• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Mune nin rumuzunun yanında küçük bir artı görüyorum :21:

Göğsüm kabarıyor inanın :21:

:72:

:nazar:

eğer bi gün banlanıp da pat diye ruhumu teslim etmezsem kesin nihilin yüzünden giderim öbür dünyaya..gülmekten ölüp kalıcam burda gece gece

Mune nin rumuzunun yanında küçük bir artı görüyorum :21:

Göğsüm kabarıyor inanın :21:

:72:

:nazar:
O benim apoletim, onuda mı isteyeceksiniz:37:
:60: doğru,herkes özgürce konuşabiliyor..ama angel ve parkon dıaşrı sızdılar :18:
benim gözüm kulağım heryerde sen hiiiiiiiiç merak etme, hangi konuya kim ne yazmış takipteyim:4:

benim gözüm kulağım heryerde sen hiiiiiiiiç merak etme, hangi konuya kim ne yazmış takipteyim:4:

Konu açılmışken hakikaten siz nasıl takip ediyorsunuz tüm yazılanları..Kazen yazıyoruz kazen pat soluğu burda alıyor raslantı olamaz bu kadar çok sanırım :26::26:

eğer bi gün banlanıp da pat diye ruhumu teslim etmezsem kesin nihilin yüzünden giderim öbür dünyaya..gülmekten ölüp kalıcam burda gece gece
Keriyi üzerine salarım bak :6:

Apoletten başladık bakalım :D:D

Yavaş yavaş sızıp

Ele geçircez Mune kalesini :72:

ben bi forumlara bakıp yatayım artk,şöyle kenardan kenardan bakıp çıkayım yorum yazmadan :10:

hadi yaa bende kıyın kıyın kaynana gelin topiclerine millete laf atmaya yelteniyodum hazır siz burdayken...maşallah sauronun gözü gibi gözleriniz var:9:
edit:yanlış anlaşılma olmasın gözleriniz çok güzeldir kesin:9::9:

Son düzenleme:
Konu açılmışken hakikaten siz nasıl takip ediyorsunuz tüm yazılanları..Kazen yazıyoruz kazen pat soluğu burda alıyor raslantı olamaz bu kadar çok sanırım :26::26:

meslek sırrı söylemem:)))) kadesa masumca bak foruma, takipteyim :9::9:

simdi ben cagirdim muneyi ama oncelerini bilmem tabi beni kirmadi geldi (nihil :63:)

akşam yatmayı bilmiyorsunuz sabah kalkmayı !

Back
X