• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Mapus'un güney cepheli havadar güneş ve tweety görür tarafını mı kastettin, güneyi anlayamadım ben:44:

offf süper sağ gösterip sol vuruyosunuz .rol modelimsiniz bu konuda
(kızlar birinin yağ çekip dışarda kalması gerek..size temiz çamaşırla cımbız getirmek için yapıyorum bunları):9::9:

Mapus'un güney cepheli havadar güneş ve tweety görür tarafını mı kastettin, güneyi anlayamadım ben:44:
Eylülde ilk tamtur gününü ben alayım demişti
İlk bende toplanın demişti. Kur'a çekelim dedim
Bana çıktı.
Ondan gıcığına diyor böyle:38:

kadinin tahtina goz koydunuz herhalde:27::27::27:

muneee bayramda yerine gecebilirmiyim 1 gunlugune hani oluyor ya basbakan koltugunu veriyor 1 gunlugune:27:

Sana bir günlüğüne koltuk, yanlış okumuyorum değil mi? Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün:9::9::9:

Sana bir günlüğüne koltuk, yanlış okumuyorum değil mi? Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün:9::9::9:

ühüüüüüüüüüüüüüüühühüühhühühühüüüüüüüüüüü:14::14::14::14::14:

AMIIIIIIIIIIIIIIIIIN:9::9::9:

Bayramda niye ceza alnıcakmış yahu?

Ben anlamadım :))))

Büyük patron bu topikteki üyelerin bayrama kadar rahat durmayıp bir ceza alıp bayramda burda olmayacağını düşünüyormuş.(enazından 2-3 adetinin)

O yüzden siz genede bayramlaşın şimdiden didi.:ssz::ssz:

İçimizden geldi, kur'a çektik bu topik çıktı, bayram boyunca bu topiğin müdavimlerini 1 haftalığına havadar, tek kişilik odalarımızda ağırlayacağız, siz aranızda çekiliş yapıp ilk kim gidecek karar verin:12:

Öylesine Angel

Ceza bayramı yapasıları gelmiş :19:

bi ban daha alırsam önce bileklerimi keser sonra fare zehiri içer sonrada boğarım kendimi..bi beyaz kağıda da Mune ve Kazen sorumlu yazarım bu böyle biline :27: kıymayın bize nolur :18:

İçimizden geldi, kur'a çektik bu topik çıktı, bayram boyunca bu topiğin müdavimlerini 1 haftalığına havadar, tek kişilik odalarımızda ağırlayacağız, siz aranızda çekiliş yapıp ilk kim gidecek karar verin:12:
beeeeeeeeeeeeen :12:
hazır 17 üye toplanmışken bir daha sorayım...

kızlar nokıa C3-00 kullanan var mı?
:52::52::52::52::52::52::52::52:

kasap et derdinde koyun can derdinde :60:

Büyük patron bu topikteki üyelerin bayrama kadar rahat durmayıp bir ceza alıp bayramda burda olmayacağını düşünüyormuş.(enazından 2-3 adetinin)

O yüzden siz genede bayramlaşın şimdiden didi.:ssz::ssz:

kalem kırıldı yani :1:

hazır 17 üye toplanmışken bir daha sorayım...

kızlar nokıa C3-00 kullanan var mı?
:52::52::52::52::52::52::52::52:

Eşimin telefonu?
Neden sordun?

önce tweeticiğim deyip sonra mumla arasın diyince tweety mona lisaya döndü:9::9:

monalisa uzaktan izleme canım.:ssz::ssz:

atla topiğe:ssz:

Bu Carie de alıştırdı hepimizi sigaraya..:ssz:

okuyorum okuyorum, dönüyorum bi daha okuyorum, benimle ilgisi var mı çözemedim bi türlü :27:

bugün içemedim hiç zaten, şurda azcık içiyim de, belki kafam çalışır :ssz::ssz::ssz:

Kesinlikle ben olmamalıyım... Çalışıyorum bayramda...Naparım kk sız :14::14:

Back
X