Sinir bozucu

Carri de sağlıklı düşünemiyor artık
5 yılın birikmişliği var , inceldiği yerden kopsun diyor sinirle
Ama o zaman daha da mutsuz olacağını düşünemiyor bile

Şimdi yok, birazdan gelir..

Bende söyledim mune'cim sanki kocasından ayrılınca hayırlı evlat mı olacak..

Annedir tamam ama evladını seven her anne gibi davranmıyor,evliliğine müdahale ediyor..

Eşiyle sorunları olsa tamam diyecem de oda yok..

Tam tersi olsaydı keri ne hissederdi acaba,yıkar eser gürlerdi belkide

Kayınvalide olsa parçalardık Mune burda onu biz.

Ama Keri yi bir yerde anlıyorum ben,annesinin hayatında kendinden başka hiç kimse yok,yeterli bir geliride yok.Keri ve kocası aslında tam bir hayırlı evlat gibi onun yanındalar.Gönderebilecekleri bir yerde yok.Onlar alttan aldıkça malesef annesi daha fazlasını istiyor.Keride yıllardır bıkmış kocası ve annesi arasında kalmaktan.

Şuan yanlış düşündüğü ve temiz bir dayak istediği konusunda haklısın ama.
Biraz tparlansın ortamıza alıp döveriz.

Tek anne hakkı yok ki
Eş hakkı da çok önemli

Kaldı ki Ous masum.. İlk kez bi Ous'a bu kadar üzülüyorumdur herhalde..

Büyük olarak mune ve ben hallederiz :13:

Tek anne hakkı yok ki
Eş hakkı da çok önemli

Kaldı ki Ous masum.. İlk kez bi Ous'a bu kadar üzülüyorumdur herhalde..

Eşi haklı tabiki,şimdi kerinin olaylarını pek bilmediğim için pek bişey de diyemiyorum..

Valla anlamadım gitti HanimKelesimiGetir,
hani burda eşim şiddet uyguluyor, beni aldattı vay boyu devrilesice yazsaydı, inan aman Carrie boşver gitsin, boşanırsın olur biter derdim ama hayırsız evlat olmamak için seven bir adamdan ayrılmak, yok bunu benim aklım almıyor
Bunun mantığınıda anlatamaz bana, bilmem kaç yılın birikimi varsa bu birikim anneyle alakalıysa diyetini eş niye ödüyor?
Hak mı, adalet mi bu? Carrie eşiyle ayrılacağına annesinin bavulunu toplayıp abisine gönderecekti, bu iş bu kadar basit, sokağa atmıyor hoş, bir evladından diğerine gidecek.

Hepimizin annesi var, ailesi var, ben şimdi annemin her dediğini yapmamakla hayırsız evlat mı oluyorum, mantıklı birşeyi yapmazsa neyse ama böyle saçmasapan birşey yüzünden kimse hayırsız evlat demez, derse aklından şüphe ederim.

Eşi haklı tabiki,şimdi kerinin olaylarını pek bilmediğim için pek bişey de diyemiyorum..

Eşi tamamen masum diyebilirim abla
Yani bu devirde öz oğlu annesine bakmıyo, hanım köylü oluyo bırak bakmayı kapısını aralayıp ziyaretine zor gidiyo
Ous iyi hayırlı bi damat

Annesi de bilemiyorum yaşanmışlıklardan dolayı psikolojik olarak çökmüş olmalı diye ümit ediyorum
Çünkü hiç bi anne önce ben demez, evladım mutlu olsun yeter ki der

Her zaman büyükler doğru yapar diye birşey yok zaten
Yaşlandıkça çocuklaşıyoruz, biz de öyle olacağız belki ama yanlış olduğunu bile bile de herşeye tamam dememeli Carrie
Hayırlı bi evlat zaten, eşi de hayırlı bi damat.. Allah korusun ayrılırsa da hayırlı evlat değil hayırsız eş olacak..

Son düzenleme:

Bende öyle dedim de olmuyormuş........

Anlik bir öfkeyle karar vermesinde sakın,oturup sakin sakin konuşacaklar bu işi çözecekler başka yolu yok bunun..

Abisi yurt dışında bildiğim kadarıyla anne babada ayrı abisi babasını yanına almayı düşünüyormuş..

Bu sefer anne ortada kalacak en güzeli ayrı eve çıkması annesinin maddi durumu çok elvermşyorsa bile abi kardeş destek olacaklar verecekler kirasını olacak..

Dediğin gibi olsa dayak aldatma filan tamam der eşine saldırırız bizde,oda yok çok şükür..

Hepimiz öyle düşünürsek hayırsız evlat olur çıkarız yani,gerektiği yerde keri yumruğunu vuracak masaya

Aslında en büyük diyeti Keri ödüyor.

Sevdiği 2 insan arasından birini seçip,diğerinden vazgeçerek çözemediği bir olayı sonuca bağlıyor.Bir nevi kendini cezalandırıyor.

Ama ben ümitliyim,15 gün içinde herşey çözüme kavuşacak,hemde kökten.Anneside artık Ousla ilişkisine karışmayacak,biraz huzur bulacak keri.

evet sorun kaynana olsaydı ,sayfalarca kaynana hakkında yazılırdı,hakaretvari kelimeler bile kullanılabilirdi.nedense kendi ailemiz olunca ama annedir,atılmaz satılmaz deniyor ama kocalarımızdan pekala ailesini silmesini isteyebiliyoruz.

erkek tarafı oğlundan beklentiye girdiğinde tepki gösteriyoruz.oysa carrie sürekli babasına para yardımında bulunuyor ve eşi hiç ses çıkarmıyor.annesi carrie'yi boşatıp bundan iyi koca bulamaz ki,o zengin kocalar para pul koklatmaz,annesini de yanında kesinlikle istemez

Son düzenleme:

parkon, hayatım ben insanların özelini bilemem tabii, burda okuduğum kadarı bile delirtti fakat Carrie tek evlat değil anladığım kadarıyle, arada diğer kardeşe gönderilebilirdi, gönderilmeli, valla milyonlarca insanın yeterli geliri yok, üstelik 10 evladı olup birinin bile bakmadığı ana babalar var, bunlar annesini pir-u pak edecek sebepler değil, annedir baş tacı edilir ama ben baş tacı ettikçe hayatımı yönetmeye çalışan üstelik sadece benim değil damadının ekmeğini yediği halde damadını istemeyen bir anneye dur derim ben

Annesi daha önce ne yaşadıysa artık onlar geçmişte kaldı,burada önemli olan kerinin huzuru ve mutluluğu..

Hepimiz yaşıyoruz bunları zman zaman bunalıma giriyoruz ama etafımıza zarar vermiyoruz..

Anne istemiyor diyede yuva yıkılmaz bence büyük bir hata olur..

Bide anne neden istemiyor onuda bilmiyorum açıkcası

Bence de öyle ama gelde sen bunu ona anlat şimdi..
Benim de anneannem böyle ( ama onun kesinleşti, sinir hastası ), annem dinlemiyor Allah'tan yoksa kaç kez babamdan boşanması gerekiyodu şimdiye kadar..
Dayımlarda yengemlerden boşanmalıydı tabi...

Carrie gelince kendi anlatır artık..

Bende öyle dedim de olmuyormuş........

Niye olmuyormuş Kader, Yurtdışında olması engel değil, anne birtek Carrie'nin annesi değil, ya da dediğiniz gibi 2 kardeş bir olup annelerine biryer ayarlayacaklar veya anne çenesini tutmayı öğrenecek
Şuraya bak, kız birde babasına yardım ediyor, abi devreye girmeli

Ben zaten hiçbir şartta aileleri silmeyi kabul etmem abla beni bilirsin.

Haklısın Mune,
Ama Keride bunu yapacak güç yok şuanda,annesine dur diyemeyecek.
Bu konuyu güzellikle hallederse çözülür,ve umarım çözülür.

Mune hanım , bende dövücem elime bir geçirsem :)

Ne diyelimki ah almamak lazım eşi suçsuz bence melek
başka insan olsa banane senın annenden birazda abinde kalsın
sürekli bizde bende senle hiç baş başa kalamadım ne bileyim bir şekilde isyan ederdi
yazık adamcağız sesini bile çıkarmamış bunca sene ...
şimdi zengin koca olayıda vahim'in dibi Allah hayırlı eş versin para mara
boş dün demet akalını dinledim Allahdan hep sabah sekiz akşam sekiz çalışan birini diledim
başka bişey dilemedim diyor :) o bile düşünün
yani insan 'ın bence huzuru olsun el ele verdimi madiyatla aşılıyor
annemle babam ist.geliğinde yazık 2 kaşıkları varmış önce cocukları doyurdum sonra yıkar kendimiz yerdik diyo.
Biri gelecek diye korkardım diyor annem yorganın bir tarafını döşşek bir tarafını yorgan yapıp bugunlere
gelmişler.Ama şükürler olsun şimdi herşeyimiz var..
Allah sağlığımızı ve huzurumu almasın elimizden..
Yüce mevlanın gücüne gider bence..can sıkıntısından boşanmak...

Şu anda duygularıyla hareket ediyor keri,annesine karşı koyamıyor tahmşnimce ama iyide yapmıyor

Ben çıkıyorum ,sizi seviyorumgörüşürüz.

Akşama Keri gelsede konuşsak bari,umarım iyi gidiyordur herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…