• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

benim olay karışık biraz..anneannem ikiz eşi,babaannem 5 kez ikiz hamile kalmış :9: ancak ben tüp bebkle kavuştum bebişlerime:)) 2 yaşındalar canım..

aaaa kadesa tüp bebelimisin sende..du daha bi tatlı geldin bana..bende inş. bu ay yapıcam tüp bebe..inş. gelir bana sıpam:8:

:5::5:

Yaaa ben geçen sene ismimi değiştirmek için mesaj göndermiştim ama cevap gelmemişti.. Şimdi arkadaşlar ciddi ciddi isim mi değiştirdiler :26: Yoksa Kazen sonra eski isimlerini düzeltti mi :26:

yooo 5 dakka içinde gediz iki kere dğişti sporcu kedide değişti tamamen..kaderin isminde düzeltme yaptı bitekk.keri link vermişti oraya yazdılar

melitta,ikiz anası bil bakalım ben kimim?eski nickimle tanırsın beni :) tecrübeli ikiz annelerinden :34:

hmmmm bi düşüneyim firdos olabilir mi ? çünkü arada beratti yi görüyorum.
ben o başlığı o kadar güncelledim neredeydin ? :(
ben kimseyi unutmadım unutlmakta sinir bozucu :(

doktooorr derdime bul birr caree...
ona doyamiyorumm yaz birr recete..!!

sabah aksam yemekten öncee..
sonrada her animda yanimda istiyorum..!! :24::24: :24: :24: :24: :24:

dün gece rüyamda gördüm kenan doğulu yu birde hiç tanımadığım kumral yakışıklı bir adam.inşallah hayırlara çıkar.

bide ben çok şükür hiç ceza almadım....

bilmediği bir hastalıktan dolayı " aaa nasıl bişeymiş o " deyip başına sanki hiç gelmicekmiş gibi hareket edenler çok sinir bozucu

Back
X