canım benim . insanları kendinle konuşturmak için ne kocanı zorlayabilirsin . ne de kv , kp niMerhaba bayanlar.kaynanamla bir araya geldik mi agzini acip bir kelime konusmaz benimle bir yillik evliyim.birde nisanli eltim var.her aksam kaynanami kayinbabami arar saatlerce konusur.dun aksamda bizdeydiler.yine eltim aradi saatlerce agzi acilmayan kaynanamin konusasi tuttu.bu durumda benim zoruma gitti.ayrimcilik yaptigini dusundum.ister istemez suratim dustu onlar gittikten sonra esimle bu konuyu konustum annesinin benimle tek kelime sohbete girmedigini eltimle nasil konustugunu kendin gordun dedim.ama malasef esim beni anlamadi.
Onun gibi gerekli gereksiz herseyi kanusmak yerine bu sekilde kalmayi uzak durmayi tercih ederim.olup biten ne var ne yok eltim anlatiyor.bu da onun hosuna gidiyorki sohbeti uzatip laf aliyor.benden herseyi anlatmami bekledu sanirim ama bu benim yapimda degil gereksizsanimiyet kurmak.buyuzden de taraf degistirdiDemek ki siz eltiniz kadar konuşkan değilsiniz. Siz konuşmuyorsanız kadın ne bulsun da konuşsun aranızda bir sorun yaşansa neyse ama o da yok yani. Ne yapıyor yani siz konuşsanız bile size cevap vermiyor mu? anlamadım ben. Bence eltinizi kıskanma gibi bir durum var ancak bu durum sizden kaynaklı biraz daha yakın olsanız sizinle de öyle olur.
Aynen oyle.kp cok konuskan o konu acar bizde dahil oluruz.benim demek istedigim birebir soh etimiz olmuyorcanım benim . insanları kendinle konuşturmak için ne kocanı zorlayabilirsin . ne de kv , kp ni
zorla güzellik olur mu.
konuşmazsa konuşmasın.
siz bi araya gelince nasıl tek kelime bile konuşamıyorsunuz onu anlamadım . nasılsın iyi misin deyip susuyor musunuz.
Esim de boyle dusunseydi sikinti yapmayacaktim.ama esim kv benim soguk davrandigimi konusmadigimi dusunuyorBU dert değil ki arkadaşım. Hayattaki en güzel şeyKonuşup sinirlerini bozacağına sessizce otursun boşver.
çok garip. daha ısınamamış olabilir misiniz birbirinizeAynen oyle.kp cok konuskan o konu acar bizde dahil oluruz.benim demek istedigim birebir soh etimiz olmuyor
kONUŞACAK BİR ŞEY OLMAYINCA NE YAPABİLİRSİN Kİ? Benim de kv ile konuşacak ortak bir konum yok o yüzden nasılsın iyimisinden öteye geçmez muhabbetimiz. Kendisi bir şeyler sorarsa cvp veririm o kadar.Esim de boyle dusunseydi sikinti yapmayacaktim.ama esim kv benim soguk davrandigimi konusmadigimi dusunuyor
Ve sen de mutlu mu oldun bu durumdan?Üzülüp actigim konuya bakiyorum ve gülüyorum:)
.yazdiginiz her yorumu simdi daha iyi anliyorum.nisanli olan eltimde evlendi.eltimlede aralari acildi canim cicim dönemleri erken bitti.
Ve sen de mutlu mu oldun bu durumdan?[/QUOTE
Burda mutlu olusumdan degil kv tavrindaki degisimden bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?