Alır, alabilir bunda hiçbir şey yok.. Boşuna kendinizin de eşinizin de sinirini bozup huzursuzluk çıkarmaya değecek bir konu değil.. Yapmayın allah aşkına..Birakmasini gectim tamam.peki ya almasi.kim misafirini gidip alip gelirki
Şu hayatta sinir bozmak için o kadar çok şey var ki.. İlla ki siniriniz bozulacaksa bence banyo musluğunu tam kapatmayın.. Şıp şıp şıp damlasın..siz de bu sırada uyumaya çalışın.. Uyumaya çalıştıkça uyuyamayacaksınız.. Ve siniriniz bozulacak.. Bu iyi bir yöntem tavsiye ederim...Biz hep gerek yok biz gideriz deriz.bunu dedikten sonra yine israr edilirse tamam.ama bunun gorev gibi gorulmesi sinir bozzucu
Amimciddi olarak amin dedimAllah başka dert vermesin
Bende arklara katılıyorum. Getirip götüren yorulan eşini dert etmiyor siz hiç takmayin. Olan üç kuruşyakıt oluyor onuda Eşinizin deyimi olarak sadaka sayın huzurunu zu kaçırmayın. Hayırlı geceler. ..Peki tamam.sustum.beni gazlasaydiniz tartisma cikarabirdim.
Biz hep gerek yok biz gideriz deriz.bunu dedikten sonra yine israr edilirse tamam.ama bunun gorev gibi gorulmesi sinir bozzucu
Sinir olmakta çok haklı göremedim sizi.ben de bir sorun var sandım. Götürsün kardeşi ne olacak sanki.Biz iki elti ayni sehirdeyiz.kv ve kp gelirler arada bize onlar baska sehirde.onlar geldiginde beraber yeriz iceriz elti ve kayinla.sinir oldugum nokta.bu kaynimim 1 yasinda bebekleri var.bize gelecekleri zaman esim gider alir onlari araba ile.aksamda yine esim birakir.bu hep boyle adet olmus.kv ler olmasa bile bize geldiklerinde hep biz birakiriz.hic demezler zahmet etmeyin biz kendimiz geliriz gideriz.kalkalim artik diye esime soylerler.otobus dolmuslarin vizir vizir gectigi yerlerdeyiz yarim saatlik yol.hadi bebek var ne olcak dicekseniz bebek yokken de boyleydi.benim de cocugum var.arabamiz yokken az gidip gelmedik otobusle kucucuk bebekken.kimseye minnet etmedim.esim bunun sozunu bile ettirmez.guya arabanin zekatini oduyormus.sinir oluyorum haksizmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?