Merhaba bayanlar.kaynanamla bir araya geldik mi agzini acip bir kelime konusmaz benimle bir yillik evliyim.birde nisanli eltim var.her aksam kaynanami kayinbabami arar saatlerce konusur.dun aksamda bizdeydiler.yine eltim aradi saatlerce agzi acilmayan kaynanamin konusasi tuttu.bu durumda benim zoruma gitti.ayrimcilik yaptigini dusundum.ister istemez suratim dustu onlar gittikten sonra esimle bu konuyu konustum annesinin benimle tek kelime sohbete girmedigini eltimle nasil konustugunu kendin gordun dedim.ama malasef esim beni anlamadi.
Benimle konustugu muhabbetten dahasinu yapabiliyorsa benimlede yapabilir sanirimTelefonu açıp susması beklenemez zaten.
Arayanla konuşursun normali bu.
Benimle konustugu muhabbetten dahasinu yapabiliyorsa benimlede yapabilir sanirim
O kesinlikleBelki de kv de senin sessiz kaldigini dusunuyor. Sen muhabbet aciyor musun? Belki de eltin cok konuskan, muhabbetli?
Ben nisanliyken hergun arardi.sohbet ederdi.evlendikten sonra soguk muhabbetsiz bir hale donustu.uzak kalmaya baslayinca bende artik onun benimle diyaloğa girdigi kadar giriyorumKarşı taraf konuşuyorsa oda konuşuyor olabilir. Siz konuştuğunuz halde sohbeti uzatmıyorsa kestirip atıyorsa sorun var demektir. Nişanlıyken nasıldı size karşı?
Onunla ne kadar konustugu benim icin onemli degil.kaynanam koseye gecup oturuyor sohbet yok.bu seferde esim benim ona soguk kaldugumi dusunuyryaaa lütfen yapmayın
6 yaşındamısınız.
Tam olarak onunla 10 dakika konuşuyorsa benimle de
o kadar konuşmalı
dediğinin yada öyle göründüğünün farkında mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?