Sinir bozucular

Bence bunu dısa vurmayin yoksa kıskanc diye sizi yargilayabilirler.

Kv ile benim aram pek harika degildi. Ama simdi telefonda dakilalarca 20dk filan sohbet ediyoruz. Eltimle oyle degillerdir kendisi daha sakin ve cok cabuk alinan birisi ve cabuk kiskaniyor ben nisanliyken bunu bana herkes demistide inanmamistim.

Simdi diyelim onlar beraberken ben arayip konusuyorsam sizin verdiginiz ornege benziyor. Siz herhaldr size garezi filanmi var diyede icleniyor olabilirsiniz. Sohbet konusu acin baktiniz olmuyor birakin oda diger geline kendince kibar davraniyordur mecbur telefonda olunca

Nisanliyken sizle de muhabbetliymis demekki nisanli sohbeti seviyor kadin evlenince oglunu almis oluyorsun tabi

En güzeli boşver... dert ettiğin şeye bak. Biz kaynanadan kaçıyoruz sen içli dışlı olmak istiyorsun

Ikisi konussalar neyse bende yanindayim diye telefonu bana uzatiyor.bende konusmak istemiyorum ama telefon uzatilinca konusmak zorunda kaliyorum nispet mi yapiyor anlamadim

bence eltin çok konuşkan bir yapıda olabilir bende mesela telefonda uzun uzun konuşabilenlere hayret ediyorum çünkü benim ağzım hiç laf yapmaz..öğle arası işyerimin bahçesinde yürüyüş yaparım boş yürümeyim diye eşimi ararım oda öyle çok konuşan bir tip değil ee daha daha nasılsın derken üzerime fenalık gelip kapatıyorum birde bakmışım ancak 1 dakikayı doldurabilmişim..
birde kayınvalideyle içli dışlı muhabbet kurmanın ne gereği var uzak olsun iyi olsun hiç sevmem mıç mıç ilişkileri

benımlede kv çok muahbbet aömaz zaten bende açmam ama diğer eltimle saatlerce birilerini çekiştirebilirler ,

bu beni hiç rahatsız etmez , çünkü bende çok yüzgöz olmak istemem.

Demek ki siz eltiniz kadar konuşkan değilsiniz. Siz konuşmuyorsanız kadın ne bulsun da konuşsun aranızda bir sorun yaşansa neyse ama o da yok yani. Ne yapıyor yani siz konuşsanız bile size cevap vermiyor mu? anlamadım ben. Bence eltinizi kıskanma gibi bir durum var ancak bu durum sizden kaynaklı biraz daha yakın olsanız sizinle de öyle olur.

benim kv de benimle konusmaz
agzından cımbızla laf alırım önceden sürekli arardım artık haftada bir e düştü biraz daha konusmazsa ayda 1 olcak

Onun gibi gerekli gereksiz herseyi kanusmak yerine bu sekilde kalmayi uzak durmayi tercih ederim.olup biten ne var ne yok eltim anlatiyor.bu da onun hosuna gidiyorki sohbeti uzatip laf aliyor.benden herseyi anlatmami bekledu sanirim ama bu benim yapimda degil gereksiz sanimiyet kurmak.buyuzden de taraf degistirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…