Sinir bozucu insanlar

Hayir mutsuz oluyor diye demedim ben sadece az da nisandan once konusma taraftariyim dedim

Erkek tarafı tanıyıp nisanlanmak kız tarafı tanışma görüşme olmadan pat diye nisan mi istiyor eğer böyleyse erkek tarafı haklı tanisilmasi araştırılması gerek pat diye nişan olmaz.
Evet öyle diyorlar ama ben azda olsa bir hafta yada iki hafta konuşma tanisma taraftariyim kiz tarafida iki hafta insan karakteri bilinmez ki diyor

Evet öyle diyorlar ama ben azda olsa bir hafta yada iki hafta konuşma tanisma taraftariyim kiz tarafida iki hafta insan karakteri bilinmez ki diyor
Iyi de erkek tarafı haklı ama 2 hafta yada 3 hafta herneyse tanışması araştırması konuşması gerek pat diye nişan mi olur. Benim bildiğim kız tarafının demesi gerek bir tanisalim görüşelim diye ama durum değişmiş burada.

Arastirma olacakmis ama konusma olmayacakmis

100 sene evvel olsaydı öyle olurduda,görücü usulu de olsa tabi ki görüşüp konuşulmalı,karşındaki insanı 2 haftada tanıymazsın elbette ama ,hiç değilse az buçuk hayata bakışı,konuşması,tavrı falan anlaşılır,bazen dış görünüş hoşa gidebiliyor ama konuştukça itici gelebiliyor karşı tarafa.konuşmadan olmaz.

1. anlattığın şeyi eşim denen şahsiyet açık açık söylemese de az çok kıvırarak söyledi.Üstelik bunu söyleyen adam üniversite okumuş ve ailesi gayet rahat insanlar.Tanıdığım adam bu değildi.Bildiğin eşeklik baki kalmış adamda.O yüzden soğudum kendisinden.

Bu anlattigim seyleri erkek demiyor bi bayan diyorsa benim tepem atıyor esimde onlardan ornek aliyor iste

Yanlış hatırlamıyorsam bir ara sen de birinci grup gibi düşünüyordun. Doğru yolu bulmana sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…