- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Hayir mutsuz oluyor diye demedim ben sadece az da nisandan once konusma taraftariyim dedimgörücü usulu evlenen herkes mutsuz olmuyor evlendiği kişiye bağlı bir durum bu o yüzden kimseye karışmak düşmez fakat eşine boyun eğmesi kabul edilemez bir şey, öyle kadınlara çok kızıyorum..
Evet öyle diyorlar ama ben azda olsa bir hafta yada iki hafta konuşma tanisma taraftariyim kiz tarafida iki hafta insan karakteri bilinmez ki diyorErkek tarafı tanıyıp nisanlanmak kız tarafı tanışma görüşme olmadan pat diye nisan mi istiyor eğer böyleyse erkek tarafı haklı tanisilmasi araştırılması gerek pat diye nişan olmaz.
Gorucu usulü olmus oluyor ya hic konusulmadan nisan olacakmisAllah Allah. Genelde kiz tarafi tanimak istemez mi? Ben adamin yerinde olsam kıllanırım yani. Noluyor bilmemi istemedikleri birsey mi var diye.
Iyi de erkek tarafı haklı ama 2 hafta yada 3 hafta herneyse tanışması araştırması konuşması gerek pat diye nişan mi olur. Benim bildiğim kız tarafının demesi gerek bir tanisalim görüşelim diye ama durum değişmiş burada.Evet öyle diyorlar ama ben azda olsa bir hafta yada iki hafta konuşma tanisma taraftariyim kiz tarafida iki hafta insan karakteri bilinmez ki diyor
Arastirma olacakmis ama konusma olmayacakmisIyi de erkek tarafı haklı ama 2 hafta yada 3 hafta herneyse tanışması araştırması konuşması gerek pat diye nişan mi olur. Benim bildiğim kız tarafının demesi gerek bir tanisalim görüşelim diye ama durum değişmiş burada.
Neden istemiyorlar. Erkek tarafı kabul ediyor mu peki.Arastirma olacakmis ama konusma olmayacakmis
Valla bence bi is var bunda. Bu uygulamanin islamda bile yeri yok. Acaba bu kiz neye dayanarak bunu dayatiyor karsi tarafaGorucu usulü olmus oluyor ya hic konusulmadan nisan olacakmis
Bilmiyorum gunahmis bide iki haftada neyini taniyabilirmissinNeden istemiyorlar. Erkek tarafı kabul ediyor mu peki.
Ne bileyim iste aman anlmayan insanlara laf anlatmak zorValla bence bi is var bunda. Bu uygulamanin islamda bile yeri yok. Acaba bu kiz neye dayanarak bunu dayatiyor karsi tarafa
Akraban mi bu kişiler.Bilmiyorum gunahmis bide iki haftada neyini taniyabilirmissin
Altda yazdigim mesele erkek tarafi tanıyıp öyle nisan olsun diyor iste bir hafta iki hafta diyelim ama kız istemiyor bir iki haftada ne taniyacan diyorsa o zaman dogru mu yani hic tanismadan nisanlanmak mi yoksa bir iki hafta konuşup oyle nisanlanmak mi görücü usulde diyorum
EvetAkraban mi bu kişiler.
1. anlattığın şeyi eşim denen şahsiyet açık açık söylemese de az çok kıvırarak söyledi.Üstelik bunu söyleyen adam üniversite okumuş ve ailesi gayet rahat insanlar.Tanıdığım adam bu değildi.Bildiğin eşeklik baki kalmış adamda.O yüzden soğudum kendisinden.Sinir oluyorum boyle insanlardan hep kadini suçluyorlar ya neymis efendim kadin kadinligini yaparsa erkek her dediğini yaparmis kadin alttan alacakmis kadin erkegin her dedigini yapacakmış erkegin dedigi seyleri yaparsa sevap kazanirmis ya boyle diye diye herseyi normallestiriyoruz kadin herseyi hakeder dovulmeyi sovulmeyi aldatilmayi herseyi hakeder niye kadin kadinligini yapmamistir
Bide baska konuda size danismak istiyorum gorucu usuluyle evlenen birisi ilk basta konusmak istiyorsa erkek tarafi kiz da bir iki hafta konusup da ne yapacan zaten insanin karakteri iki haftada belli olmaz diye konusmama taraftari yani ailesi arastirip oyle nisan olacakmis bunun hakkinda fikirleriniz nedir merak ediyorum şimdiden tesekkurler iyi akşamlar
Bu anlattigim seyleri erkek demiyor bi bayan diyorsa benim tepem atıyor esimde onlardan ornek aliyor iste1. anlattığın şeyi eşim denen şahsiyet açık açık söylemese de az çok kıvırarak söyledi.Üstelik bunu söyleyen adam üniversite okumuş ve ailesi gayet rahat insanlar.Tanıdığım adam bu değildi.Bildiğin eşeklik baki kalmış adamda.O yüzden soğudum kendisinden.
İki yüzlülükten başka bir şey değil..Kime yaranmaya çalışıyorsa artık ? Ya da kendini ezdirmek niye hoşuna gider ki bir bayanın...Garip yaBu anlattigim seyleri erkek demiyor bi bayan diyorsa benim tepem atıyor esimde onlardan ornek aliyor iste
Ben öyle dusunmedim senun bahsettigin konuda eger bir erkek aldatiyorsa karsini karısı suclu degildir aldatan kadin sucludur dedimYanlış hatırlamıyorsam bir ara sen de birinci grup gibi düşünüyordun. Doğru yolu bulmana sevindim
Ben öyle dusunmedim senun bahsettigin konuda eger bir erkek aldatiyorsa karsini karısı suclu degildir aldatan kadin sucludur dedim
PekiYine aynı şey. Her iki tarafta erkekte suç bulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?