- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
- 108
- Konu Sahibi merkurvenus
-
Önemsemiyo sizi demekkiHanımlar ben normalde hiç takılmadım, ben bakmıyordum ki bile. Son 3 gündür fark ettim. Yoksa ikide bir ''neredeydin, niye yazmadın hı'' demiyorum.. Ben mesaj beklerken başkasıyla wp'da takılıp, bana saatler sonra yazması beni sinirlendiriyor
Karşısındakine yazıyor, çıkıyor. Çıktıktan sonra aradan dakikalar, saatler geçiyor.Bana hala yazmamış oluyor
İnanın ben bu kadar değildim. İlişkimizin başladığından beri hasta dereecesine getirdi beniOf cok sinirlisiniz. Bence bu kadar ustune dusmeyin hasta olursunuz.
Amaaan salin ipini gitsin o zaman neden kendinize bu kotulugu yapiyorsunuz ki hayat cok kisaİnanın ben bu kadar değildim. İlişkimizin başladığından beri hasta dereecesine getirdi beni
Sen abartıyorsun.Merhaba herkese
Konu yine malum kişi...Beni çok sinirlendiriyor. Ya da ben eften püften sebeplere hemen sinirleniyorum.
Hani bazı insanlar aniden sinirlenir, çabuk parlar, kırıcı konuşur ama ardından hemen pişman olur özür diler ya.. Ben de o yok, aniden sinirlenirim, bir güzel parlarım. Ama sinirim haftalarca hatta aylarca yatışmaz. Maalesef kin besliyorum, sinirlendiğim şeyi unutamıyorum..Keşke bu huyumu törpüleyebilsem..
Erkek arkadaşım ben sinirliyken, bana dokunmaz. Karşı gelmez, sakinleşmemi bekler. Bu iyi özelliği, ya da ben haklıyım diye böyle yapıyor..
Konumuz whatsapp. Kendisi whatsapp'a girmez, ben de girmem 2.ci telefonumda whatsapp yüklü o telefonla çok oynamam. (Çünkü Ales'e hazırlanıyordum, son zamanlarda kpssye döndüm) Genelde sms'ten konuşur haberleşiriz. Ben son zamanlarda fark ettim ki ben elimde telefon mesaj beklerken, beyefendi whatsapp'a girmiş. Hayırdır diye sorduğumda ''arkadaş yazdı, şu yazdı okudum'' yan yattı, çamura battı.
Kaç dk falan durduğunu tespit ediyorum. 2 dk bile durmuyor, çıkıyor. Gün içinde yine çok az giriyor bunu da takipteyim. Akşama kadar arkadaşlarıyla sohbet edebilir benim için problem değil. Ama bir kaç kez bana cevap yazmazken onu orada yakaladım..Sorun burda. Bu olay 2 kez oldu. Abartıyor muyum?
Aşırı sinirliyim, aşırı öfkeliyim.. Daha 5 aylık bile değiliz... Bir üye bana ''öfkeni burdan hissediyoruz'' demişti o kadar yani. Olgunlukla ve sakince konuşamıyorum. Ona hem çok öfkeliyim hem de çok seviyorum.. Bazen soğuyorum, bazen yumuşuyorum hooop yeniden sinirleniyorum. Ayrılayım diyorum, sınav stresi+aşk acısı dayanamam . Direniyorum, resmen çırpınıyorum.
Acaba ben mi abartıyorum, eften püften sebeplerden kızıyorum acaba? Siz söyleyin..
Kesinlikle. Telefonları babanneme bıraktım. Kapalı, kimbilir ne zaman alır ım da konuşuruzAmaaan salin ipini gitsin o zaman neden kendinize bu kotulugu yapiyorsunuz ki hayat cok kisa
Hala neden ayrılmadığını düşünüyorum. İnsanlar 3 çocuğuyla ayrılıyor senşn kadar takmazlar herhalde. Sizi sevmeyen adamlarla zaman geçirmeyin.Merhaba herkese
Konu yine malum kişi...Beni çok sinirlendiriyor. Ya da ben eften püften sebeplere hemen sinirleniyorum.
Hani bazı insanlar aniden sinirlenir, çabuk parlar, kırıcı konuşur ama ardından hemen pişman olur özür diler ya.. Ben de o yok, aniden sinirlenirim, bir güzel parlarım. Ama sinirim haftalarca hatta aylarca yatışmaz. Maalesef kin besliyorum, sinirlendiğim şeyi unutamıyorum..Keşke bu huyumu törpüleyebilsem..
Erkek arkadaşım ben sinirliyken, bana dokunmaz. Karşı gelmez, sakinleşmemi bekler. Bu iyi özelliği, ya da ben haklıyım diye böyle yapıyor..
Konumuz whatsapp. Kendisi whatsapp'a girmez, ben de girmem 2.ci telefonumda whatsapp yüklü o telefonla çok oynamam. (Çünkü Ales'e hazırlanıyordum, son zamanlarda kpssye döndüm) Genelde sms'ten konuşur haberleşiriz. Ben son zamanlarda fark ettim ki ben elimde telefon mesaj beklerken, beyefendi whatsapp'a girmiş. Hayırdır diye sorduğumda ''arkadaş yazdı, şu yazdı okudum'' yan yattı, çamura battı.
Kaç dk falan durduğunu tespit ediyorum. 2 dk bile durmuyor, çıkıyor. Gün içinde yine çok az giriyor bunu da takipteyim. Akşama kadar arkadaşlarıyla sohbet edebilir benim için problem değil. Ama bir kaç kez bana cevap yazmazken onu orada yakaladım..Sorun burda. Bu olay 2 kez oldu. Abartıyor muyum?
Aşırı sinirliyim, aşırı öfkeliyim.. Daha 5 aylık bile değiliz... Bir üye bana ''öfkeni burdan hissediyoruz'' demişti o kadar yani. Olgunlukla ve sakince konuşamıyorum. Ona hem çok öfkeliyim hem de çok seviyorum.. Bazen soğuyorum, bazen yumuşuyorum hooop yeniden sinirleniyorum. Ayrılayım diyorum, sınav stresi+aşk acısı dayanamam . Direniyorum, resmen çırpınıyorum.
Acaba ben mi abartıyorum, eften püften sebeplerden kızıyorum acaba? Siz söyleyin..
Evet sinirlenebilirsinşz ben olsam bende fena sinirlenirdim. Ama telefonu babannenize bırakmak yerine gidip konuşun ister 10 saat sonra cevao versin yazın düzgünce bi mesaj saatlerce size yazmadığını ama wp girdiğini sizi önemsemediğinizi hissettiğinizi ve böyle bir ilişki istemediğinizi söyleyin. Daha 5 ay olmuş insanlar 20 yıllık 3 çocuklu evliliklerini bitiriyor ne gerek var sizi yıpratan biriyle olmaya hem daha yaşınızda genç.Hanımlar şimdi şöyle bir ince nokta var. Ben milletle konuşmasına bir şey demiyorum, isterse akşama kadar konuşsun.
Karşısındakine ne yazıyorsa yazıyor, wp'dan çıkıyor. Aradan saatler geçiyor bana öyle cevap yazıyor. Sinirlendiğim nokta bu.
Yok güveniyorum. Benim kafamdaki düşünce ''aha yakaladım aldatıyor'' değil, ''ben mesaj beklerken nasıl başkasına öncelik verir?'' benim derdim bu..
Merhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?