğer veliler gibi yapmayın, bu işi kovalayın bence arkadaşım..
İlkokul eğitimin temeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?