Sinir bozucu

evet
kullancı ısmı mavi olan
o muhteşem insan geldı sonunda

özel bir sistem var
ve sihirli cümleleri kurunca anında gösterıyor kendını..

Niye ki? Kurşuna mı dizeceksiniz, çarmıha mı gereceksiniz?

senin nickini ben zuzum diye hatırlıyom.

değiştir bence,bak bade kısmı önemsenmiyor.

ZUZUM daha güzel.

olmaz ben bebekim olsun diye ilk düşündüğüm gün aklıma bade ismi gelmişti..şimdi totomu yırtıyorum bebekim olmuyo..bade inş. doğacak kzumun yani zuzumun adı...değişemem

Allah Allah:44: kafanıza taş mı düştü? Nedir bu iltifatların sebebi, altından birşey çıkacak diye korkuyorum, hani diğer çete elemanları nerde mapısa mı düştüler yoksa

ayy kahkaha attım bütün apartman hayrıma sahura uyandı...yok canım zengınım ben parayla burnumu siliyorum
şaka bir yana Allahım fitrelerimizi hayırlarımız kabul etsin inş.

iyilik bile edemedın yaaabu saatte sahura kalkılır mı? daha var kuzum , kahkahalarını ileri saatlere sakla

amin inşallah allah ihtiyacı olan insanlara yardımcı olur..

parayla burnunu silme
hayrına dağıt
ayıp yahu.

Niye ki? Kurşuna mı dizeceksiniz, çarmıha mı gereceksiniz?

olur mu hiç? mesajlarımızı beğendiğiniz ya şok olduk ondan.. hele ben bildirim geldiğini görünce işte dedim sona yaklaştın kadesa yedin banı...çok korktum..

olmaz ben bebekim olsun diye ilk düşündüğüm gün aklıma bade ismi gelmişti..şimdi totomu yırtıyorum bebekim olmuyo..bade inş. doğacak kzumun yani zuzumun adı...değişemem

Rabbim en kısa zamanda sağlıklı maviş bir kız çocuğu verir sana inşallah canım.

Allah Allah:44: kafanıza taş mı düştü? Nedir bu iltifatların sebebi, altından birşey çıkacak diye korkuyorum, hani diğer çete elemanları nerde mapısa mı düştüler yoksa
Artık arkadaşız Mune,cim.

Her şey eskide kaldı

Şimdi siz birinin yorumunu beğenince diğeri kıskanıyor doğal olarak... Paylaşılamayan kadın durumundasınız şu an

Hep uyarı verecek değilim ya, arada beğendiğim yazılarda yazıyorsunuz, potansiyeliniz var ama kötüye kullanıyorsunuz, kıskanmayın hepinize yetecek kadar beğen butonu var:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…