- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Allah Allah:44: kafanıza taş mı düştü? Nedir bu iltifatların sebebi, altından birşey çıkacak diye korkuyorum, hani diğer çete elemanları nerde mapısa mı düştüler yoksa
Allah Allah:44: kafanıza taş mı düştü? Nedir bu iltifatların sebebi, altından birşey çıkacak diye korkuyorum, hani diğer çete elemanları nerde mapısa mı düştüler yoksa
evet canım
kullanıcı ismimi değiştirdim,,herkeste vardı
niye sordun?? yoksa senınle tartısmısmıydık bır zamanlar
Hep uyarı verecek değilim ya, arada beğendiğim yazılarda yazıyorsunuz, potansiyeliniz var ama kötüye kullanıyorsunuz, kıskanmayın hepinize yetecek kadar beğen butonu var:)))
olur mu hiç? mesajlarımızı beğendiğiniz ya şok olduk ondan.. hele ben bildirim geldiğini görünce işte dedim sona yaklaştın kadesa yedin banı...çok korktum..
Hep uyarı verecek değilim ya, arada beğendiğim yazılarda yazıyorsunuz, potansiyeliniz var ama kötüye kullanıyorsunuz, kıskanmayın hepinize yetecek kadar beğen butonu var:)))
iyilik bile edemedın yaaabu saatte sahura kalkılır mı? daha var kuzum , kahkahalarını ileri saatlere sakla
amin inşallah allah ihtiyacı olan insanlara yardımcı olur..
parayla burnunu silme
hayrına dağıt
ayıp yahu.
amiiiiin tüm isteyenlerle beraber banadaRabbim en kısa zamanda sağlıklı maviş bir kız çocuğu verir sana inşallah canım.
Kötülük potansiyeli ibresi yükselince demek ki
Sadece ARADA mı?
deme ya yazi tipinden anladim yoksa bilmiyordum,
evet bi yerde girdik galiba birbirimize
tam olarak hatirlamiyorum ama sen konu sahibini tutuyordun bi konuda o konu olabilir
ben sana gicik oluyordum galiba ya ama artik olmuyorumm
:))))) ahhh ahhh bir bilseniz benle samimiyet daha fazla uyarı almak demek, arkadaş listemdekilerden kaçı benden uyarı aldı, bir ara istatistik yapıp paylaşayım sizlerle, burdan kimler bana arkadaşlık teklifi yolladıydı, parmak kaldırsın
:))))) ahhh ahhh bir bilseniz benle samimiyet daha fazla uyarı almak demek, arkadaş listemdekilerden kaçı benden uyarı aldı, bir ara istatistik yapıp paylaşayım sizlerle, burdan kimler bana arkadaşlık teklifi yolladıydı, parmak kaldırsın
Kadesa senin sonunu pek parlak görmüyorum ben ya... Paranoyaklaştın sen... Bu hücre seni bozdu vallahi...
evet canım
kullanıcı ismimi değiştirdim,,herkeste vardı
niye sordun?? yoksa senınle tartısmısmıydık bır zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?