- 25 Haziran 2015
- 239
- 254
- 103
- 35
- Konu Sahibi elif_yasin
-
Bizimkilerin de durumları gayet iyi öyle olmasa zaten asla mesele yapmayız biz öderiz hiç sorun etmem böyle birşeyi ama durumu iyi olduğu halde her defasında insanı böyle aptal yerine koymaları herşeyi bize ödetmeye çalışmaları gerçekten sinirimizi iyice bozmaya başladı mesafeyi koyduk bakalım hayırlısı.. Desteğiniz için sağolun sinirimi anca burda atabiliyorum:)Erkek babalari boyle oluyo galiba.
Bizim kayinpeder isadami durumlari ust duzey bayramda baktim cekmis oglunu harclik vercem cocuklara bozugum yok diyip cebinde ne var ne yok aldi.
Bozukluk dedigimizde bir deste 50 lik 20 lik.
Babaligi boyle bisey saniyorlar.
Neyseki esinizde fark etmis
Mesele 80 tl nin hesabı değil siz konumu yanlış anladınız sanırım. Benim burda takıldığım şey her yapılan masrafta eşimin ailesinin herşeyi eşime ödetmeye çalışması. Ayrıca onların evinde oturmuyoruz eşimle birlikte yaptık evimizi aynı bina olması onların evinde oturduğumuz anlamına gelmiyor80 tlden ne olacak . Aile arasında 80 liranın hesabı mı olur .
Siz de sanırım onların evinde kalıyorsunuz sanırım demekki kaynaşmış bir aile .
iste üst düzey böyle olunuyor baskalarini enayi yerine koyup ödetirmekleErkek babalari boyle oluyo galiba.
Bizim kayinpeder isadami durumlari ust duzey bayramda baktim cekmis oglunu harclik vercem cocuklara bozugum yok diyip cebinde ne var ne yok aldi.
Bozukluk dedigimizde bir deste 50 lik 20 lik.
Babaligi boyle bisey saniyorlar.
Neyseki esinizde fark etmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?