- 23 Ocak 2018
- 454
- 565
- 18
- Konu Sahibi merkurvenus
-
Telefonları gittim babannemin evine bilerek bıraktım, ev 40 dk mesafede. Kapalı da. Bir daha bana nasıl ulaşacak bakalım.Biliyorum bu durumu.Senin beklediğini bildiği için böyle rahat.
Telefonları gittim babannemin evine bilerek bıraktım, ev 40 dk mesafede. Kapalı da. Bir daha bana nasıl ulaşacak bakalım.
Yok güveniyorum. Benim kafamdaki düşünce ''aha yakaladım aldatıyor'' değil, ''ben mesaj beklerken nasıl başkasına öncelik verir?'' benim derdim bu..Güveniniz yok sizin açıkçası. Bunlar o kadar çocukça ki. Whatsappa girmiş girmemiş bilmem kaç dakika durmuş çok çok çok çocukça. Başka uğraşacak bir şey bulun diyeceğim ama o da var; ders.
Ilişkiniz olgun değil, kimse kimseyi bu sekilde darlamamali. Güvensizlik yaptırıyor muhtemelen bunları.
Teşekkür ederimm. Ah çözüm bulsak keşkeiyi yapmışsın.
Ya seni şimdi yargılayabilirler ama ben seni anladım neler hissettiğini .Ben de çok sinirliyim çünkü.Kendime hiç hakim olamıyorum
evet abartiyorsun, elinde telefon beklersen dahaa cok sinir olursun, rahat olmaya calis diyecegim ama sen bunu yapamazsin diger mevzulari da okuduk zira burda.. adam senin onu önemsedigin kadar önemsemiyor olabilir. ya kabul edersin oldugu gibi ya da yol verirsin, ne kebap yansin ne sis yansin olmuyor iste...
Neden hayatlariniza çok fazla müdahale ediyorsunuz ?
Kendi yaşam alanlarınizi olustursaniz olmaz mı ?
Kısıtlamalar çok can sıkıcı neticede.
Hanımlar ben normalde hiç takılmadım, ben bakmıyordum ki bile. Son 3 gündür fark ettim. Yoksa ikide bir ''neredeydin, niye yazmadın hı'' demiyorum.. Ben mesaj beklerken başkasıyla wp'da takılıp, bana saatler sonra yazması beni sinirlendiriyor
Zor gerçektenTeşekkür ederimm. Ah çözüm bulsak keşke
Sanırım çok farklı karakterleriz..canim benim adam umursamiyor rahat bir tip belli yani, diger olaylara bakis acisi da farkli degildi. saatler geciyorsa bak o skntili bi durum, senle yazismak icin can atmasi lazim bilmiyorum yaaa..
Sanırım çok farklı karakterleriz..
Benim beklentilerimi karşılamıyor. Sizin de hakkınızda hayırlısıaynen ben de cok asiri rahatim, son zamanlarda ayni sebeple görüstügüm adam basimin etini yiyor bu beni inanilmaz irrite ediyor, insanlarin iliskilerden bekledigi seyler cok farkli...
Benim beklentilerimi karşılamıyor. Sizin de hakkınızda hayırlısı
Belki o sırada ona öncelik vermesi gerekiyor. Yani mesela esim gün içinde çok arar sorar ben onu meşgule atarım arkadaşımla konuşuyorsam o konuşmayı tamamlarim annemle konuşuyorsam onu halleder ona öyle dönerim. Bence rahat olmalısın, çok abartı verdiğin tepkiler. Dediğim gibi çiftlerin birbirini darlamaması ilişkinin kalitesi bakımından önemli. HayirlisiYok güveniyorum. Benim kafamdaki düşünce ''aha yakaladım aldatıyor'' değil, ''ben mesaj beklerken nasıl başkasına öncelik verir?'' benim derdim bu..
Karşısındakine yazıyor, çıkıyor. Çıktıktan sonra aradan dakikalar, saatler geçiyor.Bana hala yazmamış oluyorNeden öncelik her zaman sizde olmalı peki? Arkadaşıyla daha önemli bir şey konuşuyor olabilir.
Belki o sırada ona öncelik vermesi gerekiyor. Yani mesela esim gün içinde çok arar sorar ben onu meşgule atarım arkadaşımla konuşuyorsam o konuşmayı tamamlarim annemle konuşuyorsam onu halleder ona öyle dönerim. Bence rahat olmalısın, çok abartı verdiğin tepkiler. Dediğim gibi çiftlerin birbirini darlamaması ilişkinin kalitesi bakımından önemli. Hayirlisi
Karşısındakine yazıyor, çıkıyor. Çıktıktan sonra aradan dakikalar, saatler geçiyor.Bana hala yazmamış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?