Sinir bozucular

hasletim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
500
322
53
Merhaba bayanlar.kaynanamla bir araya geldik mi agzini acip bir kelime konusmaz benimle bir yillik evliyim.birde nisanli eltim var.her aksam kaynanami kayinbabami arar saatlerce konusur.dun aksamda bizdeydiler.yine eltim aradi saatlerce agzi acilmayan kaynanamin konusasi tuttu.bu durumda benim zoruma gitti.ayrimcilik yaptigini dusundum.ister istemez suratim dustu onlar gittikten sonra esimle bu konuyu konustum annesinin benimle tek kelime sohbete girmedigini eltimle nasil konustugunu kendin gordun dedim.ama malasef esim beni anlamadi.

iyi de kv sizi sevmek zorunda değil

hem o nişanlı belki de ona sevimli görünmeye çalışıyordur

ya da cidden onu sever seni sevmez

mesafeni koru

ne yapacaksın ki kv nin muhabbetini

haa çok da önemli ise de derdini eşine değil kv ye söyle

boş yere eşin ile aranı açma

en iyisi değil mi işte.

konuşsa bu seferde çok konuşuyor olacaktı.

demek ki onunla frekansları tutmuş,olabilir.

Aranızda gerginlik problem yaşadınız mı? Yaşamadıysanız belki diğer gelinle frekansları daha iyi tutuyordur, muhabbetleri daha iyidir.

bence gereksiz kendinizi üzüyorsunuz
çok muhabbet tez ayrılık getirir
ayrıca kimse kimseyle konuşmak zorunda değil
bence yersiz kıskançlık yapıyorsunuz

size zararı yoksa kimle ne konuştuğunun da önemi yok

Oyle koyu sohbetlerimiz hic olmadi.nasilsun iyi misin isler gucler nasil ne yaptiniz disinda birgun dertlestigimiz sohbet ettigimiz hic olmadi

Belki de kv de senin sessiz kaldigini dusunuyor. Sen muhabbet aciyor musun? Belki de eltin cok konuskan, muhabbetli?

Karşı taraf konuşuyorsa oda konuşuyor olabilir. Siz konuştuğunuz halde sohbeti uzatmıyorsa kestirip atıyorsa sorun var demektir. Nişanlıyken nasıldı size karşı?

Kayınvalidenin seni sevme zorunluluğu yok ki. Sevse bile belki muhabbetinden bi şey anlamıyodur. Bu durum senin kötü insan olduğun ya da muhabbetinin çekilmediği anlamına gelmiyo ikiniz iletişim kuramıyosunuzdur.

Herkesin ilişkisi farklıdır.
Hem onlar samimi mi bakalım , yoksa henüz yeni oldukları için karşılıklı göz mü boyuyorlar.Bilemezsiniz şimdiden.

Ben nişanlıyken benim kayınvalide sürekli bize gelir, öteki eltimi arar "beyaz gelinciim de çay içiyoruz" diye dakikalarca muhabbet ederdi.
Meğer eltim de buna bozulurmuş, nispet olarak algılarmış.
Sonradan söyledi yüzüme
Çünkü evlenince eşitlendik,hepimize karşı soğuk, muhabbetsiz,uzak bir kadın oluverdi kaynanatör.
Canlı bir örneğim ben mesela sizin için
Takılmayın vallahi boşverin. .
Siz eltinizi sevdiyseniz ona karşı iyi olun, elektriğiniz tutarsa iyi geçinirsiniz.
Sakın validenin dedikodusunu da yapmayın.
Zamanla herkesin kokusu çıkar.

Bence bu durum sizi germesin.
Herkes herkesi sevmek ve anlaşmak zorunda değil.
Size nasıl davranılıyorsa siz de öyle davranarak mesafenizi koruyun.
Hem durun bakalım, gün ola harman ola.
Zaman neleri gösteriyor insana.

O yüzden hayıflanacağınız yere bence biraz köşenize çekilip seyredin bakalım ne olup bitiyor.
Ve tavsiyem eşinize bu konularla ilgili yorumlar yapmayın.
Neticede annesi, ne kadar olmasa annesini koruma güdüsü olacaktır.
Aranızda yok yere sorunlar oluşmasın.

fazla muhabbet tez ayrılık getirir, bi de evlenince yaz bakalım eltinle ilişkisini
ay insan müstakbel kaynanayla 1 saat ne konuşur ya, yani hayal bile edemiyorum şuan, ya ruhu kaynanasıyla yaşıt, ya huyuna gidiyor yağlıyo ballıyo

Benimle konustugu muhabbetten dahasinu yapabiliyorsa benimlede yapabilir sanirim

yaaa lütfen yapmayın
6 yaşındamısınız.
Tam olarak onunla 10 dakika konuşuyorsa benimle de
o kadar konuşmalı
dediğinin yada öyle göründüğünün farkında mısın?

Belki de kv de senin sessiz kaldigini dusunuyor. Sen muhabbet aciyor musun? Belki de eltin cok konuskan, muhabbetli?
O kesinlikle
Karşı taraf konuşuyorsa oda konuşuyor olabilir. Siz konuştuğunuz halde sohbeti uzatmıyorsa kestirip atıyorsa sorun var demektir. Nişanlıyken nasıldı size karşı?
Ben nisanliyken hergun arardi.sohbet ederdi.evlendikten sonra soguk muhabbetsiz bir hale donustu.uzak kalmaya baslayinca bende artik onun benimle diyaloğa girdigi kadar giriyorum

En azından seninle konuşuyoda konuşmuyo. Yarın onlarında *oku çıkar fazla muhabbet tez ayrılık getirir.

yaaa lütfen yapmayın
6 yaşındamısınız.
Tam olarak onunla 10 dakika konuşuyorsa benimle de
o kadar konuşmalı
dediğinin yada öyle göründüğünün farkında mısın?
Onunla ne kadar konustugu benim icin onemli degil.kaynanam koseye gecup oturuyor sohbet yok.bu seferde esim benim ona soguk kaldugumi dusunuyr

Bence kayınvalide ile fazla samimiyet iyi değil onun için boşverin,belki evlendikten sonra işler değişecek bilemezsiniz. Kafaya takılacak bir konu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…