sinir hastası olmak üzereyim

merkurvenus

12.09.2017 T♡P
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
454
565
18
Merhaba herkese
Konu yine malum kişi...Beni çok sinirlendiriyor. Ya da ben eften püften sebeplere hemen sinirleniyorum.

Hani bazı insanlar aniden sinirlenir, çabuk parlar, kırıcı konuşur ama ardından hemen pişman olur özür diler ya.. Ben de o yok, aniden sinirlenirim, bir güzel parlarım. Ama sinirim haftalarca hatta aylarca yatışmaz. Maalesef kin besliyorum, sinirlendiğim şeyi unutamıyorum..Keşke bu huyumu törpüleyebilsem..
Erkek arkadaşım ben sinirliyken, bana dokunmaz. Karşı gelmez, sakinleşmemi bekler. Bu iyi özelliği, ya da ben haklıyım diye böyle yapıyor..

Konumuz whatsapp. Kendisi whatsapp'a girmez, ben de girmem 2.ci telefonumda whatsapp yüklü o telefonla çok oynamam. (Çünkü Ales'e hazırlanıyordum, son zamanlarda kpssye döndüm) Genelde sms'ten konuşur haberleşiriz. Ben son zamanlarda fark ettim ki ben elimde telefon mesaj beklerken, beyefendi whatsapp'a girmiş. Hayırdır diye sorduğumda ''arkadaş yazdı, şu yazdı okudum'' yan yattı, çamura battı.

Kaç dk falan durduğunu tespit ediyorum. 2 dk bile durmuyor, çıkıyor. Gün içinde yine çok az giriyor bunu da takipteyim. Akşama kadar arkadaşlarıyla sohbet edebilir benim için problem değil. Ama bir kaç kez bana cevap yazmazken onu orada yakaladım..Sorun burda. Bu olay 2 kez oldu. Abartıyor muyum?

Aşırı sinirliyim, aşırı öfkeliyim.. Daha 5 aylık bile değiliz... Bir üye bana ''öfkeni burdan hissediyoruz'' demişti o kadar yani. Olgunlukla ve sakince konuşamıyorum. Ona hem çok öfkeliyim hem de çok seviyorum.. Bazen soğuyorum, bazen yumuşuyorum hooop yeniden sinirleniyorum. Ayrılayım diyorum, sınav stresi+aşk acısı dayanamam . Direniyorum, resmen çırpınıyorum.

Acaba ben mi abartıyorum, eften püften sebeplerden kızıyorum acaba? Siz söyleyin..

Güveniniz yok sizin açıkçası. Bunlar o kadar çocukça ki. Whatsappa girmiş girmemiş bilmem kaç dakika durmuş çok çok çok çocukça. Başka uğraşacak bir şey bulun diyeceğim ama o da var; ders.

Ilişkiniz olgun değil, kimse kimseyi bu sekilde darlamamali. Güvensizlik yaptırıyor muhtemelen bunları.

Telefonları gittim babannemin evine bilerek bıraktım, ev 40 dk mesafede. Kapalı da. Bir daha bana nasıl ulaşacak bakalım.
iyi yapmışsın.
Ya seni şimdi yargılayabilirler ama ben seni anladım neler hissettiğini .Ben de çok sinirliyim çünkü.Kendime hiç hakim olamıyorum

evet abartiyorsun, elinde telefon beklersen dahaa cok sinir olursun, rahat olmaya calis diyecegim ama sen bunu yapamazsin diger mevzulari da okuduk zira burda.. adam senin onu önemsedigin kadar önemsemiyor olabilir. ya kabul edersin oldugu gibi ya da yol verirsin, ne kebap yansin ne sis yansin olmuyor iste...

Yok güveniyorum. Benim kafamdaki düşünce ''aha yakaladım aldatıyor'' değil, ''ben mesaj beklerken nasıl başkasına öncelik verir?'' benim derdim bu..

Neden hayatlariniza çok fazla müdahale ediyorsunuz ?
Kendi yaşam alanlarınizi olustursaniz olmaz mı ?
Kısıtlamalar çok can sıkıcı neticede.

Hanımlar ben normalde hiç takılmadım, ben bakmıyordum ki bile. Son 3 gündür fark ettim. Yoksa ikide bir ''neredeydin, niye yazmadın hı'' demiyorum.. Ben mesaj beklerken başkasıyla wp'da takılıp, bana saatler sonra yazması beni sinirlendiriyor

canim benim adam umursamiyor rahat bir tip belli yani, diger olaylara bakis acisi da farkli degildi. saatler geciyorsa bak o skntili bi durum, senle yazismak icin can atmasi lazim bilmiyorum yaaa..

aynen ben de cok asiri rahatim, son zamanlarda ayni sebeple görüstügüm adam basimin etini yiyor bu beni inanilmaz irrite ediyor, insanlarin iliskilerden bekledigi seyler cok farkli...
Benim beklentilerimi karşılamıyor. Sizin de hakkınızda hayırlısı

Yok güveniyorum. Benim kafamdaki düşünce ''aha yakaladım aldatıyor'' değil, ''ben mesaj beklerken nasıl başkasına öncelik verir?'' benim derdim bu..
Belki o sırada ona öncelik vermesi gerekiyor. Yani mesela esim gün içinde çok arar sorar ben onu meşgule atarım arkadaşımla konuşuyorsam o konuşmayı tamamlarim annemle konuşuyorsam onu halleder ona öyle dönerim. Bence rahat olmalısın, çok abartı verdiğin tepkiler. Dediğim gibi çiftlerin birbirini darlamaması ilişkinin kalitesi bakımından önemli. Hayirlisi

Karşısındakine yazıyor, çıkıyor. Çıktıktan sonra aradan dakikalar, saatler geçiyor.Bana hala yazmamış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…