Sinir bozucu

Keri bir süreliğine senin ve topiğin ismini değiştirmelerini rica etsen yönetimden.
1 aylığına mesela.

neler duyuyorum keri gözlerime inanamadım bi an (hem ne zaman değiştirdin nickini)
sakın ama sakın mutlu bir evliliği annen istiyor diye bitirme ilerde çok pişman olursun.
ben nasıl anlatsam bilmiyorum ama bi anne neden böyle bir şey isterki çocuğundan neden mutsuz olmasını isterki?
kocanın yanlış bişeyini mi gördü kötü bişey mi yaptı eşin annene?
eğer bugün annenin dediğini yapar boşanırsan seni istediği gibi yönetmesine izin vermiş olursun ve bu bi ömür böyle devam edip gider.
annende olsa insan duracağı yeri bilmeli
ben okadar şey yaşadım eşimle o halde bile ailem illede boşan demedi belki düzelir evlilik oturmamış olabilir diye. bu seninki çok mantıksız geldi bana

allah yardımcın olsun inşallah ve umuyorumki en iyi kararı yine sen vericeksin
öpüyorum canım senide
görüşürüz

kerim resim gitmiş isim değişmiş noluyo ?
banlıydım o taş attığınız ziyaretçi bendim okuyup sinirden kudurdum bunlarda ''ayy kim bu ziyaretçiler kışşt kışt''yapıyolar..
biirde demiyo bi badecik vardı banlandı acep o mudur..
neyse kerim kızlar söylenecekleri söylemişler..aklını başına topla boşanmak böyle eften püften sebeplerle olmaz..

badoşum,şükür kavuşturana

kızam naptında bu kadar çok tuttular seni zindanlarda

demek o ziyaretçi sendin,sen olduğunu bileydim taş değil kaya atardım

ohooo sen yokken neler oldu neler,olaylar olaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…