Ay iste bazisi diyor ki seninki kiz karnı o yüzden sismez hemen kimisede bebek iyi mi sismiyor diyor :) bebek gayet saglikli şükür.. Ben kilo derdinde degilim zaten:) seninkinide Allah bagislasin canimmDoğumdan sonraki fit vücudunu gören kıskanıyor Can'ım bunu düşün. Malesef kızımda gebeliğimi 3 hafta yaşadım karnım o Zaman çok şişmişti
Cinsiyeti belli miAy iste bazisi diyor ki seninki kiz karnı o yüzden sismez hemen kimisede bebek iyi mi sismiyor diyor :) bebek gayet saglikli şükür.. Ben kilo derdinde degilim zaten:) seninkinide Allah bagislasin canimm
Haftaya gidecem doktora bende cinsiyet icin belli olmuştur inşallah:) iste bende hissediyorum biseler ama milletin yorumlari baydiiCinsiyeti belli miben saatlerce aynada bakardım ama erken hissettim yavrumu çok şükür. Gayette fit tim
Zorla taktiriyolar iste canim seninde mi belli olmadi fazla :)Bana da sen çocuğu içinde mi büyütüyorsun niye karnın çıkmıyor diyorlar, boşverin takmayın, her bünye farklı, yavrularımız iyi olsun yeter
Amin Allah razı olsun cümlemizin gonlundekini hayirli kilip önüne sunsun Rabbim :)İyi hadi Allah gönlüne göre versin Can'ım
27 haftalık hamileyim ve karnım son bir ayda belirginleşmeye başladı diyebilirim. Ondan önce biraz göbeğim varmış gibiydi. Daha şimdi hamileyim ben cidden diyorum :) İç karnınız büyükse hemen çıkmıyor göbek. Soranlara da taşımak zor diye evde bıraktım ondan karnım yok deyin. Ben öyle yapıyordum[/QUOT
Yok illa kilo alcaz ilk aydan belli olcak o cocuk :)) delirtti beni bi tanesi artik doktora sorcam yani o kıvama geldim :)) evde biraktim guzel cevap))
Sen hamis misin canim :)
Hamileyim şuan. 7 haftalık Göbüşüm var kilolu değilim ama azcık fazla yesem göbüş şişiyor malesefSen hamis misin canim :)
Masallah :) normalde bu duruma sevinmek gerek iste insan psikolojisi ile oynuyorlar:)Canim hiiic takma bebek saglikli mi saglikli gerisini bosver 50 kiloyla hamile kaldim suan 59 kiloyum 35. 5 aylik hamile gibiyim :)
Insallah canim Rabbim hayırlısı ni versin :)Değilim canim INŞALLAH olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?