Sinir basiyor

mamar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
198
37
298
İstanbul
Biz iki elti ayni sehirdeyiz.kv ve kp gelirler arada bize onlar baska sehirde.onlar geldiginde beraber yeriz iceriz elti ve kayinla.sinir oldugum nokta.bu kaynimim 1 yasinda bebekleri var.bize gelecekleri zaman esim gider alir onlari araba ile.aksamda yine esim birakir.bu hep boyle adet olmus.kv ler olmasa bile bize geldiklerinde hep biz birakiriz.hic demezler zahmet etmeyin biz kendimiz geliriz gideriz.kalkalim artik diye esime soylerler.otobus dolmuslarin vizir vizir gectigi yerlerdeyiz yarim saatlik yol.hadi bebek var ne olcak dicekseniz bebek yokken de boyleydi.benim de cocugum var.arabamiz yokken az gidip gelmedik otobusle kucucuk bebekken.kimseye minnet etmedim.esim bunun sozunu bile ettirmez.guya arabanin zekatini oduyormus.sinir oluyorum haksizmiyim.

Haksızsınız.. Bıraksın ne olacak? Size ne oluyor? Adam abisini, yengesini ve de yeğenini hem de bir yaşındaki yeğenini arabasıyla yarım saatlik uzaklıktaki evlerine bırakıyorsa bunda ne var? Aynı durum benim başıma gelse ben eşime kendim söylerim sen bırak diye? Bence hiçbir kötülük beslemeyin durduk yere..

Abisi değil mı? Abisi ile arasında olan birşeye karışmanız çok saçma. Benim kv bize geldiğinde minibüs bile geçse kapının önünden eşim bırakıyor 10 dk lık mesafeye. Böyle saçma sapan şeylere de sorun çıkartmayın artık ya. Senin annen gelip gitse anneni minibüsle gönderse hoş olur mu?

Birakmasini gectim tamam.peki ya almasi.kim misafirini gidip alip gelirki
Alır, alabilir bunda hiçbir şey yok.. Boşuna kendinizin de eşinizin de sinirini bozup huzursuzluk çıkarmaya değecek bir konu değil.. Yapmayın allah aşkına..

Biz hep gerek yok biz gideriz deriz.bunu dedikten sonra yine israr edilirse tamam.ama bunun gorev gibi gorulmesi sinir bozzucu

Canım adam size demiyor ya ' bi bırakıver kardeşimi eline mi yapışır? ' diye. Ne güzel arabanızı almışsınız, birbirinizi sıkboğaz etmeye ne gerek var, kimi arabaya bindireceğiniz, nereye gidip gidemeyeceğiniz konusunda? Canı ister bırakır, canı ister evinden alır adam kardeşini. Tabiki sözünü ettirmeyecek.

Sizi rahatsız eden nedir ben anlamadım bacım adamların arabası olsa neyse. Konuyu bile zor anladım yani. Asıl kızdığınız başka noktalar var da sinirinizi burdan mı çıkarıyosunuz? Çok mu geliyolar size?

Biz hep gerek yok biz gideriz deriz.bunu dedikten sonra yine israr edilirse tamam.ama bunun gorev gibi gorulmesi sinir bozzucu
Şu hayatta sinir bozmak için o kadar çok şey var ki.. İlla ki siniriniz bozulacaksa bence banyo musluğunu tam kapatmayın.. Şıp şıp şıp damlasın..siz de bu sırada uyumaya çalışın.. Uyumaya çalıştıkça uyuyamayacaksınız.. Ve siniriniz bozulacak.. Bu iyi bir yöntem tavsiye ederim...

Eşin sıkıntı yapmıyorsa niye takılıyorsun ki!
Sanki adam dağa tepeye tırmanıyor.
Ben nedense bi çekememezlik seZdim.

Benim hiç umursayıp takılmayacağım bir konu bu. İnsanlar nelere takılıp sinirlerini bozuyor bende mı sorun acaba?

Peki tamam.sustum.beni gazlasaydiniz tartisma cikarabirdim.
Bende arklara katılıyorum. Getirip götüren yorulan eşini dert etmiyor siz hiç takmayin. Olan üç kuruşyakıt oluyor onuda Eşinizin deyimi olarak sadaka sayın huzurunu zu kaçırmayın. Hayırlı geceler. ..

Ne var bunda yahu hadi herşeyi geçtik ortada bir bebek var sinirden patlasanız bile insan onun hatrına bişey demez. Hem abisi sonuçta canı, kanı, kardeşi, sırtında taşımayacak ya...

bu yazdığınız, istemem yan cebime koy olayı ve samimiyetsiz ilişkilerde geçerli
eşiniz ve abisi arasındaki "samimiyettir" bu, görev değil

Sinir olmakta çok haklı göremedim sizi.ben de bir sorun var sandım. Götürsün kardeşi ne olacak sanki.

Zamaninda siz otobuslerde bebekle gidip gelmissiniz zahmet cekmissiniz. Şimdi esiniz aman onlar otobuslerde sürünmesin ben birakayim gibisine davranisina bozuluyorsunuz sanirim. Ama bence daha ele avuca sığacak dertler edinin kendinize.. :/

Eşinizin canı kanı o. Gerekirse fizandan gidip alacak.
Biz çocuksuz arkadaşlarımızı gider alırız. Sonrada bırakırız. Araçları yok. Bu normal bişey. Hele kardeşim bana gelecek ha, dağları delerim eşim de ağzını bile açamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…