- Emoji Skoru
- 231
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Lilandilan
Ya hanfendi aynen kafadan uyduruyorum. Şaka mısınız nesiniz ya. Kız kardeşi ben 15 sanıyorum şubatta 15 olacakmış, hayatıma 13 ay önce giren kızın tam yaşını 1 eksik söylediğim için kısura bakmayın.Anlattığınız şeyler tutarsız.
14 ay önce açtığınız ilk konuda eşinizin ailesi mısırdan gelmemiş miydi ülkeye? Kayınpederinizle kayınvalideniz hangi ara boşandı, kayınvalideniz ne ara evlendi?
O zaman "2 çocukla geldiler, çocuklar üniversiteye başlayacak" demişsiniz. Kız kardeşten hiç söz etmemişsiniz.
2025 Ekim ayında açtığınız diğer konuda da "anne ve baba kız kardeşle mısırdan geldi, iki kardeş burada okudular biri yeni mezun diğeri de diş hekimi, kız kardeş 15 yaşında" demişsiniz.
Bu abiler hangi arada üniversiteye başladı, mezun oldu? 2025'te 15 yaşında olan kız kardeş 2026'da nasıl 14 oldu? Sizin zaman ve gerçeklik mefhumlarıyla ilgili problemleriniz var sanırım.
2 kardeş burada okudu dediğim eşim ve diş hekimi kardeşi. Diğer 2 kardeş de (kız kardeş ve bir büyüğü) mısırdan geldi. 1 i üniversiteyi mısırda bitirdi geldi burda üniversitede yüksek lisans yaptı. İşe başlayacak mühendis. Kız için de üniversite değil okula başlayacak demem gerekiyordu, farkında bile değilim. Lise 2 de şuan. Yani gece 2 de bunca derdin ardında size yalan mı dizeceğim.