Sinir bozucu

Allah Allah:44: kafanıza taş mı düştü? Nedir bu iltifatların sebebi, altından birşey çıkacak diye korkuyorum, hani diğer çete elemanları nerde mapısa mı düştüler yoksa

Nöbeti biz devraldık Şükür şimdilik mapısta olan kimse yok Akıllı uslu yazışıyoruz

Allah Allah:44: kafanıza taş mı düştü? Nedir bu iltifatların sebebi, altından birşey çıkacak diye korkuyorum, hani diğer çete elemanları nerde mapısa mı düştüler yoksa

Aşkolsun.

Mapıslık ne işimiz olur bizim....

kesin bidaha mapusa düşmemek için yağ çekiyolar..
edit:çok datlısınız(bende kendimi sağlama alayım ne oluuur ne olmaz)

evet canım
kullanıcı ismimi değiştirdim,,herkeste vardı

niye sordun?? yoksa senınle tartısmısmıydık bır zamanlar

deme ya yazi tipinden anladim yoksa bilmiyordum,
evet bi yerde girdik galiba birbirimize

tam olarak hatirlamiyorum ama sen konu sahibini tutuyordun bi konuda o konu olabilir

ben sana gicik oluyordum galiba ya ama artik olmuyorumm

olur mu hiç? mesajlarımızı beğendiğiniz ya şok olduk ondan.. hele ben bildirim geldiğini görünce işte dedim sona yaklaştın kadesa yedin banı...çok korktum..

Kadesa senin sonunu pek parlak görmüyorum ben ya... Paranoyaklaştın sen... Bu hücre seni bozdu vallahi...

Hep uyarı verecek değilim ya, arada beğendiğim yazılarda yazıyorsunuz, potansiyeliniz var ama kötüye kullanıyorsunuz, kıskanmayın hepinize yetecek kadar beğen butonu var:)))

Hep uyarı verecek değilim ya, arada beğendiğim yazılarda yazıyorsunuz, potansiyeliniz var ama kötüye kullanıyorsunuz, kıskanmayın hepinize yetecek kadar beğen butonu var:)))

biz hep iyi yazıyoruz da adımız çıktı bir kez napalım

:))))) ahhh ahhh bir bilseniz benle samimiyet daha fazla uyarı almak demek, arkadaş listemdekilerden kaçı benden uyarı aldı, bir ara istatistik yapıp paylaşayım sizlerle, burdan kimler bana arkadaşlık teklifi yolladıydı, parmak kaldırsın

davulcuya söyledim gelmesin bu akşam herkesi ayağa diktim zaten

Rabbim en kısa zamanda sağlıklı maviş bir kız çocuğu verir sana inşallah canım.
amiiiiin tüm isteyenlerle beraber banada

deme ya yazi tipinden anladim yoksa bilmiyordum,
evet bi yerde girdik galiba birbirimize

tam olarak hatirlamiyorum ama sen konu sahibini tutuyordun bi konuda o konu olabilir

ben sana gicik oluyordum galiba ya ama artik olmuyorumm

canım burada dostuz
ama başka konularda tartısırsak orada kalır

herşeyi yerınde bırakmak lazım

kızlar var mı başka?? diğer konularda bana gıcık olan

eskı nıkım Evanescence87 hatırlamanıza yardımcı olayım dedım.

Ben mesafeli arkadaşlıkları tercih ediyorum.

rahatım böyle.

bencede muneyle samimiyet demek nazim sana gecti hesabi demek bi smileyle bile 1 hafta ban yemek demek oh icimi doktum rahatladim

Kızlar duydunuz mu... Nihilciğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…