ben utanirim ama..kimse bakmasin ozaman oynarim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben utanirim ama..kimse bakmasin ozaman oynarim
![]()
benim olay karışık biraz..anneannem ikiz eşi,babaannem 5 kez ikiz hamile kalmışancak ben tüp bebkle kavuştum bebişlerime:)) 2 yaşındalar canım..
aaaa kadesa tüp bebelimisin sende..du daha bi tatlı geldin bana..bende inş. bu ay yapıcam tüp bebe..inş. gelir bana sıpam![]()
Yaaa ben geçen sene ismimi değiştirmek için mesaj göndermiştim ama cevap gelmemişti.. Şimdi arkadaşlar ciddi ciddi isim mi değiştirdiler :26: Yoksa Kazen sonra eski isimlerini düzeltti mi :26:
aaaa kadesa tüp bebelimisin sende..du daha bi tatlı geldin bana..bende inş. bu ay yapıcam tüp bebe..inş. gelir bana sıpam![]()
Dalga geçmeseydin çocukla kız:26:
canim dun sanada dua ettim isteyen herkese ALLAH SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)![]()
evet canm,mikroenjeksiyon.sen nerde yaptıracaksın?
yooo 5 dakka içinde gediz iki kere dğişti sporcu kedide değişti tamamen..kaderin isminde düzeltme yaptı bitekk.keri link vermişti oraya yazdılar
Allah razı olsun ..hepize inş..
evet canm,mikroenjeksiyon.sen nerde yaptıracaksın?
taaam bakmioz oyna
![]()
melitta,ikiz anası bil bakalım ben kimim?eski nickimle tanırsın beni :) tecrübeli ikiz annelerinden![]()
doktooorr derdime bul birr caree...
ona doyamiyorumm yaz birr recete..!!
sabah aksam yemekten öncee..
sonrada her animda yanimda istiyorum..!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yaa nerdeki o link... Hangi sayfalar arasında hatırlıyormusun :26:
bende nickimi sadece tweetymi yapsam :26:
Tweety yapiyimmi kizlar yoksa nickim guzelmi sizce ?